Ako riešiť závislosť na jedle a získať odbornú pomoc
Prosím existuje nejaké liečenie alebo lekárska pomoc?
Je možné aspoň čiastočné preplatenie z poisťovne takej liečby?
Naozaj si už sama neviem pomôcť. Mám obdobia kedy sa mi darí chudnúť - jem zdravšie. Ale vždy príde potom obdobie, kedy sa neviem kontrolovať a stále myslím len na jedlo a kupujem si nezdravé potraviny a doslova sa potajomky a sama prežieram. Keď sa nemôžem najesť som výbušná, nervózna. Keď sa najem moja nálada sa výrazne zmení k lepšiemu.
Nebaví ma to už. Moja závislosť mi ničí vzťahy v rodine. Trápi sa moja rodina a aj ja. Som mladá,.obézna a sama si už roky neviem pomôcť.
A nahodou ked sa ti dari jest zdravsie, nejes primalo? Zeby ti potom proste 'preskocilo a musela si to dojest?
Ist na liecenie PPP.
V 19tich som zavolala doktorke, potom priamo na oddelenie tam a za 4 dni som nastupila
Chod k psychiatrovi a rieš svoje nespravovane traumy. Detstvo. Rodinu. Seba. 🙂
@ivik4 prosím Ťa, je to liečenie aj pre dospelých (30r) ? Kde je možné nastúpiť na to liečenie a na ako dlho? Vieš mi prosím dať viac info. Žijem blízko Žiliny.
Ďakujem ❤️
Je aj pre dospelich
Ja som zo ZA a sla som do Pezinka,boli sme tam viaceri a aj z MT . To ci je niekde nieco blizko Za si zisti
@ivik4 ďakujem, skúsim si zistiť viac 🙂
@ivik4 ďakujem, skúsim si zistiť viac 🙂
@anonym_autor ahoj prosím zistila si niečo viac?
@anonym_autor ahoj prosím zistila si niečo viac?
@morigan555 ahoj, nie. Mne moja obvodná lekárka povedala, že to musím zvládnuť sama. Že mi odporúča používať kalorické tabuľky alebo osloviť nutričneho poradcu. To bolo všetko. V mojom živote sa nič nezmenilo len mi pribudlo ďalších 7kg.

Daj si zmensit zaludok,kolega podstupil tuto liecbu a neuveritelne schudol....