icon

Ako efektívne schudnúť posledné 3 kilogramy po pôrode?

26. júl 2025

Prosím vás som zúfalá , po pôrode (cisarskom) mi nejde ani za boha dole posledných 3kg. Poznáte zaručený recept? 🙏🏼😁😁

barka1
26. júl 2025

@anonym_autor kalorické tabulky su zaručený recept

stellarstar
26. júl 2025

Ja som teraz za týždeň schudla 5 kg, ani nvm ako 🙈

selena_luna
26. júl 2025

Kaloricke tabulky. Ale vela zalezi - kolko si po porode a ci kojis. Ja pri kojeni naberam a tiez mam horsi cukor v krvi. Hormony su celkom mrchy.

kavasmliekom
26. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar za týždeň 5kg? Si chorá?

evcagabi
26. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar mne sa to tiez inak stalo 😅 ale to som bola cca 2m po porode, prisla ms a ako skoncila, bum, o 4kg lahsia

stellarstar
26. júl 2025
@kavasmliekom

@stellarstar za týždeň 5kg? Si chorá?

@kavasmliekom nie 🤣 vela pohybu som mala posledne dni v práci asi to 🤷‍♀️

lenuska9999
26. júl 2025

@anonym_autor chôdza. Naozaj, mne pomohlo schudnúť to, že som kazdy den chodila. Keď nie turistika, tak apson dlhá prechádzka. Skúšala som cvičiť aj vo fitku , aj s trénerom. Upravila som stravu, žiadna zmena. Ale chôdza naozaj pomohla. Aj keď ti napr hodinky merajú kroky a máš ich prepojené ako ja s kalorickými tabuľkami, tak ti ukáže koľko si tým pohybom spálila kalórií. Hocikedy takto chôdzou zhodím 600kcal denne a vo fitku som sa ako prasa potila na bežiacom pase 20 minút + silový tréning a nespasila som tým ani polovicu týchto kalórií.

autor
27. júl 2025
@lenuska9999

@anonym_autor chôdza. Naozaj, mne pomohlo schudnúť to, že som kazdy den chodila. Keď nie turistika, tak apson dlhá prechádzka. Skúšala som cvičiť aj vo fitku , aj s trénerom. Upravila som stravu, žiadna zmena. Ale chôdza naozaj pomohla. Aj keď ti napr hodinky merajú kroky a máš ich prepojené ako ja s kalorickými tabuľkami, tak ti ukáže koľko si tým pohybom spálila kalórií. Hocikedy takto chôdzou zhodím 600kcal denne a vo fitku som sa ako prasa potila na bežiacom pase 20 minút + silový tréning a nespasila som tým ani polovicu týchto kalórií.

@lenuska9999 musí to byt rýchla chôdza ?

lenuska9999
27. júl 2025
@anonym_autor

@lenuska9999 musí to byt rýchla chôdza ?

@anonym_autor podľa mňa áno. Ale ja celkovo chodím rýchlo, čiže nikdy som sa nad tým nejak nezamyslala 😁 mám proste taký krok