icon

Ako nájsť motiváciu na cvičenie?

25. apr 2025

Ahojte. Som práve vo fitku. Na pololačný žaludok som si dala predtreningovku ( dávam často takže nič nové) a cvičím spodok tela. Dosť som sa tešila te si idem zasa začviciť, no mne sa vôbec nechce. Neveim či to je počasím, vonku je zatiahnuté a prší. Proste sa mi nechce a neveim ako sa i ak nakopnúť. Aj hudba mi hrá dobrá. Nejaké rady? 😄

melanta
25. apr 2025

Nechať mobil v šatni v skrinke a cvičiť čo ťa baví. A ak na to dnes nie je chuť, tak si ísť radšej zaplávať alebo ísť na kávu. Nerozumiem tomu ísť cvičiť a mať mobil v ruke. Vždy ho nechávam v šatni.

hederamonstera
25. apr 2025
@melanta

Nechať mobil v šatni v skrinke a cvičiť čo ťa baví. A ak na to dnes nie je chuť, tak si ísť radšej zaplávať alebo ísť na kávu. Nerozumiem tomu ísť cvičiť a mať mobil v ruke. Vždy ho nechávam v šatni.

@melanta asi pocuva z neho hudbu

Citala som nazor, ze nemas rozmyslat, ci ides cvicit ale CO ides cvicit.
Ale mne nepomaha nic, mna to proste nebavi, beriem to ako povinnost, raz za cas nieco pocvicim, ponatahujem ale ked mam chvilu cas pre seba, viem ho lepsie vyuzit

autor
25. apr 2025
@melanta

@melanta vždy si brávam mobil so sebou, mám Ho a ešte ku tomu si do neho zapisujem ako do zošitu. Ja som ale chuť mala, vlastne podvedome mám baví ma to no vôbec sa mi nechce.

magic08
25. apr 2025

prestan si vraviet, ze sa ti nechce a jednoducho zacni cviciť, ked si sa tam uz dotrepala

autor
25. apr 2025
@magic08

prestan si vraviet, ze sa ti nechce a jednoducho zacni cviciť, ked si sa tam uz dotrepala

@magic08 veď ja cvičím 🙂 len vidím na sebe že nejdem do zlyhania

melanta
25. apr 2025

Máš HO vo fitku. Pobavilo. Potom sa niektorí čudujú, že firmy upúšťajú od HO. Ja mám v podstate tiež nonstop HO, robím sama na seba. Proste ak idem cvičiť, v hlave mám čisto. Že mi zavolá klient ak budem cvičiť? No tak sa nedovolá a zavolám mu, keď docvičím. Ak pozeráš do mobilu a ešte aj premýšľaš nad prácou a zapisuješ, aký to má význam? Ak ideš cvičiť, tak vypni a hotovo.

autor
25. apr 2025
@melanta

Máš HO vo fitku. Pobavilo. Potom sa niektorí čudujú, že firmy upúšťajú od HO. Ja mám v podstate tiež nonstop HO, robím sama na seba. Proste ak idem cvičiť, v hlave mám čisto. Že mi zavolá klient ak budem cvičiť? No tak sa nedovolá a zavolám mu, keď docvičím. Ak pozeráš do mobilu a ešte aj premýšľaš nad prácou a zapisuješ, aký to má význam? Ak ideš cvičiť, tak vypni a hotovo.

@melanta ja si nezapisujem žiadnu prácu, ale veci spojené s cvičením. Nad prácou ani nemyslím.

denkabemommy
25. apr 2025

Úprimne? Keď na mňa v polke cvičenia príde stav, že sa mi nechce/nevladzem (zvyčajne pred ms), tak odchádzam 🤷🏼‍♀️ pre mňa to nemá zmysel, keď mi to nerobí radosť v tej chvíli. Ak dostanem chuť si ísť zabehať, tak zabehnem, ak plávať, plávam. Keď mám chuť ležať, ležím. Vnímam svoje telo, čo potrebuje a chce a tým pádom nepríde na mňa frustrácia (čo som neraz mala, kým som pochopila, že takto to nebude fungovať)..

biba_18
25. apr 2025

mňa keď to z nejakého dôvodu nebaví alebo nevládzem alebo som rozmrzelá alebo hocičo - otočím sa a idem domov. nemá zmysel to takto siliť ...

ivik4
25. apr 2025

Ja neznasam cvicenie a to chodim do fitka 3-4x do tyzdna. Nutim sa no ...
Ale som rada ze sa dokazem zapriet

lesiiaoldi
25. apr 2025

Máme ti poradiť, aby sa ti chcelo cvičiť? 🤔😂 Mne sa tiež nikdy nechce a proste cvičím. Tak proste cvič a nesťažuj si 😅

lucia13022023
25. apr 2025

Keď sa mi nechce prichádza na rad disciplína. Zatnem sa a idem. Nestáva sa to často, tak raz za tri mesiace možno, skôr sa musím prehovárať na behanie, ale ten pocit po cvičení je neskutočný... Ja by som na seba bola nahnevaná, keby si len tak odidem lebo sa mi nechce.

zub_casu
26. apr 2025

Ked chces mat peknú postavu tak to nie je o tom ci sa ti chce, alebo nechce. Disciplína, disciplína a este raz tvrda disciplína. To je jedina cesta. Musis aj ked sa ti nechce, aj ked ta volaju von na pivo, aj ked mas kramy, aj ked vonku prsi. Ono po mesiaci cvicenia, ked uvidis prve vysledky, sa zacnes na to cvičenie aj tešiť. Držím prst

autor
26. apr 2025
@zub_casu

Ked chces mat peknú postavu tak to nie je o tom ci sa ti chce, alebo nechce. Disciplína, disciplína a este raz tvrda disciplína. To je jedina cesta. Musis aj ked sa ti nechce, aj ked ta volaju von na pivo, aj ked mas kramy, aj ked vonku prsi. Ono po mesiaci cvicenia, ked uvidis prve vysledky, sa zacnes na to cvičenie aj tešiť. Držím prst

@zub_casu ďakujem, ale ja nechudnem ani nič podobné. Postavu mám dobrú, u mňa hra hlavne genetika.