icon

Ako sa dostať opäť do formy?

22. feb 2022

Par rokov som zanedbavala cvicenie aj sportove aktivity a nemam ziadnu kondicku. Zacala som cvicit,ale nevladzem s dychom. Ako dlho vam trvalo sa dostat do formy? Pripadne,cim zacat najskor?

juliasb
22. feb 2022

Mne to trvalo hrozne dlho začať vládať ale nezáležalo mi na tom. Keďže som cvičila a cvicim iba doma podla YouTube videí, tak som si 20 minútové video zastavila prvé razy aj 20x. Postupne to šlo lepšie a lepšie. Pomedzi cvičenia som umyvala riady, vysavala a podobne. Podla mňa je strašne dôležité hlavne nájsť cvičenie,ktoré ťa skutočne baví. Potom prestávky si môžeš robiť na tom nezáleží, postupne ako budeš viac vládať si ich budeš robiť menej

zero_hero
23. feb 2022

Treba si nájsť niečo čo vás bude baviť a začať úplne od nuly a pomaly si pridávať. Dôvera ma výzvu “ako buk”, mne to veľmi pomohlo sa rozhýbať. Niekto, kto pravidelne cvičí, by sa isto zasmial, že aká traposina, ale mna to nakoplo. Končím 4 týždeň a vidím progres.

katie253
23. feb 2022

Ja cvičím podľa videí na YouTube, daj si tam XHIT, sú to také krátke 10-15 minútové videá. Dám si dva, tri videá a mám dosť.

maruski99
23. feb 2022

po mesiaci som citila ze sa kondicka aj vsetko okolo toho zlepsuje, treba len zotrvat, telo si zvykne a budes sa zlepsovat.
inak dneska sa tu nejako roztrhlo vrece s cvicenim a chudnutim a neviem cim vsetkym 🙂

patresska
Odpoveď bola odstránená