icon

Ako schudnúť z brucha a ako si zväčšiť zadok?

aner18
26. apr 2021

Zdravím,
mám jeden smutný problém a to je ten, že chcem pribrať na zadku a vytvarovať si ho ale vždy keď jem tak sa väčšinou môj tuk ukladá len v bruchu. Je to dosť nefér a viem že každý to ma inak a preto chcem radu. Nechcem už robiť nejaké cardio alebo spaľovacie cviky ako sa zbaviť brucha lebo to nejde. Tým by som stratila tuk aj na ostatných partiách tela a to by som bola moc chudá. A tým by sa mi ešte viac zmenšil zadok a to ho moc nie je. Skúšala som aj len čisto cviky na brucho ale tým som si ho len spevnila a vyzeralo to o dosť horšie ako keď som na to brucho necvičila. Vyzeralo to ako svaly a tuk naraz fuj. Preto teda chcem nejakú radu ako schudnúť z brucha, len čisto z neho bez toho aby som nestratila aj iné tuky na tele a zároveň si zväčšila zadok. Ďakujem za všetky rady.

mogaa
26. apr 2021

@aner18 brucho sa robí v kuchyni, väčší zadok silovým cvičením/ale cvičením s vlastnou váhou.....schudnúť len z určitej časti tela sa nedá, chudne sa kalorickým deficitom a rovnomerne z celého tela, každý z nás má partie kde sa mu tuk ukladá viac ako inde, čiže prirodzene tam ho ubúda najpomalšie lebo je to tam viac ako inde....

lindous
26. apr 2021

Chudnúť iba z jednej partie je bohužiaľ nemožné 😅 je možné danú partiu iba spevňovať, takže si na to išla správne, to brucho netreba vzdať, časom, s kombináciou s kvalitnou vyváženou stravou bohatou na bielkoviny ten tuk postupne ubudne... zadok si treba tiež odmakať, najlepšie s váhami a odporom, ideálne na začiatok, kým sa naučíš správne robiť jednotlivé cviky, tak aj s trénerom ... dá sa aj bez toho, ale ušetríš čas, ak si si nie istá 🙂 drasticky však typ postavy zmenia len chirugické zákroky

0silvia0
26. apr 2021

@aner18 ak si typ postavy jablko, do zadku moc nepriberies. Mam 2 kolegyne s tymto typom postavy a tu pomoze len cvicenie na cele telo, aby si bola cela spevnena a volit oblecenie tak, aby si odputala pozornost od brucha a plocheho zadku. Co som si vsimla, tymto typom velmi seknu sukne, lebo maju povacsine pekne stihle nohy a vystrihy, lebo maju prsia... Jedna z nich je moja blizka kolegyna, roky cvicila vo fitku, aj na zadok, ale nepomohlo.

acer11
26. apr 2021

Naozaj "smutný problém"

domcci72
26. apr 2021

@aner18 kazdy trener ti povie, ze zamerat sa len na urcitu partiu tela nie je dobre, treba cvicit vsetko a ked chcem niektore partie zlepsit, tak treba pridat serie.

vollino5
26. apr 2021

Ako sa písalo už vyššie, brucho sa robí hlavne v kuchyni a strava a keď chceš zvačšiť zadok, tak trening na nohy a zadok 🙂 ale nečakaj zázrkay za týžden, je to dlhá cesta

tom17
26. jún 2021

@aner18 skus cla a, omega a proteín syrovatkovy. A skus čo robí dobre a zle v strave a zistíš, potom z čoho priberaš na brucho. Cvičzákladné jednoduché cviky. A nezabúdaj tuky sa spaľujú čelo telovo nie ako každý, si myslí že kde chce tam bude.