icon

Ako dosiahnuť ploché brucho pri nízkohistamínovej diéte?

barboragallo
30. apr 2025

viete ako sa z tochto brucha mam dostať na ploche ?mam nastavenú nizkohistaminovu diétu no zatiaľ na nič dalsie mi neprišla kozna plus hrávam volejbal každé poobedie profesionálne

Ako dosiahnuť ploché brucho pri nízkohistamínovej diéte?Ako dosiahnuť ploché brucho pri nízkohistamínovej diéte?Ako dosiahnuť ploché brucho pri nízkohistamínovej diéte?
sidia
30. apr 2025

@barboragallo skúste Monika Šrenkelová Košice rehabwomen...google presne s týmto pracuje

nynia
30. apr 2025

Nesposobuje ti to nahodou lepok? Ja som take brucho mala z lepku aj teraz ked si dam raz za cas je to to iste len co na par dni vysadim mam hned pekne brucho.

benit
30. apr 2025

Mne presne toto robi histamin. Rano vstane, normalne brucho, uz doobeda som ako balon. Nwpomaha nic.

martinka17
30. apr 2025

Zmeň držanie tela, podsuň panvu a vtiahnu brucho, ak nevieš sama, každý dobrý fyzioterapeut ti ukáže ako na to- budeš mať menšie brucho a nezničiš si chrbát.
A druhý krok - pravidelne cvičiť cviky na brucho, mne kedysi dokonale pomohol plank, po 3 mesiacoch 10 minútových cvikov som mala ploché brucho celý deň. Tiež mám HIT