Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Čaute baby, chystáte sa niektorá na Rajecký polmaratón? Dnes ráno som pozerala na nete, že sa koná 9. augusta, tak rozmýšľam, či si ho v rámci dovolenky na chate neodbehnem. 😀
@janka7177 tam je riadne prevýšenie, to neviem, či v Hurbanove natrénuješ 😅 ale prečo neskúsiť 😉
toto je ten môj pretek, také malé dedinské podujatie http://beh.zoznam.sk/beh/2626/svosovska-patnastka. Chlapov chodí celkom dosť, ale žien bolo minulý rok 7, keďže mali 3 kategórie, tak sa umiestnili všetky. 😀
A pozerám, že už aj Martin má svoj polmaratón, ceny celkom slušné (v propozíciách), predpokladám, že príde aj dosť veľa ľudí. 😉 http://beh.zoznam.sk/beh/2603/martinsky-polmara...
@mracik Možno by to za pokus stálo. 😉 Kedysi som s otcom bežne trénovala v rajeckých kopcoch, len som mala o 15 rokov aj kíl menej. Pozemok pri dome máme dolu kopcom, len to by som sa musela utekať aj pred koňmi a behať len hore a dolu. 😀 Ten tvoj pretek vyzerá byť fajn, len škoda, že som o tom nevedela skôr.Tak Ti držím palce!
babule, konecne zas 10-ka, dnes kratasky, slniecko, parada. ani moc nefukalo...celkom som ti to uzila.
ked pisete o kopcoch, ja chcem v nedelu vybehnut s muzom na devinsku kobylu, snad pocasie a ine veci dovolia. ved to je okruh tak max na hodinku. dnes totizto pridu muzove trailove tenisky, tak chce ist oprobovat
idem si pre radu🙂 nebeham dlho cca mesiac..behavala som posledny tyzden cca 6km/den vsetko ok az na drobne svalovice...potom den pauza a predvcerom sa mi dobre behalo, snazila som sa s minimalnou PF ako sa dalo...tak som potiahla na 8,6km - uz v tej den ma pekne boleli clenky, samozrejme vcera ma mrle zrali, musela som dat podvecer 7km a teda tie clenky ma feeest bolia :( je to len tym ze som to prepalila? alebo neviem...zlou technikou? predtym ma pobolievali obcas kolena - to je uz ok, ale teraz tieto clenky to je ovela horsie :(( mrle ma zeru aj dnes ale tak to vidim ze musim dat pauzu... 😝
baby čafte
ja nohy na stole káva uvarená okolo mňa bordel ako v tanku ,dieťa spokojne spí užívam si posledné chvíle MD ešte mesiac a idem do práce aj sa teším aj mi je ľuto že to tak rýchlo ubehlo 😉 noooo odbočujem od témy dnes idem behať do kopca dúfam že a mi to podarí a dám to 😵 😎
@mracik určite na takých pretekoch musí byť užasná atmoška 😉 že malé dedinské 15 km to je tiež slušný výkon 🙂
@nelinqua behám dva mesiace zo začiatku som mala tiež problémy čo sa týka svalovice a bolesti lýtka,členky sem tam to ešte pretrváva ale čím ďalej je to lepšie tiež som mala týždňovu pauzu pre chorobu to mi celkom pomohlo a telo si trošku odýchlo teda aspon to je moj prípad 😉 ja som zatial zabehla max 4,5 km 😅 tak skus dat oddych jeden ,dva dni a uvidíš či to prechádza ja viem to počasie doslová kričí vybehni von 😀 😀
@nelinqua behat kazdy den je vela. Staci ti obden. Nie sme vrcholovi sportovci. Ja sa pripravujem na sutaz a nebeham kazdy den. V plane je tak ca. po 2-3 dnoch prestavka. Radsej pomedzi heby davaj gymnastiku,strecing,yogu, pilates, chod si zaplavat, len tak sa prejst alebo si aj kludne vyloz nohy na stol a nerob nic. Aj toto telo potrebuje. Regeneraciu.
@yanni ja viem, ja viem ze regenerovat je velmi dolezite 😎 len ked mne sa tak nechce sediet doma.. 🙂 konecne som sa po 3 rokoch dala na nejaku sportovu aktivitu, a teda fest ma to chytilo... doteraz len sem tam pilates to ma ale nudi, aj ked na chrbticu mi to po kojeni uplne super pomohlo🙂 plavanie z duse nenavidim 😝 ja som taky komplikovany pripad mna sporty fakt az tak nebavia, jedine ak tak bicykel...
@janicca hihi no tak ja sa pripravujem na viked uz v nedelu vecer ;-DDDDDD A to mam inak super robotu, len cely den mimo domu a vecer za 2-3 hodiny vsetko okolo domacnosti postihat, tak to ma uz fakt nebavi. Ked bude dom dokonceny, tak davam ziadost na Homework, aspon na dva dni v tyzdni, nech si popri robote aj poperiem, ved to robi pracka sama, ukuchtim ale zase neskysnem medzi mojimi 4 stenami a na par dni vybehnem aj medzi ludi, aj ked v kancli sedim sama ale aspon okolo su ludia.
Mam za sebou svoj prvy lesny beh (484 m. n. m. ) a som vytesena ako male dieta. - 12,7km. Krasnu sobotu kocky. 😉
beháte aj keď máte menzes???????????????????????????????????? dnes som dostala..cítim sa unavená ale chcela by som ísť.. lebo včera som už nebola...
Tak ja sa hlasim po 2 tyzdnoch opat, stale som sa nikam neposunula co sa tyka vahy ci ubytku cm, vazim a meriam raz tyzdenne. Beham vyse 5 tyzdnov. Posledne 4 tyzdne 4x45min, momentalne mi to vychadza vyse 5km 4x do tyzdna. Strava upravena a ziadna zmena, uz som sa tu na to pytala pred dvomi tyzdnami. Behanie ma bavi, no cakala som aj nejaky vedlajsi prinos, potrebujem dat dole nejakych 5 kil, no akosi nic, ani pol kila za 5 tyzdnov 😒
@nufanek ja a moj muz sme behanim nikdy nezschudli (a to muz nabeha normalne za tyzden vyse 40km, niekedy aj 80km, ja tak 20km max :o))) ) ... obaja schudneme len stravou. Naopak, cvicenim som ja vzdy len kilogramy nabrala, ale to boli svaly, to ma netrapi. Pre nas je beh o dobrom pocite z prirody, o pohode a relaxe, ale zial kila nikdy takto nesli 😒
no nie je sa veľmi čím chváliť 😝 úplne som vybuchla.
Ako môžem to aspoň zvaliť na menštruáciu a nedoliečenú virózu. 😅
My ženy sme bežali 5,3km, plán som mala pod 25 min, nakoniec to bolo cez 26 min. 😒 Prevýšenie bolo o dosť väčšie ako som čakala, takže sa mi zrejme podarilo prepáliť úvod. A ku koncu už ďaleko predo mnou nebola žiadna mladá baba, takže som nebola motivovaná zabrať.
Ale už aspoň viem, že na takéto šprinty (ako to nazval môj tatko 😀 ) fakt nie som, potrebujem aspoň desinku.
3x som bola behat s hr. pasom a uz mam z neho pluzgier o dlzke asi 6cm na hrudi. Na toto mi ho bolo treba? Ach jaj, to bolo prijemne sprchovanie 😠
Ahojte, dnes som opat po dlhej dobe bezala rychlo. teda dala som 3km pomaly a potom 3x rychlo po 250m, medzi tym jeden okruh pomaly. chcela som dat este jeden, ale pri tom poslednom som to prehlnala s rychlostou a normalne mi prislo zle od zaludka. takze som dala len polovicu. ale teda doklusala som 2km domov. no co vsetko som spravila zle? poradte...

65 pomalych minut + kava + ranajky/desiate ... 😉 😉