Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Po dlhsom case fajna desinka ;)
@romanovic jaaaj no stale nic. A kedze netestujem, tak to len bude prekvapkoooo. Ale uz mi ani nic nie je. Nijake priznaky. Ale kramy nikde. Tak si pockam na tie dalsie a ak nepridu tak testnem a objednam sa k dr. A kedze tu v DE sa k Dr. nechodi skoro, tak si este pockam tento a buduci tyzden.
Neviem kolko km, lebo podla mojho mobilu som Lochnesska, akurat na Strkovci, ale fajnych 75 minut 😉 😉
ja mam pri behu bohužiaľ problém s pichaním, asi zle dýcham, preto na chudnutie u mňa nie :( ale iste je to dobre
Ahojte 🙂 Beriete aj dake doplnky pri behani?? Myslim L carnitin, taurin atd... Nieco na povzbudenie a zvysenie vykonu.
@yanni Niekedy sa mi stava, ze som strasne unavena, taka bez energie do treningu, myslela som ze nieco pred tym by ma mohlo nakopnut. Niekto si da kavu, ja kavu nepijem lebo mi nerobi dobre. Samozrejme som nemyslela ziadny doping 😀 Napr moja kamaratka pred behom zie hroznovy cukor. Vraj ju to nakopne a preto ma zaujimalo, ci existuju aj ine metody ako sa nabudit....
@janka1012 myslim, ze to ani nie je tak ta energia. Skor to, ze "sa mi nechce". Tieto stavy ma kazdy. To treba len prekonat. Ja si nedavam vobec nic. Pridem z roboty, prezleciem sa a bezim. Keby som si sadla, tak uz sa nezdvihnen a nepojdem nikde. A to ja väcsinou uz mam 9-10 hodin v office a 2 hodiny cestovania vlakom.
MUsis sa len prekonat. Garantujem ti, ze po takom km dvoch, uz budes amt energia aj za troch 😉
@dracik1 ved som povedala, ze az na Vianoce 😀 😀 😀 😀 Nie vazne, tak je to tam, ale este nic nie je potvrdene. A mala som len taky ten pruzkovy test, to je take mini nieco, dobre, ze som ten pruzok nemusela lupou hladat v tom baleni 😀 😀 😀 😀 Na gyndu idem az v decembri, sa neoplati este. Aj tak tam nic nebude vidiet. Inak ja uz som ani nedufala, ze nieco bude po tolkych rokoch. Krpec uz bude mat 5 rokov.
Inak ja tiez uz dva tyzdne nic. Necitim sa nejak dobre a pocko je tiez na prd a nemam ani cas. 😠
@dracik1 skore uzdravenie. Len sa riadne vyliec a az potom vybeh. Nie ako ja vlani. Ze uz vyliecena, Vianoce, Silvester super a po troch kraloch ma to zase chytilo. vyradena takmer na dva mesiace. Teraz sa bojim tohto blbeho pocasia ako cert svätenej vody. Strach a hroza. Minuly tyzden sme mali este 18 stupnov a teraz uz na noc minus a cez den ledva 5 stupnov. Uz hackujem nove ciapky ako diva, aby decka nenachladli. Lebo ked sa to tu raz zacne, nema to konca do dalsieho leta. 😠
Ahojte,
mesiac som tu nebola a vidim, ze vela zmien. @yanni tak vitaj v klube, gratulujem. Ja som to zistila tento vikend. Tiez 5meskalo, tak som vytiahla jeden jediny test co som doma mala a hned 2 ciarky. Pri prvom som mala este v 8tt test negativny a na UTZ uz bilo srdce. Ja som zacala nieco tusit, minuly tyzden, lebo sa mi behalo priserne, akoby na mna nieco liezlo. U nas to vsak nebolo planovane, ziadna ochrana nie je 100% 😉 a po prvotnom soku to uz zacinam vnimat pozitivne.
Z behania som zatial vyhodila len intenzitu a behy dlhsie ako 16-17km, plus nase priserne kopce, kedze sa priserne zadycham a tep mi vyleti do nebies. Behat chcem ak vsetk obude OK tak 3x tak 45-60min a raz tyzdene trochu dlhsie. Pri prvom som vydrzala do 23tt, potom mi prilis tlacil na mechur, tak uviidme ako to bude teraz. Zatial ani neviem, ze som tehotna, dufam, ze mi to vydrzi co najdlhsie. 🙂
Takze moje bezecke plany sa mierne menia na rok 2015 🙂 Chcela som bezat vsetky 3 zimne 10 v BA, ale mozno len pre zabavu pojdem aspon 5km vo vychadzkovom tempe.
baby, teda vy ste riadne prekvapka, gratulujem........
@katpetdo jeeeej super, gratulujem. Takze budeme tehulkovat takmer na rovnakej urovni 😀 Ja som tiez len jeden test urobila, tak ciariska ako hrom 😉 Na gyndu idem az v decembri ale dala som si u mojho obvodaka krv zobrat ale vysledky este nemam. Ale momentalne nebeham, lebo pocko je take priserne a nejak ma cele vnutro pobolieva. Pri behu ako keby sa mi tam nieco otriasalo, nadskakovalo. hrozny pocit 😕
Booooze, my sme sice planovali ale uz som to aj vzdat chcela, ked sa tak dlho nedarilo. A plany som si uz narobila, mozem vsetko skrtnut. 😠 A druhy decembrovy tyzden mame letiet na ten Swimcamp na Lanzarote, tak to bude hroza. Uz teraz mam plavat podla planu, no tak stihla som akurat tak raz ist na plavaren. Ale aj bude do vikendu lepsie, tak pojdem. UZ som dva dni prepasla.
Dufam, ze sa dovtedy nic nevyskytne, akurat tyzden pred odletom mam termin na gynde, to uz by malo aj srdieko trepotat. Ak aj nic nebudem moct robit, tak aspon dovcu si urobim a oddychnem 😀 Ale tak plavanie este nikomu neuskodilo. A aj behat sa bude, ale to si budem musiet nastavit podla seba a v piesku sa blbo beha 😠
Juuuj zenus, ja sa tak tesim, dufam, ze odtialto nezduchnes a budes referovat ako co a aj ako s behanim. Ja by som tiez chcela vydrzat co najdlhsie, aspon par krat do tyzdna nejake tie pätky, len nech ostanem vo svungu a nerozkysnem sa ako stara ruska barisna 😀 😀 😀
@yanni nie neboj nezduchnem, mna beh drzi pri zmysloch a ked sa uz nahodou budem prilis gulat na behanie, tak stale budem sledovat. Pre mna je bazen uz niekolko rokov uplne zakazany, kvoli oblickam a mocaku.. Ja som od pondelku nebola behat, lebo dieta donieslo sople zo skolky a ledva dycham aj bez behu. 😠
baby ja momentalne mam zas take nejake divne obdobie. behavam, ale zacinam aj ja citit prichod zimy. neviem sa nabudit a zacat behat rychlejsie. som stale na takom mojom 6:30 tempe. ale popritom sa zas vobec neflakam, davam si aj kopce a moj tep mi hlasi cely beh cca 150, takze to je jasny znak, ze ja nemam talent na beh. aj ked mam precitanu knihu born to run 🙂 u mna to asi neplati....ja citim, ze ten beh mi "nevracia tolko, kolko by som chcela ci ocakavala" no co uz...ale behaaaam...ved co ine mi ostava. zajtra ideme na slepciansku 15ku tak som zvedava, ako sa budem citit...
@yanni
@katpetdo baby v prvom rade gratulujem. katpetdo, tak buduci rok sa nestretneme v rajci na polmaratone???? 😀 inak ja som pred 2 mesiacmi mala take zvlastne pocity a tiez som mala meskanie viac ako tyzden (inak mavam presne na den) iniciativne som sa hned testla a viete ako som sa citila po objave? asi takto...prikladam obrazok 😀 😀 😀 😀
Baby, tu je clanok a rady o tom, ako behat zime, pozritesi http://goo.gl/lz8ol0
@mracik @katpetdo @yanni babyyy gratulujeeem!!! Ja uz mam za tym, minuly tyzden sa nam narodil krasny chlapcek. Porod bol rychly a ja sa super citim uz teraz ale este asi tyzden dva pockam kym prvy krat vybehnem. Ale neviem sa uz dockat - po styroch mesiacoch iba lezania mi aj dva km budu dobre ale tak snad sa nejak dostanem casom spat do formy. Iba som teraz v takej poporodnej euforii ze by som aj tretie asi chcela cim skor tak uvidim ci ma to prejde alebo sa na to dam 🙂
Ahoj. ,rada by som sa k Vam pridat, tiez rada beham, vybehnem tak 4 -5x tyzdene po cca 5 -6 km. S manzelom tiez pracujeme na baabtku, pisala som tu aj na forum, lebo ma doma vsetci strasia, ze mam rpestat, lebo neotehotniem, neuchyti sa a podobne :D a ked porodim ani napad behat, lebo mi skysne mlieko ( to je top 🙂 ). Hladala som rozne plany na zlepsenie kondicie. ja beham len od maja a dostavala som sa do formy fakt pomalicky. Schudla asom asi 6 kil a posledny mesiac to stoji. Privitam vasu pomoc a navrhy, pricom ak ma niekto nejaky konkretny plan na trening obhoteny aj o plavanie ( rada by som pridat dalsiu aktivitu) budem len rada za pomoc. A mojim snom je zabehnut na buduci rok kosicky polmaraton ....
@megba jeeeeej chlapciatko. Gratulujem. Supi, ze si to takto vsetko super zvladla. 😉 A mala ako reagovala na braceka? A tretie kludne. Aspon bude viacej bezcov. 😀 Nie vazne, ono to nie je az take strasne mat viac deti, ak ked clovek nema pomoc babiek atd. Pokym je tam trosku väcsi vekovy rozdiel (myslim tak aspon 2roky plus), tak ja to to trosku lahsie. Hlavne ti plienky atd. Kludne chod do toho ak chcete a mate na to podmienky. 😉
A s behom pomalicky, neprezen to. 😉

@yanni No coooooo? Uz vies daco?????