icon

Ako chudnúť po pôrode so širokými bokmi?

26. feb 2025

Baby momentalne sa smazim schudnut a mam siroke boky este sa mi rozsirili po porode. Este som sa nevazila ale skusala
Som stare kratase a nezapnem sa rovnako ako po porode. Znamena to ze som neschudla
Nic alebo sa nezapnem tak ci tak do starych kratas skrz tie
Boky..

pralinka86
26. feb 2025

Komplet cele telo a nezabudaj posilnovat vrch tela.. aby sa rozdiel opticky zjemnil

michaela329
26. feb 2025

Cielene sa schudnúť nedá, jednoducho chudne vždy celé telo, nie len tam, kde chceš. Takže by bolo fajn navštíviť trénera, nech Ti vypracuje plán na formovanie celého tela, aby bolo proporčné, plus urobiť jedálniček - s ohľadom na Tvoje potreby, ak dojčíš. Ja som 5 týždňov po pôrode, váha pôvodná, nosím normálne pred tehotenské veci, no prišla som o svaly, takže telo vyzerá inak 🤷

autor
26. feb 2025

@michaela329 ako ja nosim tiez vsetko ako predtym iba par kuskov sa nezapnem a plus 6kg

michaela329
26. feb 2025

Jednoducho telo sa 9 mesiacov menilo, treba tomu dať čas a trochu snahy a neboj sa, pôjde to.

autor
26. feb 2025

@michaela329 som jz zufala zmensila
Som aj porcie sladkosti som nevidela ani nepametam vecer nejem hoc pohybu mam pomenej ale brutalne sa obmedzujem a vaha stoji

michaela329
26. feb 2025

Lebo sa brutálne obmedzujes, si v strese. Fakt investuj do toho jedálnička a drž sa ho.
Pohyb treba tiež, lebo svaly palia tuk.

lucia13022023
26. feb 2025

No, to je to brutálne obmedzovanie 🙂 napíš čo zjes, koľko kcal prines, aky je tvoj denný pohyb.

autor
26. feb 2025

@michaela329 ja som stiahla KT a vaha sa mi tiez nepohla podla
Mna som jedla vela..

autor
26. feb 2025

@lucia13022023 denny pohyb kocikovanie max hodinu a doma a eliptical 3x tyzdenne 40minut. Ranajky rano
Pol rozka zelenina sunka obed napr dnes dve fasirky a dusena zelenina a do becera uz nic len voda a caje.. neveceriam

makodob
26. feb 2025

Treba si naštudovať ako funguje telo, čo možeš zjesť a čo nie, aké kombinácie. Aj pri nízkom príjme može telo priberať, vtedy si telo robí zásoby. Najviac funguje (aspoň mne) príjem bielkovým a zdravých tukov. Sacharidy sú aj v ovocí a zelenine, to nezvykne vadiť. Len nejesť jednoduché cukry a porcie si nastaviť primerané. O sladených nápojoch nehovorím, to vylúčiť. Ak chceš chudnúť tak vylúč pečivo. Ja jem 4x denne, ty si nastav ako ty potrebuješ, ideálna pauza medzi jedlami je 3-4h. Ja som vždy takto schudla, aktuálne po 5tom porode, najviac som schudla 28kg. Odporúčam aj cvičiť, aby svalstvo nebolo ochabnuté, ale schudneš aj bez cvičenia.

autor
26. feb 2025

@makodob vazne? Vau ja ci obmedzujem ci neobmedzujem vaha stala aj ked som KT mala
Neschudla
Som ani gram za mesiac

lucia13022023
26. feb 2025

No to máš naozaj zlý jedálniček. Ja by som do seba investovala a zaplatila si niekoho, kto sa tomu rozumie. Tvoje telo si robí zásoby. Je v režime, kde si berie zásoby aby prežilo. Ono sa to nezdá, no si pod bazalom a keď tskto budeš ďalej pokračovať, aby si niekde neskolabovala

autor
26. feb 2025

@lucia13022023 chapem ze eobi zaspby ale raz so musi zvyknut na mensi prijem a zacat chdunut ci

lucia13022023
26. feb 2025

No raz hej, len za akú cenu to bude. Je ti dôležitejšie chudnutie ci zdravie?

really8
26. feb 2025

Tymto pristupom prides za chvilu o mlieko. Ale hlavne ze zapnes kratasky

ivangeline
26. feb 2025

Koľko si po pôrode? Určite nie rok, že? Máš čas..

sisska96
26. feb 2025

Mne stačilo keď som vynechala večeru a kilá išli dole

michaela329
26. feb 2025

Ty máš jednoducho zlý jedálniček. Nejde len o kalórie, alr aj o makrá...Tvoje telo preplo do šetriaceho režimu jednoducho. Žiadne vynechávanie jedál, ale vyvážená strava v rozumnom deficite, lebo si budeš koledovat o spomalený metabolizmus a jojo efekt. Daj si poradiť odborníkom.

makodob
26. feb 2025

No pokiaľ si zdravá a nemáš iný zdravotný problém, tak by si po úprave jedálnička mala schudnúť. A isto nemusíš hladovať, aby si chudla. Je množstvo zdravých jedál a aj sladkých a pochutíš si. Tá strava vysšie nie je dobrá, z toho nemožeš schudnúť. Vieš je doležité telo vyživiť, nie vyhladovať. Len to chce trochu samoštúdia, je to jednoduché, nič náročné, len treba odhodlanie a pevnú voľu. Ja ti radím, aby si si urobila cestu cieľom a výsledok bude zdravšia a aj chudšia žena 🙂