icon

Ako dosiahnuť úžasnú premenu a schudnúť zdravo?

21. sep 2025

Cez víkend som po strašne dlhej dobe stretla jednu známu, ktorú poznám dobrých 20 rokov.
Najprv som ju registrovala ako zákazníčku u mňa a neskôr neďaleko nás bývala.
Nikdy som sa jej nepýtala na vek, vždy bola taká viac pri tele a už keď naše deti bili menšie nosila účes nakrátko a vyzerala ako pestovaná 50tnička (z môjho pohľadu).
Teraz som ju stretla po rokoch a vyrazila mi priam dych.
Teraz po 20tich rokoch je vlastne až čerstvá 50tnička a vyzerá božsky.
Rapídne schudla (nie je zase kosť a koža to nie ).
Ale ubralo jej to minimálne 10-15 rokov.
Krátke vlasy zmenila na dlhé čierne vlasy , nevidela som u nej žiadne vrásky, krásna rozžiarená tvar, krásny biely chrup.
Dokonale upravená, moderne oblečená.
Žasnem priam z tej premeny.
Normálne som neverila ,že to je ona a nie dcéra.
Nechcem vyzerať naozak hlúpo, že vychvaľujem tu cudzie ženy, len mi to vyrazilo dych.
Samozrejme som ju pochválila a chcela vedieť ako sa jej to podarilo, pretože viem, že celé roky bola moletka.
Tvrdila mi,že tak samé to prišlo a že začala každý deň užívať pestrec ,obmedzila sladké, biele pečivo a ze nič iné. Žiadne prísne diety,zdravý životný štýl ani extra pohyb. Len v práci.
A mne sa to zdá neuveriteľné.
Tipujem, že je za tym muž 😆
Aké máte skúsenosti vy. Budem rada ak prispejete ako sa to podarilo Vám. Hlavne tým čo s trápili roky a nevedeli odolať pokušeniu,

rozculena
21. sep 2025

z pestreca určite neschudla

anonym_19697e
21. sep 2025

Buď klame a maká, alebo klame a berie Ozempic si o tom myslím..
Ešte mohla byť na liposukcii, keďže z tváre neschodla a nemá vrásky.

autor
21. sep 2025
@rozculena

@rozculena Jasné, že nieee..to viem.Ale vyzerá pekne veľmi. Vždy mala také exotické črty a vyzerá tak sviežo, žiadna plastiková bábika.

autor
21. sep 2025
@anonym_19697e

Buď klame a maká, alebo klame a berie Ozempic si o tom myslím..
Ešte mohla byť na liposukcii, keďže z tváre neschodla a nemá vrásky.

@anonym_19697e To neviej teraz som ju dlho nevidela. Se ona aj pr tele mala tvár veľmi peknú snedú a teraz je naozaj kočka. To neviem vždy smrdela grošom ako sa rozviedla.

majkabr
21. sep 2025
@rozculena

@rozculena Ja som schudla 5kg s pesterca

autor
21. sep 2025
@majkabr

@majkabr Mne trdila,že akp začala drvený pestrec užívať .Samozrejme, že musela menej jesť a zmeniť úplne jedálniček. Ale mne žiadny pestrec nepomohol.

anonym_555d54
21. sep 2025
@majkabr

@majkabr a okrem toho si nič nezmenila, ani v zložení alebo množstve stravy, ani v pohybe- A teraz tú O Červenej čiapočke

autor
21. sep 2025
@anonym_555d54

@majkabr a okrem toho si nič nezmenila, ani v zložení alebo množstve stravy, ani v pohybe- A teraz tú O Červenej čiapočke

@anonym_555d54 Samozrejme sám o sebe pestrec nemá vplyv na chudnutie.

majkabr
21. sep 2025
@anonym_555d54

@anonym_555d54 nie začala som z toho mať riadne zvyšenu stolicu a fakt som schudla 5 kil . Ale s tych lupienkov nie z tabletiek . Z tych lupienkov s pesterca.

anonym_109649
22. sep 2025
@majkabr

@majkabr Prosím ktorý konkrétny pestrec si mala? Ako často si ho pila? Ďakujem

rozculena
22. sep 2025

samotná konzumácia semien pestreca nemá preukázaný vplyv na zdravie pečene.

Obsah silymarínu v semenách je nízky (1,5–3 %).
Surové alebo celé semená sú prakticky nestráviteľné.
Aj po rozdrvení je vstrebateľnosť silymarínu veľmi nízka.
Klinické účinky, ktoré popisujú štúdie, sa týkajú iba štandardizovaných extraktov, nie konzumácie semien.
Záver: jesť semená pestreca nemá merateľný liečebný efekt na pečeň. Účinnosť je viazaná len na extrakty

Takže na chudnutie to bude mať presne taký istý účinok.

rozculena
22. sep 2025
@anonym_109649

@majkabr Prosím ktorý konkrétny pestrec si mala? Ako často si ho pila? Ďakujem

@anonym_109649 pestrec je stále iba pestrec. A nie,neschudneš z toho

zuzubb007
22. sep 2025

Ano súhlasím krátke vlasy celkové pridávajú vek za jedno, za druhé aj nadváha pridáva, keď človek zmení všetko vyzerá úplne inác, netreba jej nič závidieť, všetko je to o jednotlivcom človeku, ako vyzerá si za to môže len a len sám životom a postojom k tomu, ak chces schudnúť vzorec je úplne jednoduchý

anonym_555d54
24. sep 2025
@majkabr

@anonym_555d54 nie začala som z toho mať riadne zvyšenu stolicu a fakt som schudla 5 kil . Ale s tych lupienkov nie z tabletiek . Z tych lupienkov s pesterca.

@majkabr zvýšená stolica predsa automaticky neznamená zníženie tuku v tele

borka8715
29. sep 2025

@anonym_autor my sme s manzelom tiez schudli pri uzivani pestreca. Ked si da clovek do poriadku pecen, tato vie potom lepsie spalovat tuky a spracovavat vyzivne latky. Cize ma to aj vedecky zaklad 🙂 Zacali sme sa aj trosku viac hybat, vstupili sme si do svedomia, aspon prechadzky a snazime sa aj nadalej nejest uplne "perverzity". Samozrejme, ked bude niekto uzivat pestrec a dalej sa poskodzovat, asi to nebude mat uplne ucinok. Ono to nie je predsa len ozempik. Inak my mame dobru skusenost s eshopom vasbylinkar.sk, vzdy nam vedeli poradit a sme spokojni s kvalitou. Prajem vestkym pekny zaciatok tyzdna 🙂

larinka552
29. sep 2025
@rozculena

@rozculena priamo z pestreca neschudla ale pestrec ma regeneracne ucinky na pecen... A ked pecen zacne pracovat lepsie, zlepsi sa metabolizmus a nastartuje spalovanie tukov. Takze pestrec alebo vytazkyz neho skutocne maju vplyv na chudnutie.

rozculena
29. sep 2025
@larinka552

@rozculena priamo z pestreca neschudla ale pestrec ma regeneracne ucinky na pecen... A ked pecen zacne pracovat lepsie, zlepsi sa metabolizmus a nastartuje spalovanie tukov. Takze pestrec alebo vytazkyz neho skutocne maju vplyv na chudnutie.

@larinka552 áno,pestrec má účinok,ale nie semeno,ale extrakt v tabletke

larinka552
29. sep 2025
@rozculena

@larinka552 áno,pestrec má účinok,ale nie semeno,ale extrakt v tabletke

@rozculena tabletky sa vyrabaju zo semien. A kolegyna mala zle pecenove testy, dostala Lagosu a potom ako bonus schudla

rozculena
29. sep 2025
@larinka552

@rozculena tabletky sa vyrabaju zo semien. A kolegyna mala zle pecenove testy, dostala Lagosu a potom ako bonus schudla

@larinka552 tabletky sa vyrábajú z extraktu zo semien.V tabletkách je tej účinnej látky omnoho viac,ako v semenách.Zo semien získaš mizivé percento sylimarínu a veľmi zle sa vstrebáva.Obsah sylimarínu nie je štandardizovaný na rozdiel od liekov.

anonym_98f81d
29. sep 2025

@anonym_autor stiahla som si kaloricke tabulky a začala jesť podľa nich. Pri nich som zistila, že to nie je o hladovke a veľa veľa pohybe, ale pri nich som sa musela naučiť veľa a hlavne správne jesť. Čiže strava, ktorá mi chutila, cítila som sa zdravotné lepsie a bavila ma, potom som pridala silove cvicenie (pomaly kvôli problémom s chrbticou), neskor som sa rozbehla na 5x za tyzden, konečne som začala spávať 8hodin, žiadne problémy so zaspavanim a spanie ledva 3hod. No a za dokopy 9 mesiacov minus 23kg.

katky642
22. okt 2025

Najviac mi v mojej premene pomohol PhenRx Forte. Upravila som si jedálniček a začala cvičiť, ale práve s Phenom to išlo oveľa ľahšie – chute som mala pod kontrolou, viac energie a kilá išli dolu rýchlejšie. Tak som ho odporučila aj kamarátkam a všetkým to fakt pomohlo. Bez toho by to asi nebolo také efektívne, aj keď pohyb a zdravé jedlo sú stále základ 💪