icon

Ako účinne schudnúť zo stehien?

snowflakenel
10. sep 2025

Baby, podarilo sa vam zhodit zo stehien? Ako? Mam,ich trochu tlstejsie a lytka stihle. Nechcem chudnut.celkovo, mam 170 cm a 56 kg. Ten tuk akoby sa usadzal len na stehnach.....

really8
10. sep 2025

@snowflakenel nikdy neschudnes len jednu partiu. Nikdy nikdy nikdy. Zapracuj na vyformovani

salamistka
10. sep 2025

Mne išlo dole aj brucho aj stehná, najviac pás, čo ma prekvapilo, ale ja by som zas chcela schudnúť zo spodnej strany ramien a neviem ako...

snowflakenel
autor
10. sep 2025
@really8

@snowflakenel nikdy neschudnes len jednu partiu. Nikdy nikdy nikdy. Zapracuj na vyformovani

@really8 no ved toto. To je to najtazsie. Mame to v rodine. Tie vnutorne stehna je vzdy najtazsie zhodit. - vyformovat

lucia13022023
10. sep 2025

Súhlasím s prvým komentárom. Žiaľ, každý máme svoju zlu partiu. Skus teda len formovať, cviky na predné a vnútorné stehná.

domkakvet
10. sep 2025

@snowflakenel cvicenie.

really8
10. sep 2025
@snowflakenel

@really8 no ved toto. To je to najtazsie. Mame to v rodine. Tie vnutorne stehna je vzdy najtazsie zhodit. - vyformovat

@snowflakenel proste sa s tym musis zmierit. Cvic silove cviky nech nohy majunpekby tvar a vyzeraju lepsie. Nic ine ti neostane. Stehna su moja celozivotna trauma ale asi sa blizim k bohu kedy ich zacninam tolerovat a nebojujem tolko. Mozno sleduj influ trenerov ktory maju tiez pevnejsie stehna ako napr zuzka hanajickova

anonym_21ac08
10. sep 2025

@snowflakenel v rodine máme geneticky všetky väčšie stehná. No keď som začala poriadne makať pekne sa mi vyformovala celá postava. Ono nemusis byť ani v deficite.

snowflakenel
autor
10. sep 2025
@anonym_21ac08

@snowflakenel v rodine máme geneticky všetky väčšie stehná. No keď som začala poriadne makať pekne sa mi vyformovala celá postava. Ono nemusis byť ani v deficite.

@anonym_21ac08 jasne,do velkeho deficitu nechcem ist vobec. Minuly rok som sla.na 50 kg a hroza.

sisska96
10. sep 2025

56 a máš veľké stehna? hmmm určite nemáš

really8
10. sep 2025
@sisska96

56 a máš veľké stehna? hmmm určite nemáš

@sisska96 to je casty predsudok. Tebe sa velke zdat nemusia ale mozu byt v nepomere k zvysku tela

alexi2211
10. sep 2025

Nedá sa to len tak, musela som schudnúť celkovo, zamerať sa na stravu a na pohyb, aby každý deň som sa hýbala, postupne som zaradila aj silový tréning a vtedy som začala vidieť zmeny.

saxana000
10. sep 2025

Mozno staci len vycvicit.pevnejsie vyzeraju chudsie.chodza drepy bicykel korcule.