icon

Aké sú najlepšie cviky na doma?

janynyna
6. júl 2020

Ahojte baby. Viem,že toho je na nete veeeeeeelmi veľa. Ale ktoré cviky sa vám najviac osvedčili pri cvičení doma. Malý v septembri bude mať dva roky a ja sa neviem zbaviť 10kg navyše. Už som zúfalá. Ďakujem

sapetka
6. júl 2020

@janynyna treba davat pozor na stravu a zaradit nejake kardio

aspinka
6. júl 2020

Mne sa podarilo schudnut bez upravy stravy po najmensej cvicenim cvicila som jana earl je na FB a este je aplikacia na mobile velmi jednoducha "denny trening". Ja nemam rada nic obtazujuce a hlavne co mne vyhovuje nie som maniak na kaloricke tabulky, ani ine toto som zacala a postupne si pridavala... schudla som za 3 mesiace 8 kg a teda hlavne to bolo na mne vidiet 😉 Zas by sa mi patrilo s tym zacat 😀

mogaa
6. júl 2020

@janynyna cvičenie ťa musí baviť, takže si treba vybrať také, aké ťa bude aspom trochu baviť....si začiatočník či si už cvičila? ako si na tom s kondičkou? chceš cvičenie skôr statické bez kardia, či skôr kardio cvičenie alebo silové cvičenie(s činkami)? chceš prioritne schudnúť alebo tvarovať postavu?

marci77
6. júl 2020

alebo 90dnova dieta (je aj tu skupinka), je to take stravovanie, ze doobeda jete ovocie a potom sa vam striedaju 4dni, jeden den jedete bielkoviny, dalsi skroby, uhlohydraty, vitaminy ....dievcatam sa podarilo schudnut okolo 7-10kg za tie 3mesiace a netreba ani cvicit, pripadne skuste 28dnovy detox podla antonie macingovej (je tu tiez skupinka), tiez minimalne 5kg schudnete, len po skonceni treba pokracovat v takej zdravej strave, lebo sa to vrati

janynyna
autor
6. júl 2020

@marci77 tak ja už potom váhu si udržať viem. Len za posledné dni mám pocit že som ťažšia a ťažšia.

janynyna
autor
6. júl 2020

Ďakujem vám baby za rady. Ja som pred tým aj chodila do fitka a jednu cestu z práce vždy peši takže kilá mi išli dole jedna radosť ale teraz je to hrozne.

mogaa
7. júl 2020

@janynyna ako som ti už písala cvičenie a tréner ťa musí baviť....takže ak chceš vyskúšaj Ewu Chodakowsku napr.toto

https://www.youtube.com/watch?v=kfsfBJGFh2o

stačí ak to budeš cvičiť obdeň
alebo choď z youtube podľa Heather Robertson Week 12

janynyna
autor
7. júl 2020

@mogaa ďakujem krásne. Si zlatá

mogaa
8. júl 2020

@janynyna ale cvičenie si vyberáš podľa kondičky, ak si vôbec necvičila začni niečím ľahším kde je menej kardia a postupne si vybuduješ kondičku, napr.toto
https://ulozto.sk/hledej?q=Skalpel+2&autocomple...
v neposlednom rade záleží či chceš cvičiť jeden program alebo programy obmieňať

ketrint
8. júl 2020

@janynyna ahoj, alebo si pozri Jillian Michaels, odporucam, super vysledky a cvicenie s nou ma velmi bavi 🙂
Tiez je tu skupinka Cvicime s Jill Michaels, kde je vela uzitocnych tipov cim zacat, ako idu levely za sebou a pod...