icon

Ako sa motivovať na cvičenie na stacionárnom bicykli?

11. aug 2025

Ahojte,mám doma stacionárny bicykel od roku 2023 ,bola som na ňom párkrat,máte to niekto podobne ? Ako sa motivovať ho využiť? Už som si tisickrát povedala že idem aj som bola ale pravidelnost nebola.Závidim iným ktorí majú nejaký stroj doma a cvičia na ňom stále😂😂

ana_s
11. aug 2025

Ak máš nejaký obľúbený seriál, film, zapni si ho a popri tom pedáluj, ani si nevšimneš, ako rýchlo ti prejde čas. 🙂

anonym_03c7e6
11. aug 2025

@anonym_autor skusala si s hudbou?

bashka80
11. aug 2025

Postaviť ho oproti telke, zapnúť nejaký seriál a už to ide

sindla
11. aug 2025

S bicyklom som bola na tom rovnako. Namotivovaná som bola prvé dva týždne od kúpy. Neskôr zapadal prachom alebo som ho využila ako vešiak na prádlo. 😅 Až som bicykel predala a na Vianoce som si priala chodiaci pás. Toto bola najlepšia investícia. ☺️

elia9
30. aug 2025

Určite dobrá hudba do uší, alebo podcast, prípadne seriál a ideš 🙂 daj si záväzný plán, ktoré dni budeš cvičiť a snaž sa to dodržať..mne sa nikdy nechce začať a keď už začnem, tak sa mi zasa nechce prestať a cvičím veľakrát aj dlhšie ako bol plán..ja cvičím len doma..orbitrek a bežecký..už niekoľko mesiacov, ale takmer nikdy sa mi nechce začať, no ten pocit po odcviceni stojí za to🙂