Ako pripraviť zdravé jedlo do krabičiek?
Je tu niekto taky co si pripravuje jedlo do krabiciek? Chcem schudnúť a tento spôsob by mi vyhovoval. Chcem sa opýtať ci mate takto zostavený jedalnicek od niekoho alebo nejakú knihu alebo podla čoho si takto jedlo pripravujete?
pripravujem si na 2 dni ...
ja si jedálniček zostavujem sama - podľa toho čo mám rada, na čo mám chuť a čo som mala minulý týždeň, aby sa mi jedlá neopakovali ...
@biba_18 rátas aj kalorie? Kde sa inšpirujes s receptami?
ja si rátam...pokiaľ si sa doteraz vyslovene nenapchávala junkom alebo 2 krajce chleba ku každému jedlu, na chudnutie budeš potrebovať nejaké pravidlá...
teda áno - najlepšie je trekovať si jedlo napr. v kalorických tabuľkách - aspoň na začiatku. netreba byť doslovný - ale mala by si vedieť čo na tanieri je 100 kcal a čo 200 ...
a recepty si varím čo mi chutí. nemám také že inšpirácie. keď mám rada omeletu, to zvládnem aj bez nejakého receptu. aj keď chápem že nie každý má fantáziu pri varení, ale ja mám ...
@biba_18 rátas aj kalorie? Kde sa inšpirujes s receptami?
@anonym_autor do krabičiek si pripravujem preto, že si ich beriem do práce. Jedálniček si zostavujem podľa toho, čo mi chutí a riadim sa KT. Receptami sa nepotrebujem inšpirovať, varím bežné jedlá, iba sú varené na minime tuku, nič nevysmážam, šľahačku nahrádzam jogurtom a mliekom a pod.

ja si jedálniček zostavujem sama - podľa toho čo mám rada, na čo mám chuť a čo som mala minulý týždeň, aby sa mi jedlá neopakovali ...