Ako správne používať inteligentnú váhu pri chudnutí?
Začala som chudnúť a len tak približne používam inteligentnú váhu ( viem, že nieje najpresnejšia, ale tak tak približne ) vedel by ti niekto zhodnotiť odbornejšie? ( tak na Mk) schudla som len 1.20 za tých 9 dni.
No moc tomu nechápem. Presnejšie nechápem položkám protein a bazálny metabolizmus - prikladám v komentároch foto. Tak isto nechápem tú vodu, za deň vypijem cca 2 a pól litra. To je malo? Som v tomto nováčik a laik, tak by som moc rada prijala pár rád od skúsenejších.

Pijes malo vody, takze nie si dostatocne zavodnena. Jes malo bielkovin. A mas nizsi bazalny metabolizmus, ako by si mala (pricin moze byt milion - nedostatok svalov, chroba stitnej zlazy, prilis malo prijmes kalorii....). Ked zacnes dlhodobo viac pit a jest viac bielkovin, tieto polozky sa daju do normalu.
Pijes malo vody, takze nie si dostatocne zavodnena. Jes malo bielkovin. A mas nizsi bazalny metabolizmus, ako by si mala (pricin moze byt milion - nedostatok svalov, chroba stitnej zlazy, prilis malo prijmes kalorii....). Ked zacnes dlhodobo viac pit a jest viac bielkovin, tieto polozky sa daju do normalu.
@simsalabim pijem 2 a pól litra vody denne, niekdy aj viac. Bielkovín mám 160g, ktoré prijmem. Chorá niesom nijako. Tak neveim no
@simsalabim pijem 2 a pól litra vody denne, niekdy aj viac. Bielkovín mám 160g, ktoré prijmem. Chorá niesom nijako. Tak neveim no
@anonym_autor u mna to trvalo niekolko mesiacov, kym sa tieto hodnoty dali do normalu, nepamatam, kedy, ale trvalo to velmi dlho. Neviem, nakolko presne su tieto vahy, s tou vodou som napriklad ani ja nemala dojem, ze pijem malo, skor zuvyknem toho vypit za den viac ako treba (a asi som si na to nedavala nejako specialne pozor), iba tie bielkoviny som zacala sledovat (a naozaj som ich podla kalorickych tabuliek pred tym neprijimala dostatok). Ja som schudla, vahu uz viac ako rok udrziavam a bazalny metabolizmus mam stale trochu nizsi (ale ja mam aj chorobu stitnej zlazy). Ale ten bazal ma vobec netrapi. Ja myslim, ze sleduj tie bielkoviny a na ostatne kasli. Ale som iba totalny laik.
meraj sa vzdy 2x po sebe a ten druhy krat si umy nohy a hned uvidis aky to ma obrovsky efekt- tieto vahy meraju iba elektricky odpor tela a ked mas mokre nohy vsetko je inak- cize netreba to brat ako sväte pismo tie hodnoty
meraj sa vzdy 2x po sebe a ten druhy krat si umy nohy a hned uvidis aky to ma obrovsky efekt- tieto vahy meraju iba elektricky odpor tela a ked mas mokre nohy vsetko je inak- cize netreba to brat ako sväte pismo tie hodnoty
@martinmmartin veď sama píšem, že viem, že nieje najpresnejšia a beriem ju tak približne ako to vyzerá.