Ako poraziť celulitídu a ochabnutosť po 39-ke?
Baby ja som už na nervy,mám 39,cvičím silovo aj kardio s prestávkami 20 rokov,6 tehotenstiev,z toho 3 úspešné.Pracujem fyzicky v nepretržitej prevádzke,som v jednom kole.Cvicim každý 2hy deň,ak nie som v práci tak 2dni po sebe a 3den po nočnej.Potom 2 dni pauza.Nie je to asi idealne podľa fit expertov,no inak sa mi nedá.Namakam sa dosť a aj tak tá postava začína byť oveľa horšia ako kedysi.Celulitída ako sviňa,svalstvo akoby ubúdalo.Aj vlasy mi dosť padajú,objavilo sa akné,cítim sa tak sklesnuto.Su to čo,hormóny?
Vitaj v klube a bude ešte horšie
Áno, hormóny po 40 tke si robia čo chcú🙂
Možno si vyčerpaná ja som len, keď to čítam🤪
Zinok, železo, b vitamíny a celulitída to je kapitola sama o sebe.Mozno zmeniť štýl cvičenia telo si už zvyklo, maderoterapiu, lymfomasaze sú vyborne
Vylúč kardio, zaraď viac bielkovin. 4 krat tyzdenne poriadny silovy trening a nebudes ochabnuta, ani mat celulitidu.
Menej je niekedy viac
@mamamasama ha ha ha 😂
@biba_18 neplačkaj, rob niečo. Milujem tieto kecy vypasených žien. Hormóny 🤣🤣🤣 Jj.
mám 46 rokov a nič také som nespozorovala.
@mamamasama vieš čo sú estrogenove typy asi ta netreba poučovať.Kamaratka je cvičiteľka, licencovaný tréner a celulitídu má a inak samy sval
@mamamasama kecy vypasenych žien?? Založila som normálnu diskusiu,nie okienko pre arogantne babizne. Btw,ja mám 52 kg,ale nikdy by som si nedovolila takto titulovat inú ženu..bars aj 100 kilovu
@mamamasama že nemám plačkať píšeš mne? celkom mi nie je jasné na základe čoho to tvrdíš a odkiaľ vieš že by som mala byť vypasená… neviem koľko máš rokov ale keď tvrdíš paušálne že keď akákoľvek žena bude 4x do týždňa cvičiť že nebude mať celulitídu, tak je jasné že o tom nič nevieš a ostáva len ha ha ha… 🤦♀️
A co strava? Krvny obraz, stitna, celkovo zdravie, spanok?
To je celkovo taka skladacka... Nie len jedna cast
@pralinka86 tak spanok je na houby,3 nočné v týždni, po ktorých spím tak 2 hodiny, viac sa nedá pri deťoch. Inak som zdravá ako repa.

no veru…