icon

Ako vám dopadlo povianočné váženie?

3. jan 2026

Tak, kludne anonymne.. tie, ktore ste sa vazili.. ako dopadlo povianocne vazenie? Ja som plus kilo, cize z 51 na 52,1 vyska 171. Muz pribral 6 kil (alebo sa zavodnil) z 96 na 102 a vyska 191.. nechapem, ze to na nom vobec nie je vidno.. No nase predcavzatie do noveho roka bolo, ze si budeme viac varit a uvazene/uvedomelo sa stravovat.. tak uvidime 🙂

Strana
z3
zuzinka888
3. jan 2026

Nepribrala so nic- zjedla som 3 kolaciky.

autor
3. jan 2026
@zuzinka888

Nepribrala so nic- zjedla som 3 kolaciky.

@zuzinka888 ja ani jeden, kolacova vobec nie som.. ale skor tuky som pridala.. orechy, majonezy, udene, klobasa.. na sladke vobec nie som

dadis
3. jan 2026

Ja som to citala ako "väzenie" 😅

anonym_7674d7
3. jan 2026

Netuším, nevažim sa pred a po vianociach, ani sa neprejedám veľmi ☺️ taká normálka, aby mi nebolo zle.

dadis
3. jan 2026
@anonym_7674d7

Netuším, nevažim sa pred a po vianociach, ani sa neprejedám veľmi ☺️ taká normálka, aby mi nebolo zle.

@anonym_7674d7 Ani ja, ani s jedlom to neprehanam, tak naco..

letfenixa
3. jan 2026

K tomu som čítala- nezáleží, čo jete medzi Vianocami a Novým rokom, ale čo jete medzí Novým rokom a Vianocami.

autor
3. jan 2026
@dadis

@anonym_7674d7 Ani ja, ani s jedlom to neprehanam, tak naco..

@dadis No moj muz je dost velky “kontajner” a je extremne na sladke.. takze u nas doma je to taka forma zabavy.. on vzdy potom v lete schudne aj na 92 ale toto si proste nemozeme odpustit kazdy rok 🫣

autor
3. jan 2026
@letfenixa

K tomu som čítala- nezáleží, čo jete medzi Vianocami a Novým rokom, ale čo jete medzí Novým rokom a Vianocami.

@letfenixa boze toto moja mama omiela stale dookola

autor
3. jan 2026
@dadis

Ja som to citala ako "väzenie" 😅

@dadis chvalabohu zatial u nas do basy nikto nejde..

ivik4
3. jan 2026

Schudla som 1kg ako som chcela

autor
3. jan 2026

ja u mna pocas sviatkov vidim vacsie riziko v tom, ze sa absolutne nehybeme.. ako v jedle

barka1
3. jan 2026

Prišla si sa pochválit či nás naštvat? Pri tej vahe som nic neriesila.

spongebob1
3. jan 2026

@anonym_autor V zivote som sa nevazila pred a po Vianociach. Aky je na to dovod? Aby som mala vycitky svedomia, ze som zjedla o dva kusy zakuskov viac? Manzel pribral, nezavodnil sa, to by musel byt chory. Ved sa zacne viacej hybat a kila pojdu dole.

sssss123
3. jan 2026

Vianoce som ponala oddychovo, cize cvicila som minimalne, ale neprezierala som sa, sladke- len dva male kolaciky, vaha ostala rovnaka

btus
3. jan 2026
@anonym_autor

ja u mna pocas sviatkov vidim vacsie riziko v tom, ze sa absolutne nehybeme.. ako v jedle

@anonym_autor no, tu by som oponovala. My sme boli každý deň minimálne na 2 -3 hod venčiť. Takže skoro každý deň 8-15 km. Prevýšenie tiež celkom fajn ( od 500 - 900m). Takže my sa cez svatky hýbeme dosť. Ešte keby bol sneh, tak aj skialp by bol. 🙂 Napr. viď foto. Naše venčenie. 🙂

anonym_a2354b
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor + 1,5 kg. Čakala som viac. Vážim sa denne.

anonym_526fe8
3. jan 2026

1 kg, napriek pohybu. Ale zase jedla som veci, ktoré si cez rok nedoprajem. Smotanová kapustnica, klbása, koláčik, kofola. Každé ráno chlieb na raňajky. Ale neberiem to tragicky, do mesiaca je to dolu. .🙂

pribinak
3. jan 2026

Schudla som. Boli sme lyžovať. Ale nevazila som sa. Cítim to na nohaviciach, že sú mi voľnejšie

Ehm, predsavzatie

pribinak
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prečo sa absolútne nehýbete? To ste dva týždne na gauči pred telkou?

autor
3. jan 2026
@barka1

Prišla si sa pochválit či nás naštvat? Pri tej vahe som nic neriesila.

@barka1 ak by ta malo toto “nastvat” tak potom je niekde chyba.. mna vaha inych ludi nestve.. nech je akakolvek..

ivik4
3. jan 2026

Mozem sa spytat, ty mas poruchu prijmu potravy ? Lebo podla toho co pises to tak naozaj posobi. Tvoja velmi nizka vaha na tvoju vysku, to ze sa vazis pred a po vianociach a este veta nieco v tom ze vidis väcsie riziko pribratia v tom a tom...
To v poriadku nieje ze to tak prezivas.
Ja som mala anorexiu aj bulimiu, aj na liecenie som sla ked som 19 mala ale toto som nerobila. Preto sa pytam

autor
3. jan 2026
@btus

@anonym_autor no, tu by som oponovala. My sme boli každý deň minimálne na 2 -3 hod venčiť. Takže skoro každý deň 8-15 km. Prevýšenie tiež celkom fajn ( od 500 - 900m). Takže my sa cez svatky hýbeme dosť. Ešte keby bol sneh, tak aj skialp by bol. 🙂 Napr. viď foto. Naše venčenie. 🙂

@btus no ja som isla z cca 13000 krokov denne tak v priemere na 3000 🫣

anonym_a2354b
3. jan 2026
@pribinak

@anonym_autor prečo sa absolútne nehýbete? To ste dva týždne na gauči pred telkou?

@pribinak Aj ja väčšinu času. Som rada, že mám po veľmi náročných dňoch oddych. Deti sa hýbu. Ak máš pokojný rok, tak ti pohyb chýba, ale ja som fakt rada, že pár dní ležím.

autor
3. jan 2026
@pribinak

@pribinak ano 😀.. boli sme len raz na jeden prechadzke, inak tocime kazdy den rodinu… dnes sa chystame wellness

a0
3. jan 2026

Nepribrala som, ani neschudla. Ale hýbem sa rovnako a neprežierala som sa.

btus
3. jan 2026
@anonym_autor

@btus no ja som isla z cca 13000 krokov denne tak v priemere na 3000 🫣

@anonym_autor jáááj, 3000 krokov, to by som musela sedieť na zadku. 🙂 To sa dá, len tak málo? Dokonca aj v práci ( sedím za počítačom) urobím viac. 🙂 Tak to máte naozaj málo pohybu. 🙂

simsalabim
3. jan 2026

@anonym_autor plus kilo nie je ziadne pribratie, tolko vaha kludne kolise pocas cyklu a v zavislosti od toho, kolko vody telo zadrziava. Ja som dnes mala tolko, co 22. 12. a zaroven o pol kila menej, ako vcera. Podla appky nema moja hmotnost ani stupajuci ani klesajuci trend v priebehu mesiaca, ale je kazdy den ina.
Cez sviatky som sa neprezierala a snazila co najviac hybat, kedze bolo volno.

minenkaa
3. jan 2026

@anonym_autor my ani nemáme váhu doma

autor
3. jan 2026
@ivik4

Mozem sa spytat, ty mas poruchu prijmu potravy ? Lebo podla toho co pises to tak naozaj posobi. Tvoja velmi nizka vaha na tvoju vysku, to ze sa vazis pred a po vianociach a este veta nieco v tom ze vidis väcsie riziko pribratia v tom a tom...
To v poriadku nieje ze to tak prezivas.
Ja som mala anorexiu aj bulimiu, aj na liecenie som sla ked som 19 mala ale toto som nerobila. Preto sa pytam

@ivik4 nie, ja sa zas moc casto nevazim, mozno tak 2x do roka, teraz to bolo cisto cielene kvoli sviatkom a vazili sme sa vsetci. Navyse ja jem asi najviac na objem aj castost z rodiny.. len ja nejem napriklad ultraspracovane potraviny, lebo je to hnoj.. A teraz som proste jedla ine zlozenie stravy. A moja vaha je uplne v poriadku. In body hodnoty mam dobre, aj ked podla BMI by som mala pribrat. Je vsak dolezite zlozenie tela.. nie len jeho vaha.

pribinak
3. jan 2026
@anonym_a2354b

@pribinak Aj ja väčšinu času. Som rada, že mám po veľmi náročných dňoch oddych. Deti sa hýbu. Ak máš pokojný rok, tak ti pohyb chýba, ale ja som fakt rada, že pár dní ležím.

@anonym_a2354b pre mna je prechdzka upokojenie, relax. Má psa, každý deň po práci nech bol akýkoľvek náročný deň ideme do blízkeho lesíka na prechdzku. Je to môj relax, uvoľním sa, vycistim si hlavu
Odporúčam

Strana
z3