Ako sa efektívne zbaviť viscerálneho tuku?
Ahojte baby. Prístroj mi nameral vysoké hodnoty tohto tuku - 190cm2 pri výške 170. Ako sa ho najúčinnejšie zbaviť?
Zmenou zivotneho stylu, brucho sa formuje v kuchyni, cize zaklad je strava a idealne pridat aj pohyb
@crazy_cat_lady praveze sa nestravujem zle, nejem nič vyprážané, mastné a poriadne ani sladké. Nechuti mi to. Doma 98%casu používam len horkovzdusnu fritezu
to ze sa nestravujes zle neznamena, ze nie si v kalorickom nadbytku. treba si chvilu sledovat kalorie s tabulkami, urobis is prehlad ako na tom si
to ze sa nestravujes zle neznamena, ze nie si v kalorickom nadbytku. treba si chvilu sledovat kalorie s tabulkami, urobis is prehlad ako na tom si
@anonym_c86f3f mne váha ale nestúpa
@anonym_c86f3f mne váha ale nestúpa
@anonym_autor to čo opisuješ sa volá skinny fat...normálna váha, málo svalov a veľa viscerálneho tuku okolo orgánov..... navonok chudý, vnútri metabolicky v prdeli. Pomôže ti kalorický deficit, silový tréning, viac spánku, menej stresu
@anonym_autor to čo opisuješ sa volá skinny fat...normálna váha, málo svalov a veľa viscerálneho tuku okolo orgánov..... navonok chudý, vnútri metabolicky v prdeli. Pomôže ti kalorický deficit, silový tréning, viac spánku, menej stresu
@tinqua svalov mám dostatok, chodievam cvičiť silovo a podľa papieri mám 48kg svalov po celom tele. Navonok chodia niesom. Stres nemám žiaden a spánok denne 8/9 hodín

Zmenou zivotneho stylu, brucho sa formuje v kuchyni, cize zaklad je strava a idealne pridat aj pohyb