icon

Aký je váš jedálny lístok počas dňa?

kovarovicova
Dnes o 11:48
anonym_32a436
Dnes o 11:58

Ranajky vydatne. Kase najjcastejsie, varene z.celych zrn,,jogurty,,ovocie.,,granola. Obed maso na rozny sposob so zeleninou, ryby, strukoviny,cestoviny, prilohy jem .malo,, striedam ale rozne polievky
Pomedzi to orechy, ovocie, aj,sladke si dam. Vela vody,,cajov
Po 15.00 jem malokedy

a0
Dnes o 11:59

Káva, vločky, káva, obed - napr poke (robim si doma), káva, tvaroh/jogurt + ovocie, večera - buď varené( to, čo mám další deň na obed) alebo vajíčka + syr + hrianky.

Pomedzi to občas nejaké sušienky.

anonym_4192fb
Dnes o 12:03

@kovarovicova jedávam až okolo 10 , tak napr zo včera - ryžová kaša, proteín a nejaké ovocie ( predtreningove jedlo) na obed zapečené kuracie prsia so šunkou syrom kukuricou a ryža, potom po nejakom čase bagetka s natierkovym maslom, šunka , mozzarella, paradajka, uhorka. A na večeru losos so zemiakmi + tzatziki

anonym_331355
Dnes o 12:24

jesť začínam až okolo obeda. Dovtedy sa musím prebrať zo stavu nechutenstva.
okolo obeda si dám jogurt, rožtek. Obedujem okolo 15 h - ale len jeden chod. Večer tvaroh, chlieb, čaj, alebo aj druhý chod obeda.
Po 18 h. nejem.

anonym_7da003
Dnes o 12:35

Včera
Raňajky - protein
Obed- steak a zemiak s parmezánom
Káva
Večera- dva tousty s chorizo a syrom

anonym_f816d3
Dnes o 12:39

Jem rôzne, niekedy až obed, inokedy raňajky jogurt,musli, banán alebo chlieb,šunka, zelenina, káva, čaj, zase káva, ovocie, obed kompletný, občas aj prídaj, káva, sladkosť, večer párky, cestoviny, chlieb vo vajci, ... rôzne veci, veľa sladkého. Jem,keď chcem. Veľmi mi chutí.

kovarovicova
autor
Dnes o 12:44

tie kočky, čo máte prvé jedlo až okolo obeda, potom kedy jete? a čo napríklad? plus kedy mate posledne jedlo? dakujem vsetkym co sa zapojili ❤

anonym_7f222c
Dnes o 12:46

ráno kúsok koláča, lupačky, vianočky s kávou, na desiatu jogurt, ovocie, alebo tvaroh s ovocím a medom, alebo len banán. Na obed maso s ryžou, cestovinami, alebo zemiakmi, alebo ryba, omáčky a knedľu len výnimočne, nemám ich v oblube, alebo špenát so zemiakmi a vajcom, polievku málokedy. Na olovrant kúsok chleba alebo rožka s nátierkou, alebo tvrdým syrom, prípadne šunkou a zeleninou, ak som mala na desiatu banán, tak na olovrant jogurt alebo tvaroh. Na večeru väčšinou zeleninový šalát s kúskami grilovaného mäsa, dresingom a hriankou, alebo šalát s tuniakom a vajíčkom, prípadne omeleta so šunkou a syrom a zeleninou, k tomu chlieb, kaiserka, alebo rôzna zapekaná zelenina. Niekedy si ešte po večeri niečo zobnem, ak som hladná, nejaké orechy, alebo tvrdý syr so zeleninou.

anonym_23d76e
Dnes o 12:51

Vau, keď čítam tie jedálničky tak ja jem asi za troch ľudí 🤣

anonym_31d552
Dnes o 12:52
@kovarovicova

tie kočky, čo máte prvé jedlo až okolo obeda, potom kedy jete? a čo napríklad? plus kedy mate posledne jedlo? dakujem vsetkym co sa zapojili ❤

@kovarovicova Ja som mala napr.dnes mlieko s musli, osladena kava, na obed feniklova polievka so slnecnicovymi semienkami, quinoa s prepelicmimu vajickami, spenatom a paradajkou posypana parmezanom a poliata olivovym olejom a akurat zukem Milu so sladkou kavou. Vecer bude chlieb s natierkou, syrom a surovou zeleninou, pripadne oriesky, ak mame. A asi aj dake ovocie - jablko, pomaranc.. cez tyzden je rozdiel len v tom, ze nie vzdy mi chuti ranajkovat, takze vtedy bud kusok rozka s niecim, vianocky ci banan a v práci mam vzdy nieco sladke alebo slane. Ak mam na obed suche, tak vecer mam niekedy teple ( napr.ked ostane po vikende).

kovarovicova
autor
Dnes o 13:03

co vam pomaha, ktora to robi, nejest po 3, 4, 5... hodine?

zmrzlinka8
Dnes o 13:03

@kovarovicova ja žiaľ neskoro ranajkujem, lebo pracujem do noci. Ale neviem sa odnaucit jest neskoro v noci.

anonym_f46d25
Dnes o 13:04
@anonym_23d76e

@anonym_23d76e ja detto

anonym_7f222c
Dnes o 13:15
@kovarovicova

co vam pomaha, ktora to robi, nejest po 3, 4, 5... hodine?

@kovarovicova preboha, prečo by som nemala jesť po 3,4,5 hodine? Ja som sa naopak zbavila nadbytočných kg a váhu si udržujem vďaka tomu, že jem 5.6 krát denne a nikdy nie so, hladná. Keby som nejedla od tretej, večer o deviatej zjem aj dvere z chladničky. Ak chceš znížiť váhu, alebo nenabrať zhodené kg späť, toto nie je cesta

anonym_7f222c
Dnes o 13:59
@anonym_23d76e

@anonym_23d76e aj ja som jedla, kým nenastali zdravotné problémy so žalúdkom. mohla som pojesť aj klince, ale našla som si spôsob, ako byť najedená a zároveň sa cítiť dobre

mirola
Dnes o 14:02

ja vstavam o 5, ako prve vypijem pohar vody s citronom a dam si kavu.. ranajky az 7:15 v praci.. jogurt, med, 1ks ovocia,chia semena a cca 60g orechov.. obed o 12:00 zvacsa zelenina a maso/syr/ryba/… okolo 14:30 mam kavu k tomu zas hrst orechov.. cca 17:30 vecera.. zvacsa salat, zelenina, tvaroh, tuniak..

anonym_a56301
Dnes o 14:14

Skoro rano kusok niecoho maleho sacharidoveho, napriklad polovica bananu alebo ryzovy chlebik s dzemom, hned potom silovy trening alebo crossfit, ranajky takmer vzdy jogurt s granolou a 160-200g ovocia, pridavam aj cakankovy sirup kvoli vlaknine. Na obed mam 100-150g masa a zemiaky, pripadne celozrnne cestoviny(tych si davam 110g) s nejakym proteinom ako maso alebo syr, tofu alebo cokolvek rastlinne. Vzdy pridavam aj zeleninu kvoli vlaknine. Ako snack mam vacsinou nieco sacharidove, napriklad hummus so zeleninou a ryzovymi chlebikmi alebo ryzove chlebiky na sladko s dzemom alebo pokojne aj chlieb s prilohou. Potom mam kardio v aerobnej alebo anaerobnej zone cca hodinu(v lete dlhsie a vtedy doplnam kalorie pocas aktivity) a na veceru nieco ako na obed. Teraz v zime si robim huste polievky s cicerom napriklad alebo kremy ale k tym si vzdy este nieco pridam, napriklad k batatovemu kremu si dam rajciny, opecene kelove listy a syr alebo si k tomu len opeciem chlieb so syrom. Snazim sa schudnut par kil a zaroven prijat aspon 300g sacharidov. V lete samozrejme viac.

no1990
Dnes o 14:28

O druhej-tretej steak a potom večer medzi siedmou a deviatou si robím dve vajcia s konzervou tuniaka a nejakým syrom - väčšinou omeletu. Keď ešte mám na niečo chuť, dávam si jogurt s orechmi, nejaké ovocie, chia semienka..
muž ale to ma naopak, ráno sladké, obed steak okolo 11:30 a večer o piatej nejaká ryba alebo niečo.
Všetko závisí od preferencii kedy ti chuti jesť. Mne ráno vobec, jemu večer zas nechuti a ráno sa najesť potrebuje.