Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@laja77 Neviem preco, ale dost ma irituje. Aj som sa zamyslela, ci neodraza nieco zo mna, alebo sa nabije s nejakou negativnou osobou z mojej minulosti a preto na mna tak posobi, ale na nic rozumne som neprisla. A to nezvyknem pisat negativne veci, lebo ved kazde zhodene kilo a kazdy krok ku zdraviu su super...
Zeny moje, tehotne, aj netehotne 😉 , zeny moje vsetky - prajem Vam krasne Vianoce a nech nam to krasne beha!
Virtualne cmuk Vam posielam.
@yanni super, ze uz ti je lepsie. Ja uz teiz od vikendu pozeram na tenisky, ked je vonku tak pekne. Dnes mam kontrolu hematomu, tak dufam, ze tam uz nie je, abz som po po sviatkoch mohla opat vybehnut. Stale som v nedobrovolnom chudnucom rezime, dalsie 0,5kg/tyzden (spolu uz 3,5kg)...mala prisavka ma nejak vyziera. ALe tak sa to snad coskoro zastavi a vaha pojde spravnym smerom.
@laja77 asi nie som v obraze.....inak som tvoj fotoblog som uz davno , vsetko by som zjedla, zial zo sladkeho mi zle uplne priserne a kolace si tento rok vobec neuzijem.
Zienky zelam vam vsetkym krasne sviatky a ako pisala @yanni, aj za mna nejake KM poprosim nabehat 🙂
@katpetdo juuuj poviem ti, vies aka som stastna, ze to preslo. Stacili tie necele dva tyzdne. Fuuuuuj. Ale ja nechudnem. som zhruba stale na rovnakej vahe, len nic normalne mi nechuti. Varene vobec, neviem sa prinutit, nejak mi neberie, z kysleho a chleba ma pali zaha, jedine co momentalne znesiem je makova strudla, biele hrozno a hrusky. Este aj z normalnej vody ma boli zaludok. ale nevolnosti nastastie uz nemam. No hroza. clovek si fakt nenavybera. Som zvedava, co budem zajtra jest 😠
A ten beh mi fakt chyba. V pondelok idem na gyn, tak ak bude vsetko ok, tak hadam vybehnem. Pocko je tu tiez suprove, tak nejaku pol hodku pomalicky ma nezabije. Inak dnes rano som musela bezat na vlak, lebo by mi usiel, som fucala ako parna lokomotiva a ledva lapala po dychu. no jedna hroza. Kde je moja kondicka? Vianocuje ci co? 😠
Ozaj zenus, nepredbiehaj sa, si tyzden popredku. 😕 😀
@yanni moja kondicka vianocuje od zaciatku decembra...predtym 5min/km bolo moje volne tempo, teraz 5:40
na nejake vykony si rok budeme musiet pockat asi....aj nie som ako triatlonistka Kristina Lapinova, ktora si 4m po porode zabehla osobak na maratone.
u mna stale vyhrava cesnakova hrianka s tavenym syrom...len muz sa netvari nadsene, ked uz tyzden smrdim na cesnak :P
@katpetdo no mne ani to nehrozi. Ja som dala v campe priemer ca. 6. hroza.
Hihi viem si predstavit. ale tak nech si da aj on. Budete smrdkat spolu 😀 Ale ty s pazrava, urcite sa nechces s nim delit, chudacik 😀 Ja aj keby mi islo, by som nemohla. Asi by ma hned z dveri poslali z roboty domov 😕 😀
@yanni tak najkrajsi darcek uz som dostala, u dr vsetko v poriadku a mam povolenie zaradit sa spat medzi behajucu populaciu. dokonca mi prizkukovala aby som neprestala sportovat, lebo to bude pre mna este horsie...podla nej tam hematom ani nebol a skor akoby MS, ktoru by som v tom case normalne mala mat.
Takze ja si zajtra dam svoj tradicny stedrodnovy beh, aj ked iba chvilu...odkedy eham, tak tak sa vzdy snazim vybehnut tesne pred sumrakom, vtrdy je vsade neskutocne ticho a je to krasne.
Vianocnych 9km vo velkonocnom pocasi 😵
Stastne a vesele dievcata 🙂 🙂 🙂
Aj ja som si bola aj dnes trosku nohy prevetrat. Stastne a vesele..;)
vcera taky 6km vyklus, no s plnsim bruchom sa tazsie beha 😀
Dnes strasne prijemnych 14km ;)
Dnes prijemnych mrazivych 6km, normalne som neverila, ze si este tento rok v mraze zabeham 😀 😀 😀
Slnecne a mrazive rano ma opat zlakalo na behacie potulky ;)
Po dlllllhom case behanie po snehu....ked tak premyslam a spominam, ja si uz veru ani nepamatam, kedy som naposledy bezala po snehu. Pred dvomi rokmi? 😀 Ale teda riadne som cupitala, co som robila mini krocky, normalne som mala obavu, ze sa tam niekde rozcapim 😀
Baby už konečne pôjdem na beh a chudnutie aj ja. Nemôžem sa na seba už pozerať. Chodievate normálne behať aj do snehu? 🙂
Zeny, ja som rano vstala, pozrela sa na tie zamrznute chodniky a lahla som si nazad.... 😀 😀

baby, ked uz tu obsmrdam, aj ja vam vstkym aj vasim rodinkam prajem krasne Vianoce a stastny novy rok. A behajte aj za mna. Ja len zerem 😕 😕 😕 😕
@dracik1 spytaj sa laja77. Ale zaujimave citanie. Inak tu cest sme tu uz mali 😉