Ako nájsť motiváciu k cvičeniu aj pri pokušeniach?
Zacinam ju stracat
Vysledky mam, cvicim 2h denne, som v deficite ale neviem dokedy vydrzim, doma mam vela nastrah jedla, sladke neviem co mam robit
@bublinka1426 bojim sa ze to nesplnim a budem zo seba sklamana a znechutena
Cvičiť 2 hod denne je vela
@luccija rano a poobede
Vyhovuje mi to 🤷🏻♀️ alebo si potom neviem nastavit KT na aktivitu? Neviem som zmatena
Prečo máš doma veľa nástrah?
ježiši to si zase ty 😂😂😂
@januska12323 tak nebyvam sama rodina ma podporuje ale nechudnu so mnou takze jedia co chcu
pozri robit to pre seba a tvoje zdravie
@bublinka1426 uvedomujem si vsetko
Vysledky mam
sama sebe sa teraz pacim ale este potrebujem takto vydrzat aby som mala ozaj vysledok ald je totazke
Darmo ti cvičenie 2 hodiny denne vyhovuje, je to proste veľa, ak nie si profesionálny športovec a nechystáš sa na fitness súťaž. Týmto štýlom to proste dlhodobo nevydržiš. Vieš o tom, že telo potrebuje aj regeneráciu? Aj dní bez cvičenia, iba napríklad s ľahkou prechádzkou? Čo je tvojím cieľom? Schudnúť - a potom čo? Všetko robiť prestaneš? Prestaneš sa zdravo stravovať, prestaneš cvičiť? Ak nie, tak moja rada znie, uber. Keď chceš vydržať dlhodobo, aby cvičenie a zdravá strava boli už navždy súčasťou tvojho života, rob to všetko pravidelne, ale udržateľne. To znamená, že menej je niekedy viac. Cvič 3-5x do týždňa po hodine. Lebo tvojim štýlom síce prídeš k výsledku rýchlejšie, ale už teraz ťa to nebaví a keď schudneš na požadovanú váhu, na celý zdravý životný štýl sa vykašleš a budeš v starých koľajách.
@livuska124 6x tyzdenne
@livuska124 potom bude len udrzovat
Pohybu sa nevzdam preco by som mala
Aj ty môžeš jesť čo chceš len nie veľa, ono je to hlavne o tvojom nastavení.
No lenže ono to všetko so všetkým súvisí. Obmedzovanie jedla, cvičenie 2x denne po hodine 6x v týždni....preto strácaš motiváciu, lebo toho robíš príliš veľa (veľa obmedzovania, veľa cvičenia) a dlho to takto nevydržiš.
@livuska124 tak vaha nepusti
Ja chápem, že to chceš rýchlo, rýchlo, ale o Tom rozprávam celý čas. Radšej pomalšie, ale vydržať dlhšie, až do vytúženej váhy, než to všetko preháňať a potom sa na to vykašlať ešte pred cieľom, lebo už nebudeš mať ani silu, ani chuť.
Kazdy den?😟 ved svaly si musia oddychnut.toto je kontraproduktivne. To mi aj fyzio vravel ,ze neviem co sa vtedy so svalom deje.
Ja mala len 54kg cvicila obden max 30 min , vyhodila biele pecivo , sladke a za 3 mesiace 48kg a jemne tehly na bruchu.
Pred mesiacom som nahodila zase sladke mam 49 kg a drzim sa krasne.
Ono je to aj o nastaveni, telo blbe neni, ked neni psychicka pohoda ale tyranie -lebo nemozem toto a toto tak je to cele naprd.
Ja osobne som proti kalorickym tabulkam.
Staci zdravsie jest a telo pocuvat a ide to pekne dole.
Este dodam ja som inak uplne vsetko jedla. Len cukor bola moja zavislost.Celozrnne pecivo uz ani vidiet nemozem,naco sa mam trapit?😅
@biglovemom idem z vacsej vahy ako ty
Nevieš čo máš robiť?? Podľa mám sú tu 2 možnosti.
Buď proste budeš mať pevnú vôľu a vtedy je ti jedno, kto čo je aj priamo vedľa teba, lebo si presvedčená o svojom nastavení.
Alebo vola až tak pevná nie je a vtedy by ťa mala rodina podporiť viac a teda nástrahy buď schovávať alebo ich nekupovat
Ja napr. Jem aj sladké, asi každý deň...ale keďže celý deň behám okolo malého + športujem dlhé roky, tak aj tak chudnem. Čiže ak budeš mať dosť pohybu cez deň (čo asi máš ak cvičiš 2x denne), tak občas nejaká sladkosť nič hrozne neurobí ... Ak už je to každý deň, jasné že to celkový deficit kazí, ale vybočenie občas neurobí žiaden výrazný zlý efekt
Aj som si myslela… ale aj tak .. trapit sa nad sladkym… daj si z 1 keksu nepriberies. Cvicit kazdy den 2h … ved je to na hlavu🫣
@biglovemom dakujem za nazor
@obleckodogymu dakujem
@biglovemom ved som videla jedno video kde vravela nejaka fitneska ze sa tym nemame trapit, ze 1 kg je asi 14milka cokolad co jednoznacne clovek len tak na posedenie neda
@obleckodogymu snazim sa mat fakt pevnu volu, aj si sem tam doprajem nieco sladsie aby som zase az tak nezakazovala lebo potom sa stane co vravis
No vidis, tak ked mas chut daj si😊
@biglovemom len sa obavam ze si nebudem vediet odkontrolovat mnozstva lebo ved chuti to neskutocne 😂
Odporúčam vyhľadať terapeuta - kouča. Toto je náročná situácia, netreba to zlahcovat, ja som to zažila keď som prestavala fajčiť a ostatní nie. Mne pomohol práve terapeut ktorý bol zároveň coach. Su online platformy napr hedepy alebo ksebe, mozno este nejake dalsie. Držím palce 🥰
@o_zuzka123456 dakujem ale niesom velmi clovek ktory sa otvori dalsiemu cudziemu cloveku
Chudla som z dosť vysokej váhy a teda cvičila som cca polhodinu 5x tyzdenne. Už je to 11 mesiacov a váhu si držím a postupne ešte znižuje. Je to už 20 kíl. Čiže 2 hodiny sú naozaj veľa a nie je to trvalo udržateľné. A inak ak máš chuť vyjedat sladké tak ti mozu chýbať aj bielkoviny. Vidím na sebe, že pokiaľ nemám dosť bielkovin na raňajky, tak poobede mam chuť na sladké hovadiny

daj si ciel, do Vianoc.