icon

Akopunktúra na chudnutie

evaleo
16. sep 2020

Dobrý večer chcem sa informovať ohľadom akopunkturi . Dnes rano som absolvovala akopunkturu na chudnutie. Dr.mi aplikoval do ucha 5 ihiel. Zo začiatku som sa toho veľmi bála nakoľko mám strach z bolesti a ihiel ale na stupnici od 1 do 10 to bolelo tak na 2. Bola som prekvapená že to bolo cekom bezbolestne a išla som spokojná odtiaľ . Celý deň som ani nevedela že to mám až potom na večer okolo 17 má.to začalo postupne bolieť a teraz uz ma to boli veľmi na stupnici od 1 do 10 asi tak 15😔. Neviem ani hlavou otočiť nakoľko ma to začne pichať palit a celkovo bolieť cítim bolesť až dole pri sánke. Nakoľko som to podstúpila iba prvý krát a mám to iba pár hodín nemám žiadne skúsenosti s tým . Išla by som aj ráno k lekárovi ale bohužiaľ ordinuje iba v pondelok a v stredu. Takže najbližšie ho navštívim až v pondelok.Preto Vás prosím o radu je to normálne prejde to alebo si to.mam ísť dať vytiahnuť ?

Ďakujem

miskooo1987
16. sep 2020

@evaleo ty tam tie ihly stále máš?

evaleo
autor
16. sep 2020

@miskooo1987 áno sú to maličké ihly ktoré mám prelepené a každý týždeň s tým mám ísť na kontrolu či mi náhodou nevypadla alebo sa mi neposunula

miskooo1987
16. sep 2020

😲😲😲 OK, ako držím palce s alternatívou... nech teda schudnes... ale akoze nechať si cudzí predmet zapichnutý v tele??? Ešte kto vie ako sterilnych...