Ako dlho vám trvalo zhodiť tuk z podbruška po pôrode?
Ahojte, som zúfalá vždy som mala ploché bruško teraz mám take menšie bruško 😪 skôr asi tuk. Poraďte prosím čo jesť a čomu sa naopak vyhnúť asi pomôžu len brušáky či ? Dajte radu ďakujem.
koľko si po pôrode? za 6 m kojenia som bola ako lata - žiadne brucho... stačilo len kojiť.
Toto mne ale nepride podla popisu, ze potrebujes prioritne schudnut. Inak si stihla? Podla mna mas skor diastazu a tam su brusaky to najhorsie, co mozes spravit. Pozri si stranku, aj FB Moniky Srenkelovej, je to fyzioterapeutka a venuje sa prave poporodnej diastaze. Aspon pre predstavu.
3 a pol roka po porode a brusko mam stale.. ale ja som leniva🙂
Ako dlho si po porode? Ak len mesiac, dva, tak to moze byt este koza. Chvilku trva kym sa upravi. Ak dlhsie, tak jedine strava a plank
som po cisárskom už tomu bude rok.. nekojim
@nevenka ja nemám FB. A áno som vysoka stihla vôbec nepotrebujem chudnúť ale to brucho není veľké ale dáke tuky su tam asi neviem.. ako zistím že mám diastazu? Alebo mám ísť na nejakú kontrolu?
Zisti ti to toj gynekolog, ci mas diastazu. Mne sa z brucha chudne najhorsie. Opytaj sa dr, ak to nie je diastaza, tak potom cvikmi 🙂
@svetlonos dobre tak sa musím objednať ku gynekologicke na kontrolu ďakujem

Zial len z jednej casti tela nie je mozne schudnut. Bolo by vhodne upravit stravu, a zaradit k tomu cvicenie v ramci svojich moznosti.