Ako spevniť postavu s obmedzeným časom?
Vždy som športovala.Bohužiaľ,od jesene ani zaťať,zmenila som prácu na smeny,nepravidelná pracovná doba.Casu strašne málo,deti,domácnosť.Som štíhla až chudá geneticky,no za tie mesiace mi odišlo všetko svalstvo.Chodim peši,v práci som celý deň na nohách a v pohybe.Potrebujem poradiť ako nabrať tú správnu hmotu,som mäkká a celulitída ako hrom.Ked reálne mám v týždni 2 doobedia pre seba.Predtym som cvičila silovo a kalanetiku,telo by si malo pamätať,iba ten čas vôbec nie je
Cvičiť a jest veľa bielkovín
Postavu spevnis len silovym cvicenim (nie chodzou ani kardiom) bud s vlastnou vahou alebo vo fitku. Do istej miery vies ju spevnit aj funkcnymi cvikmi najma pri dysbalancii svalov.
@denkabemommy
@lucia13022023
@nynia baby, ja viem, len stačí to 2x do týždňa? Domov chodím o deviatej večer. Potom som zrelá akurát do postele. Predtým som cvicievala skoro každý deň.
Alebo dať si budík na 5:30 a ísť aj takto? Vôbec neviem ako to začať realizovať.
Nejde o to koľko krát do týždňa cvičíš ale ako. Môžeš aj každý deň ale keď budeš mať zlý tréningový plán a nesprávnu techniku cvikov tak to bude na nič. Každá partia tela má byť posilňovaná max. 3x do týždňa aby sa zabezpečila aj regenerácia takže 2x keď si dáš nejaký full body workout bude akurát.
Pozri aj 2x do týždňa je lepšie ako vôbec. Za mňa je ideál 3-4x ale svet sa nerúca, keď pôjdeš len 2x, zas netreba svoje telo znásilňovať, nech to neurobí viac škody ako osohu. Tiež občas idem len 2x, lebo sú dôležitejšie veci v pláne 🙃
Súhlasím, aj 2x je lepšie ako nič.
Ak mas dve doobedia pre seba plus nejaky cas cez vikend, to by malo stacit na zaciatok. Neviem kolko rokov maju deti, ale ak su aspon skolkari tak je dobre ich zacat zvykat ze aj mama potrebuje cas pre seba.
No jedine si najst cas na to cvicenie, ved ty urcite dobre vies ako sa buduju svaly 🙂
@denkabemommy
@lucia13022023 iste, lepšie ako nič, dala som si včera a dnes, od zajtra zas do práce a voľno mam až stredu a ďalší víkend. Len či to bude mať nejaký viditeľný výsledok, je to málinko a predsa len už nemám 20r kedy to telo reaguje efektívnejšie.
Tak nebude to také rýchle ako kedysi, to určite nie, no sama budeš cítiť, že to pomaličky pôjde. Možno nie po mesiaci ale po 3 🙂

Jedine ako nabrať svaly je cvičiť 🙂