Aký je úbytok tuku pri dennom cvičení?
Prosím vás taká otazocka na ľudí čo chudnú. Koľko chudnete mám na myslí že aký je úbytok tuku pri dennom cvičení? Ja mám cca 20 až 30 deka. Je to ok?
@rebrambora denne jazdím na rotoped cca 40 až 50 minút
@rebrambora vážim sa a zaznamenavam si vahu
@jj298 ja som muž
@jj298 ja som sa nepýtal na predstavu. Netráp sa dal som dole za 90 dni 6 kíl tak je to u mňa ok. Len som zvedavý ako to funguje u iných ľudí čo chudnú. Nebudem mať ani menštruáciu ani ovulaciu
@markusrasford chudneš 2 kg za týždeň?
@janai1 nie. Písal som cca je to rôzne raz viac raz menej preto sa pýtam ako to majú ďalší chudnuci
1kg tuku ma 6700 kalorii. Ak prijmes o 500 kcal denne menej ako tvoj bazalny metabolizmus (500x30 dni= 15000kcal, strava minus aktivita), zhodis 2kg tuku za mesiac. Tak si to porataj.
@liljana ok tak potom 6 kíl za 90 dni je v norme.
@markusrasford dôležité je z akej váhy človek chudne, pri 150kg je okey aj 5kg mesačne zo začiatku, pri 70kg je v poriadku 1-2kg 😅
@denkabemommy je to pri váhe 94 kg
@markusrasford tak je to úplne zdravé, udržateľné chudnutie cca 2kg/mes. Len nevidím zmysel vo vážení sa pred a po tréningu. Skôr ako na kg sa treba zamerať na cm, to je jasnejší ukazovateľ ako to ide, lebo príde deň, kedy kg dole nemusia ísť, aj keď cm dole pôjdu
@denkabemommy nevážime sa pred a po tréningu. Za určité obdobie 7 až 10 dní. Áno stane sa že sa odvážim v pondelok a potom hneď v utorok. A to kvôli tomu či som ten predchádzajúci deň nebol príliš pazravy či som dosť cvičil a tak pre vnútorné uspokojenie skôr. A potom si dám že teraz sa odvážim o 7 dni. Je to také motivačné
ja chudnem dva kg mesacne uz viac ako rok. z vysokej obezity do momentalnej nadvahy ...
matematika o tuku ale funguje iba za predpokladu, ze prijimas dostatok bielkovin..lebo rychlejsie sa chudnu svaly ako tuk pri nedostatku prijmu bielkovin

Ako si merias ubytok tuku denne presne prosim ta? A ake cvicenie je zamerane na stratu tuku?