icon

Ako si udržať vôľu a motiváciu pri chudnutí?

25. dec 2022

Baby..ako schudnúť? Ako si udržať vôľu a motiváciu? Potrebovala by som takých 30kg dole..

zuzkaa1991
25. dec 2022

Ja som schudla 14kg(viac nemam z coho) kamoska 25kg za take isté obdobie motivácie.su mnoho ;) v programe ak mate záujem napíšte mi správu nechceme spamovat

because
25. dec 2022

Motiváciou ti bude ked sama zbadas a zistíš ako lepšie sa cítiš a vyzeráš. Je to v hlave. Sama musíš chcieť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
beata_k
25. dec 2022

Ze nebudes hladovat. Hladovanim sa nechudne. Chudne sa zmenou jedla a pohybom. Ked nebudes hladna, hned to pojde lahsie.

trema
Autor odpoveď zmazal
autor
25. dec 2022

@beata_k ja sa práveže prejedam..mávam obrovské chute a nutkanie stále do seba niečo pchať

beata_k
25. dec 2022

Si tehotna? Alebo sa prejedas od stresu? Ak sa nevies ovladat, tak musis poziadat o odbornu pomoc. Cim skor, tym lepsie. Drzim prst.

autor
25. dec 2022

@beata_k nie tehotná nie som..skôr to bude z nudy si myslím..a ešte som aj stále unavená a spala by som neustále aj cez deň

drzaopica
25. dec 2022

Nemas psychicke problemy?prejedanie, unava.Motivaciou Ti ma byt zdravie

viestta
25. dec 2022

unavena si, lebo ti chybaju niektore latky, a telo fakticky hladuje z nespravnej stravy a potom ta nuti jest hlava nehlava vsetko co vidis. Vylucit treba cukor, onmedzit sacharidy, pridat zeleninu a hlavne bielkoviny. Jedna rada je nekupovat nezdrave veci, co nie je doma, nezjes. Kazdy den si nachystat dostatok ovocia, zeleniny a ked ta prepadne hlad siahnut po nich. Samozrejmy je zvyseny prijem bielkovon, chude maso, mliecne vyrobky, tvaroh, netucne syry. A obmedzovanie priloh. Nie kazdy je na to aby chrustal surovu mrkvu a salatove listy, ale dusena zelenina vie nahradit prilohy k masu, znizi kaloricky prijem a zasyti

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
natalala
25. dec 2022

Ja som si zvykla davat nejake priebezne ciele a odmeny ked ich dosiahnem. Ja neviem prve 2 kila pojdem na kozmetiku/manikuru/pedikuru, 5 kil kadernik, 7 kil kupim si nieco pekne na seba/kabelku alebo nejaky vylet, koncert wellness. Proste stanov si ciastkove ciele a odmenuj sa za ich dosiahnutie. Ked napriklad raz zhresis ci uz v jedle alebo ked nepojdes cvicit, netrestaj sa za to, zajtra je novy den a pokracuj v tom co si si predsavzala. Mna to zas caka po porode, takze uz teraz sa motivujem 😂 Dlzim palce, schudnut tolko kil a hlavne si to udrzat je beh na dlhe trate.

zmrzlinka2021
25. dec 2022

Zaklad je si to upratat v hlave a hlavne mat motivaciu.

A najhorsou motivaciou je pravdaze stihle telo. To nestaci a velmi vela zien vobec nemotivuje.
Mozno kebyze ti lekar povie par diagnoz + par hroziachc s tym, ze rataj so skorou invaliditou, mozno to by ta nakoplo.

lenjaona
25. dec 2022

@elizabet173 vy si myslíte že 30 kg sa neda nabrať za rok ? To sa neuveriteľne mýlite, dá sa nabrať 50 kg

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lenjaona
25. dec 2022

@elizabet173 mne sa to raz stalo, doslova každý mesiac 2-3 kg hore

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lenjaona
26. dec 2022

@elizabet173 príčina bola nezdravé jedlo

autor
26. dec 2022