Ako efektívne schudnúť bez cvičenia a kalorických tabuliek?
Žienky ako schudnem? Mám nadváhu. Pomaly Mám 70kg na 157cm. Celý deň som v pohybe až pokým dieťa nezaspí.
Práca plus pokým s malym. Kalorické tabuľky s tým pracovať neviem. Co vám pomohlo schudnúť? Na cvičenie som lenivá.
Naučiť sa pracovať s kalorickými tabuľkami, nie je to jadrová fyzika. Mne fakt iba to zaberá.
@thereisabear to si všetko vážite co zjete ?
@thereisabear to si všetko vážite co zjete ?
@famebazarik2024 no a? to máš raz dva… a neskôr sa naučíš, ja už to mám v oku …
@famebazarik2024 kalorické tabuľky, alebo keď sa ti nechce, tak dat si vypracovať jedálniček na mieru a dodržiavať ten. Kalorické tabuľky sú najlacnejšia cesta.
@famebazarik2024 no a? to máš raz dva… a neskôr sa naučíš, ja už to mám v oku …
@biba_18 skúšam to každý rok ale všetko zapisovať zvlášť a podobne no som nervak
Ozempic. Stoji 75 eur na mesiac ale usetris na jedle. Ja som nim schudla 15 kg
Ja som teraz prešiel na kalorické tabuľky pre lepší prehlad ale predtým som sa spoliehal na Hara Hachi . Myslím že je to celkom nenáročné ako chudnúť https://www.startitup.sk/zapad-bojuje-s-obezito...
@anonym_148dd9 a urcite nie si cukrovkarka ze? 👽
@biba_18 skúšam to každý rok ale všetko zapisovať zvlášť a podobne no som nervak
@famebazarik2024 nepotrebuješ kalorické tabuľky len vedieť kedy a koľko toho zješ. Zmenši porcie a viac sa hýb.
Kaloricky deficit.
Kaloricky deficit.
@lucia13022023 ked mne vyjde moj kaloricky prijem, logicky aby som schudla tak musim prijat menej, ja sa mam dostaty na ten minimalny prijem ? ci zlaty stred.
pri KT si baby vsetko vazite? nepouzivam appku v mobile, iba stolny pocitac. dakujem
@anonym_148dd9 uz mi s tym ozempicom leziete na nervy
@anonym_148dd9 a kde ho kúpim?
@famebazarik2024 Pocitanie ti lezie na nervy, cvicit sa ti nechce .... nuz 😂 to su dve zakladne veci. Hlavne potrebujes vediet kolko prijmas a kolko vydavas. Bez toho je to len skusanie, odhady, dohady. Ide to aj bez cvicenia, ale bez poznania svojich kalorii tazko...
@anonym_b66565 Vypocitaj si svoj priblizny kaloricky vydaj, a zniz o cca 200kcal. To by mal byt denny prijem na chudnutie 💃. Vaz sa raz za tyzden, a ak po dvoch mesiacoch budes vidiet ze trend je znizovanie vahy, pokracuj. Ak bude vaha stat alebo pojde hore, treba preanalyzovat co je zle.
Vacsinu veci netreba vazit lebo je na obale vaha 😉, ale inak ano, co sa neda z obalu, tak vazit.
@anonym_148dd9 "Ozempic" 🙈 vystizny nazov. Vraj to ma dost rizikovych vedlajsich ucinkov. Tiez, schudla si 15, udrzala si si to potom aj bez neho?
@anonym_148dd9 a kde ho kúpim?
@famebazarik2024 v lekarni, ale musi ti ho predpisat lekar.
@famebazarik2024 v lekarni, ale musi ti ho predpisat lekar.
@rybka1987 to mi neda len tak nie ? Cukrovku nemám.
@famebazarik2024 nevymyslaj prosim ta! Vsak sa trocha posnaz. Cvicit nie, stravu vazit nie a lieky ano? To je uz vrchol lenivosti a pohodlnosti
@lucia13022023 ked mne vyjde moj kaloricky prijem, logicky aby som schudla tak musim prijat menej, ja sa mam dostaty na ten minimalny prijem ? ci zlaty stred.
pri KT si baby vsetko vazite? nepouzivam appku v mobile, iba stolny pocitac. dakujem
@anonym_b66565 co?
Máš tvoj udržiavaci príjem (nepriberas, nechudne, napr 2000kcal)
Máš svoj bazalny metabolizmus (to, čo tvoje telo potrebuje na prežitie a spalis to len tým, že žiješ, napr 1300kcal)
Aby si schudla, musíš byť v kalorickom deficite - viac ako máš bazal, menej ako máš udržiavaci - 1700kcal napr.
Všetko záleží od výšky, hmotnosti, aktivtity atď.... Ale takto to funguje, žiadne skratky nie sú.
ja teraz sledujem Petra Havlicka. jeho nazory su vlemi zaujimave, ajked nehovori nic konkretne a sice nema rad KT,a le ja ich tiez pouzivam ale nei nijak prisne.
skus popozerat. teraz robi videa z jednym fotesakom na youtue pod nickom Fitness007
@famebazarik2024 anío Ozempic nie je zazracny, mam 2 kolegyne,c o ho beru a teda neschudli ani gram.
@famebazarik2024 dá, keď máš vysoké BMI, vysoký tlak a iné choroby z nadváhy nemusíš mať cukrovku. Ale nechod touto cestou.Schudnes 10 a do roka priberies, keď nezmenis stravu.Uz to predpisuje aj obvodný lekár čistá anarchia
@famebazarik2024 dá, keď máš vysoké BMI, vysoký tlak a iné choroby z nadváhy nemusíš mať cukrovku. Ale nechod touto cestou.Schudnes 10 a do roka priberies, keď nezmenis stravu.Uz to predpisuje aj obvodný lekár čistá anarchia
@anonym_0fceb4 berie to moja 60kg kamaratka. ozempik jej prepisuje lekar. nerozumiem uz ! a nic neje, kupuje si iba ovocie a proteinshakes (teraz zazracne schudi aj s muzom a tvari sa aki su velki sportovci, pritom ozempikovia dobre stracaju aj so svalov, pekne je to vidno na ich tele, na lytkach, ziadne svaly...ruky ovisle..cele zle. cele.
@famebazarik2024 anío Ozempic nie je zazracny, mam 2 kolegyne,c o ho beru a teda neschudli ani gram.
@majamat a kolki mali problem so zaludkom pankreasom...ludia su fakt drbnuti ked to beru. nepisem o cukrovkaroch
@famebazarik2024 ked mas nadvahu predpise ti, ked to chces na chudnutie, skus ho ukecat. Mne to pomohlo fakt mi menej chuti a teda bez diety neschudnes. A ked to doberes treba si to udrzat upravou zivotneho stylu a to je uz potom jednoduchsie ako schudnut.
ja teraz sledujem Petra Havlicka. jeho nazory su vlemi zaujimave, ajked nehovori nic konkretne a sice nema rad KT,a le ja ich tiez pouzivam ale nei nijak prisne.
skus popozerat. teraz robi videa z jednym fotesakom na youtue pod nickom Fitness007
@majamat havliček je super ale chce to čas tie jeho videá naštudovať
@majamat havliček je super ale chce to čas tie jeho videá naštudovať
@jogy1984 to ano. o chudnuti som nieco vedela, resp o vyzive,a le v tych videach je pre mna mnoho novych veci a teda tym, ze oni nedokazu povedat nic konretne- resp neexistuje nejaky standard, ktory by sedel vsetkym, potom je tazke nieco si podla toho nadstavit.
no fakt je, ez preferuje jest napr 3x denne, jest kvalitne potraviny, nevyradovat bezne potraviny z jedalnicka, snad okrem vynimiek. sam priznava, ze sa obcas "sprasi" 😀
paci sa mi, ez nic neberie definitivne, nic extra nevylucuje, odporuca niektore konkretne veci, ale pritom ten fitnesak ma trosku iny jedlanicek a niekedy aj iny nazor,a le toleruju sa, vysvetlia si to, chapu, ze akzdemu moze vyhovovat nieco ine.
@majamat a kolki mali problem so zaludkom pankreasom...ludia su fakt drbnuti ked to beru. nepisem o cukrovkaroch
@anonym_b66565 vsak toto,odpalia si pankreas a moze za nimi rodina chodit na cintorín
@anonym_0fceb4 berie to moja 60kg kamaratka. ozempik jej prepisuje lekar. nerozumiem uz ! a nic neje, kupuje si iba ovocie a proteinshakes (teraz zazracne schudi aj s muzom a tvari sa aki su velki sportovci, pritom ozempikovia dobre stracaju aj so svalov, pekne je to vidno na ich tele, na lytkach, ziadne svaly...ruky ovisle..cele zle. cele.
@anonym_b66565 moja kolegyňa odpadla išla do hypoglykémie povedali jej, že musí viac jesť ona stratila úplne pocit hladu.Podla mňa ešte viac ľudí bude mať problémy s poruchou príjmu potravy
@famebazarik2024 Pocitanie ti lezie na nervy, cvicit sa ti nechce .... nuz 😂 to su dve zakladne veci. Hlavne potrebujes vediet kolko prijmas a kolko vydavas. Bez toho je to len skusanie, odhady, dohady. Ide to aj bez cvicenia, ale bez poznania svojich kalorii tazko...
@anonym_b66565 Vypocitaj si svoj priblizny kaloricky vydaj, a zniz o cca 200kcal. To by mal byt denny prijem na chudnutie 💃. Vaz sa raz za tyzden, a ak po dvoch mesiacoch budes vidiet ze trend je znizovanie vahy, pokracuj. Ak bude vaha stat alebo pojde hore, treba preanalyzovat co je zle.
Vacsinu veci netreba vazit lebo je na obale vaha 😉, ale inak ano, co sa neda z obalu, tak vazit.
@anonym_148dd9 "Ozempic" 🙈 vystizny nazov. Vraj to ma dost rizikovych vedlajsich ucinkov. Tiez, schudla si 15, udrzala si si to potom aj bez neho?
@tyrkysovy_joekey autorka mi pripomenula slová speváčky Petry Janú - po marných pokusech zhubnout v leže s rýzkem v ruce jsem prestala žrát a začala cvičit

Naučiť sa pracovať s kalorickými tabuľkami, nie je to jadrová fyzika. Mne fakt iba to zaberá.