Ako sa efektívne zbaviť viscerálneho tuku?
Ahojte baby. Prístroj mi nameral vysoké hodnoty tohto tuku - 190cm2 pri výške 170. Ako sa ho najúčinnejšie zbaviť?
Zmenou zivotneho stylu, brucho sa formuje v kuchyni, cize zaklad je strava a idealne pridat aj pohyb
@crazy_cat_lady praveze sa nestravujem zle, nejem nič vyprážané, mastné a poriadne ani sladké. Nechuti mi to. Doma 98%casu používam len horkovzdusnu fritezu
to ze sa nestravujes zle neznamena, ze nie si v kalorickom nadbytku. treba si chvilu sledovat kalorie s tabulkami, urobis is prehlad ako na tom si
to ze sa nestravujes zle neznamena, ze nie si v kalorickom nadbytku. treba si chvilu sledovat kalorie s tabulkami, urobis is prehlad ako na tom si
@anonym_c86f3f mne váha ale nestúpa
@anonym_c86f3f mne váha ale nestúpa
@anonym_autor to čo opisuješ sa volá skinny fat...normálna váha, málo svalov a veľa viscerálneho tuku okolo orgánov..... navonok chudý, vnútri metabolicky v prdeli. Pomôže ti kalorický deficit, silový tréning, viac spánku, menej stresu
@anonym_autor to čo opisuješ sa volá skinny fat...normálna váha, málo svalov a veľa viscerálneho tuku okolo orgánov..... navonok chudý, vnútri metabolicky v prdeli. Pomôže ti kalorický deficit, silový tréning, viac spánku, menej stresu
@tinqua svalov mám dostatok, chodievam cvičiť silovo a podľa papieri mám 48kg svalov po celom tele. Navonok chodia niesom. Stres nemám žiaden a spánok denne 8/9 hodín
@anonym_autor pridaj foto
@juja78 mňa by tiež zaujímala foto, keďže podľa tvojich slov robíš všetko "ako treba" ... Ale proste ak by bolo všetko správne, nemala by si vysoké hodnoty ...

Zmenou zivotneho stylu, brucho sa formuje v kuchyni, cize zaklad je strava a idealne pridat aj pohyb