Ako efektívne schudnúť po pôrode?
Ahojte som 6 mesiacov po porode a rada by som išla pomaly s váhou dole. Chodím cvičiť 2x do týždňa na Hittko. Držala som tak že od cca 17 som nejedla max protak ale s váhou to už mesiac nič neurobilo. A držať nejaký presný jedalnicek ja na to nie som. Ešte podotknem že aj kojím tak aj toto mi berie ofc energiu. Ďakujem
Na chudtnutie pozor,lebo potom niečo sa vyplavuje do mlieka
Tuto info som mala od lekárky
ale keďže som nechudla plánované, tak som si to nezapamatala tu info čo presne to spôsobuje
Na chudtnutie pozor,lebo potom niečo sa vyplavuje do mlieka
Tuto info som mala od lekárky
ale keďže som nechudla plánované, tak som si to nezapamatala tu info čo presne to spôsobuje
@anonym_6c2b29 uvoľňovať toxíny uložené v tukoch do mlieka, kvôli tebe som tú info našla 🙂
Takže skús ešte to ozrejmiť si ako to je
@anonym_6c2b29 uvoľňovať toxíny uložené v tukoch do mlieka, kvôli tebe som tú info našla 🙂
Takže skús ešte to ozrejmiť si ako to je
@anonym_6c2b29 a aby som doplnila moju skúsenosť,pribrala 24 kilo dlho sa držalo, nič som nerobila a po roku išlo samé dole a to niesom najmladšia (38)
Mne sa podarilo schudnúť až keď som prestala dojčiť a začala som pravidelne spať. Dovtedy v tom nevidím nejaký extra zmysel sa trápiť. Kým poriadne nespíš tak proste je pre niekoho problém schudnúť. Ja som potom schudla 10kg za 6 týždňov, lebo telo proste už zen tuk nepotrebovalo
@anonym_6c2b29 a aby som doplnila moju skúsenosť,pribrala 24 kilo dlho sa držalo, nič som nerobila a po roku išlo samé dole a to niesom najmladšia (38)
@anonym_6c2b29 ja som rodila.akp 41 rocna. Pred tehu 53, pribrala.som na 70. Teraz m 56, som spokojna
Necvicim, jem normalne.
Po prvom porode mi stacila 2x denne rychlá, aspoň hodinová prechadzka s kocikom. Tiez som kojila a jedla, na co som mala chuť.

Ak mas stale vyssi prijem ako vydaj, tak ti nejest po piatej nepomoze. Cize ak nechudnes, zrejme stale jes viac ako by si mala.