icon

Ako sa udržať a neprejedať cez víkend?

9. feb 2025

Zeny , poradte
Chudnem. Ja sama z rodiny. Cez tyzden ako tak ale cez vikend vsetci doma, kadeco sa vyberie rozbali uz sa hnevam sklamana som zo seba pojedam bludy po placu mi je
KT mam vsetko nastavene dobre a predsa!

minenkaa
9. feb 2025

Chod sa prejsť,kúp si sušené jablka a tie chrumkaj

autor
9. feb 2025

@minenkaa vdaka mam len paradajky budem aj to
Prejst sa nemozem
Som sama s dietatom

janai1
9. feb 2025

Takže všetci doma znamená ty a dieťa? No tak jedno dieťa určite nepootvára toho toľko, že sa musíš prejedať blbosťami.
Nekupuj ich a hotovo

minenkaa
9. feb 2025

Tak keď si sama tak nič nerozbaluj a najlepšie nič nekupovať

nikoleta999
9. feb 2025

Ved píses ze cez vikend ste vsetci doma tak, čo Ti bráni sa prejsť ?

merlinja
9. feb 2025

Tak okrem jedla som práve dojedla balíček Spekuliek a k tomu 2 delí cokoladky, ešte pokukujem po orieškoch. Tiež sa neviem večer zdržať.

soldi
9. feb 2025

Ak nemas dostatocne pevnu volu, aby si si sama nic neotvorila, tak chod na nakup najedena, aby si nemala chut kupovat blbosti a naozaj ich nasledne ani nekupuj.

Postupne si telo odvykne. Ja som sa po tretom porode zatala a rok som nejedla nic sladke. Ale ze naozaj nic. Ani med. To bolo osem rokov dozadu a moje telo si tak odvyklo od cukru, ze aj ked uz sladke jem, tak nezvladnem vela.
Predtym som napr nemala problem zjest cele toffife na jedno posedenie. Teraz si dam max dva kusky a staci mi. Horalka a podobne keksy, tak to mi je fuj, to som schopna zjest len v najvacsom predkramovom zufalstve 😀

Nehovorim, ze nemas rok nic jest, ale ked vydrzis aspon nejaku dobu, tak sa odducis

kat_
9. feb 2025

pokial to nemas v hlave nastavene, tak mas problem odolat...
daj si zuvacku alebo caj, zamestnaj ruky niecim inym, ja ked hackujem alebo pletiem, zabudnem sa pri tom a nemam ziadne chute 😂

autor
9. feb 2025

@janai1 byvam, maju vek a momentalne choroby rodicmi nenechavam ich s tak malym dietatom ked maju chripku

autor
9. feb 2025

@soldi niesom na sladke ale na slane strasne na slane

kacena4
9. feb 2025

nakup si zeleninu ovocie a vecer nakrajaj a dzobkaj to...

guudy
9. feb 2025

Autorka, je mozne, ze jes prilis malo cez den a potom to telo potrebuje dohnat vecer…

deti95060810
9. feb 2025

najlepšie vôbec tieto blbosti nekupovať... večer nemáš čo síce otvoriť, ale zas nepriberieš.😉

soldi
9. feb 2025

Autorka, to je jedno ci sladke alebo slane. Princip je rovnaky. Ja ani nesolim 🙂 ani nekorenim. Proste som si zvykla na uplne plane chute. Je to len o zvyku.

autor
9. feb 2025

@guudy moze byt

araavdva
9. feb 2025

Vyjednanie chladničky som mala aj ja keď som cez deň jedla malo a nič plnohodnotne. Nevedela som sa nejako s toho vymotať a tak som si dala vypracovať jedalnicek a až to ma donútilo sa začať normálne stravovať a prestať vyjednať večer o 22 chladničku. A to teda u mňa nenájdeš ani slané blbosti ani sladké.
Takže naozaj je možné že cez deň toho zješ malo alebo nič poriadne.

lilope
9. feb 2025

Upeč si v trúbe zeleninu nakrájanú na hranolky, posoľ, k tomu biely jogurt s cesnakom a máš super ľahkú (možno druhú) večeru spolu s mlsaním.

svetlonos
9. feb 2025

Jednoduché. Kravo nežer neplatí ani na mňa, lebo mat to doma, tak to zozeriem!
Nekúpim, nemám, nezjem! Áno som vytocena a nasrana, ze nič nemám. Ale ôk. Teraz mam chuť a s jazdím si dám. Za tehotenstvo som pribrala asi tak5-6 kg, za chvíľku rodim, tak si kludne dám co chcem. Zase ale nie stále. Jed ma prepadnú chute dám si. Zajtra budem zas len na mozzarella večer 🤪 Ale keď som mala vyskivene problem, prestala som tie veci kupovať. Naoriklad som kazdy večer o 23:00 zobrala celé kukuričné chrumky s kusisko slaniny, tej riadne premastenej!
Takže koniec nákupom, ale malo to účinok!

guudy
9. feb 2025

Autorka, skus teda pridat kvalitne jedlo cez den, mali by tie vecerne zachvaty prestat

autor
9. feb 2025

@svetlonos nekupujem nic take
Nosia to druhi

svetlonos
9. feb 2025

Tak to odstran!

annamarin
9. feb 2025

Asi jes malo a málo bielkovín cez deň

luccija
9. feb 2025

Keď sa najes nebudeš mať chuť "vyzierať" máš dobrú večeru?

autor
9. feb 2025

Popracujem na tej veceri

janka_868
10. feb 2025

Ja si myslím že nie si dobre nastavená v hlave, teda aspoň ja to tak mám. Ja dokážem cely deň nejest blbosti, hýbať sa, cvičiť ale príde večer a bum.. konečne mám čas si ľahnúť a len dzobkam 🫣 .. ale ja predtým ako som schudla 10kg som mala take nastavenie a motiváciu že mohol hoci kto pri mne jesť moje obľúbené jedlo alebo proste hoci čo a nedala som si ani som na to nemala chuť ale teraz.. podľa mna je to len nastavenie v hlave že proste nedám si a basta! Ale verím ti, že je to ťažké..

nelka93
12. feb 2025

Máš dobre nastavene bielkoviny? Pokiaľ ich prijmes malo, tak potom vyzieras hovadiny. A hlavne nakupovať, keď donesú tak im to zabaliť naspäť alebo vyhodiť darovať. Keď si na slané, urob si zeleninu pecenu v rúre a osol. Máš zdravšie verziu hranoliek. Všetko je v tvojej hlave, a to ze máš nastavene KT ti nepomôže, lebo hlavu nastavenú nemáš

autor
12. feb 2025

@nelka93 uz je to v pohode rozlozila som si lepsie bielkoviny aby som mala viac aj vecer
Schudla som uz 14kg takze nastavene to mam aj v hlave dobre ale niesom stroj