icon

Ako dlho je vhodné byť vo fitku počas jedného vstupu?

9. jún 2025

Ahojte, viem je to individualne, idem tiez obcas na rychlo, ale niekedy som dlho. Chcem sa opytat, ci je normalne, alebo ci tam mozem byt aj cez dve hodiny?

denkabemommy
9. jún 2025

Prečo by si tam bola cez 2h? Cca po 1h sa zvyšuje kortizol a znižuje účinnosť cvičenia, kvôli tomu, že telo je v strese. Skôr si uškodíš ako pomôžeš. Ja som tam cca 45-60minút a nikdy nie dlhšie, ak sa s nikým pred odchodom nezakecám 😅.

lubkovaandrejka
9. jún 2025

Mozes tam byt aj tri, ked vladzes 🙂

lubkovaandrejka
9. jún 2025

Ja som tam okolo 60-90min. ako kedy 🙂

kris_tin257
9. jún 2025

S trénerkou presne hodinu bez trénerky max hodinu a následne sprcha a podobne 😊

lucia13022023
9. jún 2025

Fitko nemá časové obmedzenia, samozrejme otváracie hodiny, ale môžeš tam byt aj 4 hodiny ak chceš. Aj keď neviem co by si tam robila, 5 min kardio na zahriatie, 45min max silový tréning, 10nmin kardio na koniec a si vybavená 😁

hederamonstera
9. jún 2025

1-1,5hod🙂 niekedy som unavenejsia a teda idem na to pomalsie

mandzula
9. jún 2025

Za hodinu to mam vybavene.

vanilkovazmrzka
10. jún 2025

1-2 hodiny

libusak
10. jún 2025

Ides sama fullbody? Kolko ti zabera rozcvicka. Ake dlhe mas pauzy?
Ja som velakrat 90 minut. Hlavne ak cvicim nohy. Vtedy medzi seriami potrebujem viac casu na predychanie.
2 hodiny sa mi zda byt privela, ale...

Mozes cvicit dlhe serie s malymi vahami co je ok.
Cvicenie velkych svalovych partii je narocnejsie a vyzeduje dlhsie prestavky.
Po treningove chodenie na pase. Niekto si dava 5 minut, niekto 20 🤷

autor
10. jún 2025
@libusak

Ides sama fullbody? Kolko ti zabera rozcvicka. Ake dlhe mas pauzy?
Ja som velakrat 90 minut. Hlavne ak cvicim nohy. Vtedy medzi seriami potrebujem viac casu na predychanie.
2 hodiny sa mi zda byt privela, ale...

Mozes cvicit dlhe serie s malymi vahami co je ok.
Cvicenie velkych svalovych partii je narocnejsie a vyzeduje dlhsie prestavky.
Po treningove chodenie na pase. Niekto si dava 5 minut, niekto 20 🤷

@libusak rozcvicku mam do 5 minut, potom hodinu silove a kardio podla toho co idem beziaci pas dlhsie ako napriklad schody, cca tiez hodinu. Vsetko spolu takmer bez prestavky cca za ten cas dve dvojminutove prestavky.

sense
10. jún 2025

Cca 1-1,5hod. Záleží či si dám potom aj kardio alebo nie. Dlhšie som len keď si dám ešte saunu ale teda to je už relax nie cvičenie. Apropo prestávky sú dôležité medzi jednotlivými seriami

mk1111111111
10. jún 2025

Teda kukam jak puk. Ako vam ja vsetkym zavidim. Ja som to skusala uz mnohokrat, ale mna to tak nebavi, ze po dvoch razoch uz nejdem. A tak by mi bolo treba

sense
10. jún 2025
@mk1111111111

Teda kukam jak puk. Ako vam ja vsetkym zavidim. Ja som to skusala uz mnohokrat, ale mna to tak nebavi, ze po dvoch razoch uz nejdem. A tak by mi bolo treba

@mk1111111111 pre mňa je to určitý druh oddychu, socializácie, spôsob ako nebyť len práca , domácnosť, a iné rodinné povinnosti

sashabb
10. jún 2025

Ak myslíš skrz zaplatený vstup, tak kľudne aj celý deň 😉 ja bývam cca 3hodiny, ale samozrejme toľko necvičím. 😀

orisker
12. jún 2025

Záleží od toho, či tam budeš cvičiť alebo sa fotiť.