Aké cviky pomáhajú formovať guľatý zadok?
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejaké dobre cviky na všetky svaly na zadku aby bol guľatý ? Neveim čo robím zle, no vrch a spodok vôbec nerastú ani nemaju žiaden tvar
https://gymbeam.sk/blog/10-najlepsich-cvikov-na...
vela chodze + sledovat stravu
RDLS, hip thrusty, step up, gass bridge...
Jest veľa bielkovín, kvalitných.
Kvalitný spánok, regenerácia, cvičiť ho 1 max 2x do týždňa, 4 cviky ti úplne stačia a váhy. Ja idem vždy do zlyhania a zadok mam pekný guľatý a to som bola plocha ako doska.
drepy, rumunské ťahy, bulharské drepy a výpady. ja k tomu ešte unožovanie a mostík
zadok sa robí so záťažami.
Ja som si kupila taky lacny jednoduchy stepper a ucinky vidim uz po par dnoch poctiveho steppovania. Nevravim ze to je uplne rychla cesta ku gulatemu zadku, ale ak nevidis vysledky, skus. Simuluje chodzu do schodov
@mondolina viem 🙂 preto sa pýtam na overené cviky
Zadok je najväčší sval, je veľmi ťažké vytvarovať ho doma bez závažia a len s vlastnou váhou. Dá sa spevniť, to netvrdím ze nie. Plus keď máš dobrú genetiku, dá sa aj doma a bez činiek no 95% žien vo fitku dvíha ťažké váhy, aby im narástol zadok. Ja som jedna z tých, nemám geneticky daný pekný zadok, mam postavu presýpacich hodín, boky, no zadok som nemala žiadny. Musela som si poctivo odmakat vo fitku to co mam teraz 😁
Podľa najnovších štúdií: step ups s váhami
Ale ináč celkovo kombinácia drepových cvičení, mŕtvych ťahov a “mostov” (hip thrust, glute bridge). Idealne stale navysovat vahu. A tiez v zavere cvicenia si dat “pumpovacky”.
@lucia13022023 ja ale nechcem cviky na doma, ale do fitka.
Tak si precitaj môj prvý príspevok, dala som ti cviky do fitka. Ale ak nevieš aké sú cviky na zadok, odporúčam trénera, aby si ich robila správne lebo si môžeš odpáliť kolená aj kríze.
@lucia13022023 viem ako sa cvičí, mala som trénerku. Nevšimla som si prvý príspevok 😀.
Aha, a ona ti neukázala cviky na určite partie?
@lucia13022023 cvičím hip thrust, leg press, rdl a to zakopavanie na stroji. To mi ukázala
Na pekný pevný "guľatý" zadok sú najlepšie bulharské drepy a výpady. Ak cvičíš v posilňovni, vezmi do rúk aj činky. Vôbec nemusíš cvičiť na strojoch.
Ako dlho cvičis? S akou záťažou cvičis? Len na strojoch alebo s činkami? Možno treba zvýšiť záťaž. Na to tam tá trénerka je aby na teba dohliadala
Cviky tu odzneli. Skus navysit vahy ak nevidis progres v raste svalov a aj proteiny v strave. Geneticky ale nemozeme mat vsetky zadky ala Kim Kardashian, tak neviem ako dlho cvicis, ale treba brat aj toto do uvahy no a trpezlivost.
Sranda. Celý život mám guľatý a čo by som ja dala za placatý😁🙈. V obtiahnutých šatach je ma veľa a tie presne vyzeraju pre mňa super na plochých zadkoch. To potvrdzuje, ze fakt nás láka to, co nemáme.😯🙃
@milanemila mne zadok narástol, ale medius a minimus vôbec.
@biba_18 môžeš ho vytvarovať:, ale nie vybudovať.
Skús pozrieť toto https://www.martinacoach.cz/p/-kurz-odhal-m-ti-...

Ja iba chodím po schodoch