icon

Ako influenceri získavajú peniaze a rýchlo chudnú?

18. sep 2025

Odkial maju ti influenceri tolko penazi? A ako je mozne ze tak schudli rychlo niektore?.beru ozempic myslite?

anonym_ee8df3
18. sep 2025

jasne ze beru rychlke schudnutie aj zo svalov hlavne.

anonym_795f3d
18. sep 2025

@anonym_autor niektori ani nemaju tolko penazi ako prezentuju... lebo "ukazat", ze mas peniaze je velmi jednoduche ... pozicias si auto na hodinku, oblek a nafotis sa s peniazmi, ako si strasne za vodou... a pritom hola ona...

petronelag
19. sep 2025

Od hlúpych a všetko veriacich ľudí, ktorí si od nich objednajú hocičo, za hociakú cenu.
Pritom veľká väčšina influencerov nemá žiadny prínos a ich úroveň sa ukázala aj na party JOJ. Im ide iba o ich vlastné zviditeľnovanie. Ja ich vôbec nesledujem.

anonym_b90ba3
19. sep 2025

Ja k tejto teme len tolko, ze odkedy sa tieto lieky objavili na trhu, tak odrazu kopa znamych ludi akoze celebrit, ktorym sa dlhe roky nedarilo schudnut, zazracne schudlo desiatky kil, aj 30. Cele roky to neslo a zrazu staci len menej jest, sem tam nejaky pohyb a kila padaju dole. Ten, kto poctivo chudol z vyssej vahy, vie velmi dobre, ze je za tym velka drina, odriekanie a najma disciplina a ze vysledok sa neobjavi do par tyzdnov.

anonym_06185a
19. sep 2025
@anonym_b90ba3

Ja k tejto teme len tolko, ze odkedy sa tieto lieky objavili na trhu, tak odrazu kopa znamych ludi akoze celebrit, ktorym sa dlhe roky nedarilo schudnut, zazracne schudlo desiatky kil, aj 30. Cele roky to neslo a zrazu staci len menej jest, sem tam nejaky pohyb a kila padaju dole. Ten, kto poctivo chudol z vyssej vahy, vie velmi dobre, ze je za tym velka drina, odriekanie a najma disciplina a ze vysledok sa neobjavi do par tyzdnov.

@anonym_b90ba3 To už je naozaj každého vec.Ak sa nebojí, že môže to mať negatívny vplyv na zdravie tak prosím. Ja budem radšej tučná keď nemám pevnú vôľu ako si dať také..ale vieš prečo? Lebo sa bojím. A nie všetky schudli.Polnišová ani Simona sa nehanbia za kila..