Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
AHojte,
uz som 10 dni nebola behat. Tiez sa nejak nakopili zdrav. problemy. Imunita nejaka oslabena, dokonca som musela po 21 mesiacoch ukoncit dojcenie, lebo ma prilis vycuciavialo, okrem inych problemov. Tak som si povedala, ze idem trochu zregenerovat, dospat a potom hura do behania. Mrle ma zeru riadne, ale este stale sa necitim uplne OK, tak relaxujem. Behajte aj za mna 😉
@katpedo u mna deto. Po atb som sa citila celkom fajn, bola som v pondelok si aj zabehat, super bolo, potom nebol cas, boli prazdniny, stale s deckami niekde, no a od vcera som zase na zomretie. Nejak sa mi to vratilo. Uz ma ide z toho porazit. Ja co nebyvam chora. Naposledy pred 5. rokmi. Citim sa ako z gumy. A neviem co s nohami. Tiez by som rada vybehla. Ale potim sa aj v sede grrrrr
ahojte, nemožem cvičiť na brucho zo zdravot.d., dá sa behaním a úpravou stravy schudnúť aj z brucha?Ďakujem.
Ahojte,
hlasim sa k chorym :(
nic vazne mi nie je, ale na hlasivky mi nieco sada a neviem ci mozem behat alebo nie, nakolko ja v praci telefonujem a hlas potrebujem. Radsej som teda nebola...
@kristina.mihalovicov podla mna schudnes aj z brucha, ale treba aj stravu upravit...
..konecne som zacala aj ja. Kedze som amater kamosla mi poradila super aplikaciu do telefonu. Teraz behavam podla toho ako mi teta hovori. Zatial este moc nevladzem, ale ked dobeham citim sa fantasticky. Vcera som spravila nalet na lidl a kupila si nejaku tu vybavicku 😉 ...moj ciel z "nuly" na hoby beh CSOB Bratislava marathon 2014
Zdravím maródov aj zbytok. Ja som to vzdala. Behať budem chodiť iba v sobotu a nedeľu. Cez týždeň mi to nevychádza po svetle a po tme sa bojíím. Cez týždeň iba orbiterk, čo nie je ono. Ale veď raz príde jar.
@kristina.mihalovicov určite schudneš aj behom. Spevní sa ti bruško aj celkovo postava, len musíš upraviť trochu stravu a postupom času behať aspon 30-40 minút. Ale to až časom. Mne sa to podarilo.
Aj ja som nabehla do Li.la a kúpila som si rukavičky,ponožky,tričko a legíny. Potrebujem tenisky na zimu, ale nemala som ich odtiaľ odvahu brať. Určite budem ľutovať.
@lucyfuk77 držím palce
A ešte. Bude asi tuhá zima. ja mám už pár dní neskutočnú chuť na pečený bôčik, čo som nejedla už asi 3 roky. 😀
baby...dnes je medzinarony den BEHu...tak si prajme vsetko najlepsie...ja dnes behom neoslavujem, chystam sa zajtra ;)
ja som si dala peknu sedmicku 🙂
@megba caves. No Berlin nist, ani muza nevybrali. No co uz.
Inak ja tiez este nic, co sa tehu tyka, a do konca roka asi ani nic nebude. Muz je az do Vianoc rozlietany, Saudi, Paris, Toulous, Madrid a este aj tu v DE musi ist dvakrat na dvojdnovu sluzobku. Tak to by bol fakt zazrak, keby sa podarilo.
Na nejake "velke" events zial nebude cas, ale ak sa podari, tak by som chcela na Silvestrovsky beh tu v Mnichove, sice je to len 10 km ale aspon nech je sranda. A chceli by sme zapriahnut aj decka, v najmensej kategorii do 7 rokov je 500 m a podmienka len, ze musia vediet SAME CHODIT 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ale inak baby, ja som uz nebola tyzden behat, vsetko sa ser....Kasel este stale a od pondelka bolesti v rebrach na pravej strane, uz sa citim ako invalid. Tak som vcera behala po doktoroch, na plucnom len starci, som sa citila ako na geriatrii 😕 Tak zistili mi zapal rebier, ci co to ma byt. Naväcsi for je, ze sa to nicim nelieci, mam sa dopovat ibuprofenom az pokym bolesti neprejdu. No super. Nie som schopna sa ani poriadne hybat 😠
Ja dnes s kolegynou jej tempom 7,5km na ihrisku. Aspon daco.
tak som si bola kúpiť tie lidlové botičky, keďže moje zimné goretexové salomony sa niekde stratili 😝 a nové mi bolo ľúto kupovať, verím, že ich ešte nájdem.
Dnes som ich vyskúšala a fajn, 8,5 km v blate, mokrej tráve a daždi zvládli bez premočenia a veľmi príjemné sú na nohe. Len ten dizajn fakt, že strašný 😝 radšej ich ani umývať nebudem 😀
@megba ty si srandistka ;)
@yanni ani zo srandy uz nebehaj, kym nebudes fit. sa ti to potom strasne bude tahat celu zimu, fakt!!!
ja som uz bola dva razy od mojich problemov. v nedelu a dnes. nevladzem nic, ale vyzera to, ze sa mi snad stav unormalnuje...pfuj pfuj pfuj...ale dnes som bola na pilatese a cvicili sme s tou velkpou fitloptou, kedze my mame doma tu najvacsiu, tak som si riadne makla 😎 uvidim, ci budem zjatra daco citit, kedze sa mi to nestava...
@opica no ved ani nie. Uz ma to ale fakt ser...Nic nemozem, a taaaak by som vybehla. Teraz zase super pocasie, 17 stupnov a slnieckoooo, ani verit sa mi nechce. Vlani o takomto case sme uz mali sneh grrrrr
Inak baby, ja som slavna ;-DDDDDDDDDDDDD Nasla som na nejakom nemecko bezeckom webe clanok o Kosiciach a MMM. A bola som tam spomenuta aj ja. Akoze ako druha najlepsia Nemka ;-DDDDDD v polmaratone ;-DDDDDD Noooooo ale keby som sa prihlasila ako Slovenka, tak by to vyzeralo inak hihi. No nie je dobre mat dve obcianstva? Inak do Götteborgu som prihlasena ako Slovenka. Tam vela Slovakov nechodi. Som ja ale prespekulovana cooooo? ;-DDDD A v Abu Dhabi budem asi jedina Slovenka hihi Tento rok som tam spoznala Cesky ale isli za Saudsku Arabiu, kedze vsetci aj moj muz su v jednom klube, a sponzorovali ich obleckom. Ja by som v marci mala tiez ist tak ale si asi vydupem, ze chcem Sk inak nist nebude ;-DDDDDDDD
Ja pre dnes necelych 7km 🙂
Ja dnes to co vcera, ale dnes sama 🙂 Krasne zacal vikend a uz sa tesim na zajtrajsie volno 🙂
Zdravi dalsia z klubu chorych, poloinvalidnyc a rozpadavajucich sa. Mzsim pockat na koniec skusobnej doby a ist riesit moj lavy bedrovy klb, vrrrr! Strasne som zlenivela, pribrala 3 kg, sama sebe leziem na nervy... 😠
Žienky, čo som objavila - ak si myslíte, že bežeckých tričiek nie je nikdy dosť - tu je súťaž o jedno funkčné tričko 🙂
Odbehane 🙂
ja chcem tiež nové salomony na zimu 🙂 už som to vravela aj Ježiškovi, len neviem či bol v stave počúvať 🙂 takže ešte mu to budem musieť v príhodnej chvíli pripomenúť 🙂
@romanovic viem o com hovoris.
Baby bola som vcera po 17 dnoch behat. Strasne pomaly som bezala, sice naschval pomaly, ale priznam sa, ze mam pocit, ze vlemi rychlejsie by to ani neslo. Nechce sa mi verit, ze som len pred mesiacom bezala tu 5K, teraz by som ju dala tak o 5min pomalsie. Verim, ze tu kondicku ziskam rychlo spat.
kocky, ja som si vcera uzila. mali sme babsku jazdu z VS-12 dievok v zazrivej, okrem paradnej kecaky a veci s tym spojenych, som si bola dat paradnu sedmicku po ich doline, normalne mi prospela ta zmena prostredia, prekonala som skoro vsetky svoje rekordy 🙂 tempo som mala 5,17/km...bola to uplna parada...a uz mi len treba najst dobreho fyzioterapeuta na ten moj krk...
opica, perfektné. To tá pauza prospela. 😉
ja som tento november úplne nemožná. Som fakt rada, že mám naplánovaný predvianočný polmaratón, lebo inak by som určite až do jari zakvasila. 😝
@mracik inac fakt, sice to bola cesta, kedze celu noc lialo a vsade stala voda, ale pre mna je challange akykolvek kopcek, cesta naspat bola celkom makacka, ale som si to uzila. dychalo a mi paradne, vladala som. potom sme boli s babami este na takej prechadzke asi 13 km s obedom v strede a to bolo tiez super. je to tam velmi pekne, pre mna zvlastne, ja som zvyknuta na vyssie kopce a uplne ine rozmiestnenie dedin, ale fakt tam bolo fajn

@iconka dakujem, my sme si dnes dali taku turu 8km s deckami,tak uz behat som nesla...k tomu ani nie sme doma,tak ani nie je kde...teda je,ale som zvyknuta na kruhac