Ako schudnúť po pôrode?
Ahojte, som už nejaky čas po pôrode kde som pribrala 25 kg. Niečo už dole šlo, nekojím. No ani za svet sa zbaviť tohto čo zostalo.. mám deficit ( dobre nadstavený ) ale kg sa nehýbu. Zdravotne som ok. Začala som chodiť pomaly do posilňovne, chodila som aj pred a chvíľu počas tehotenstva ( potom som zostala na rizikovom) . Máte nejaké rady? Doma neujedám, sladkému si neholdujem.
Mrkni ma facebooku TripleF cvičenie. Genialne na popôrodné brucho.
@anonym_autor ak je pruh a diastáza vylúčená, tak jedine vytrvať v deficite a pridať pohyb.
@anonym_533304 nemám ani jedno. Neveim ako mám pridať viac pohybu. Už teraz je to časovo na maxime
@anonym_533304 nemám ani jedno. Neveim ako mám pridať viac pohybu. Už teraz je to časovo na maxime
@anonym_autor chodíš s dieťaťom na prechádzky? Myslím, že áno, tak pridaj do kroku, postupne prejdi na beh a zrazu je pohyb pridaný. Rovnako nejaký silový tréning na posilnenie chrbta zaberie tak 15 minút a o pár rokov si poďakuješ. Lebo na rovinu, ploché brucho nebudeš mať pravdepodobne nikdy ale ty si vyslovene od pohľadu mäkká, keď spevnieš ono aj kila navyše budú trošku inak (lepšie) vyzerať. (vopred sa ospravedlňujem za úprimnosť, len som opísala čo vidím).
@anonym_autor chodíš s dieťaťom na prechádzky? Myslím, že áno, tak pridaj do kroku, postupne prejdi na beh a zrazu je pohyb pridaný. Rovnako nejaký silový tréning na posilnenie chrbta zaberie tak 15 minút a o pár rokov si poďakuješ. Lebo na rovinu, ploché brucho nebudeš mať pravdepodobne nikdy ale ty si vyslovene od pohľadu mäkká, keď spevnieš ono aj kila navyše budú trošku inak (lepšie) vyzerať. (vopred sa ospravedlňujem za úprimnosť, len som opísala čo vidím).
@anonym_533304 ano chodím. Beh ma vyslovene nebaví.to som skúšala. To posilňovne som tiež začala chodiť pravidelne, 4x do týždňa
@anonym_autor Tak podla fotky to nevyzera, ze pred porodom si bola chuda a vysportovana. Toto je vyslovene zanedbana postava. Odporucam zacat sportovat a vytrvat, kila pojdu dole same.
@anonym_autor Tak podla fotky to nevyzera, ze pred porodom si bola chuda a vysportovana. Toto je vyslovene zanedbana postava. Odporucam zacat sportovat a vytrvat, kila pojdu dole same.
@anonym_cb163f neveim ako to podľa foto vieš posúdiť čo bolo pred. A ano pred pôrodom som chudá a vyšportovana bola, nebola som nijako zanedbaná
@anonym_cb163f fu, tak to ste jej naložila, pribrať v tehotenstve 25 kg je veľa a pôrodom to samozrejme nepôjde dolu ale tvrdiť, že chuda ani nebola je prehnane a zanedbaná ešte horšie, nepíše koľko je po pôrode.
@garajovaa ja svoj problém riešim, nepotrebujem pomoc, ďakujem
@anonym_cb163f 🤦 daj si facku

@anonym_autor ak je pruh a diastáza vylúčená, tak jedine vytrvať v deficite a pridať pohyb.