icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

yanni
23. dec 2014

baby, ked uz tu obsmrdam, aj ja vam vstkym aj vasim rodinkam prajem krasne Vianoce a stastny novy rok. A behajte aj za mna. Ja len zerem 😕 😕 😕 😕

@dracik1 spytaj sa laja77. Ale zaujimave citanie. Inak tu cest sme tu uz mali 😉

romanovic
23. dec 2014

@laja77 Neviem preco, ale dost ma irituje. Aj som sa zamyslela, ci neodraza nieco zo mna, alebo sa nabije s nejakou negativnou osobou z mojej minulosti a preto na mna tak posobi, ale na nic rozumne som neprisla. A to nezvyknem pisat negativne veci, lebo ved kazde zhodene kilo a kazdy krok ku zdraviu su super...

Zeny moje, tehotne, aj netehotne 😉 , zeny moje vsetky - prajem Vam krasne Vianoce a nech nam to krasne beha!
Virtualne cmuk Vam posielam.

katpetdo
23. dec 2014

@yanni super, ze uz ti je lepsie. Ja uz teiz od vikendu pozeram na tenisky, ked je vonku tak pekne. Dnes mam kontrolu hematomu, tak dufam, ze tam uz nie je, abz som po po sviatkoch mohla opat vybehnut. Stale som v nedobrovolnom chudnucom rezime, dalsie 0,5kg/tyzden (spolu uz 3,5kg)...mala prisavka ma nejak vyziera. ALe tak sa to snad coskoro zastavi a vaha pojde spravnym smerom.
@laja77 asi nie som v obraze.....inak som tvoj fotoblog som uz davno , vsetko by som zjedla, zial zo sladkeho mi zle uplne priserne a kolace si tento rok vobec neuzijem.

Zienky zelam vam vsetkym krasne sviatky a ako pisala @yanni, aj za mna nejake KM poprosim nabehat 🙂

yanni
23. dec 2014

@katpetdo juuuj poviem ti, vies aka som stastna, ze to preslo. Stacili tie necele dva tyzdne. Fuuuuuj. Ale ja nechudnem. som zhruba stale na rovnakej vahe, len nic normalne mi nechuti. Varene vobec, neviem sa prinutit, nejak mi neberie, z kysleho a chleba ma pali zaha, jedine co momentalne znesiem je makova strudla, biele hrozno a hrusky. Este aj z normalnej vody ma boli zaludok. ale nevolnosti nastastie uz nemam. No hroza. clovek si fakt nenavybera. Som zvedava, co budem zajtra jest 😠
A ten beh mi fakt chyba. V pondelok idem na gyn, tak ak bude vsetko ok, tak hadam vybehnem. Pocko je tu tiez suprove, tak nejaku pol hodku pomalicky ma nezabije. Inak dnes rano som musela bezat na vlak, lebo by mi usiel, som fucala ako parna lokomotiva a ledva lapala po dychu. no jedna hroza. Kde je moja kondicka? Vianocuje ci co? 😠

Ozaj zenus, nepredbiehaj sa, si tyzden popredku. 😕 😀

katpetdo
23. dec 2014

@yanni moja kondicka vianocuje od zaciatku decembra...predtym 5min/km bolo moje volne tempo, teraz 5:40
na nejake vykony si rok budeme musiet pockat asi....aj nie som ako triatlonistka Kristina Lapinova, ktora si 4m po porode zabehla osobak na maratone.
u mna stale vyhrava cesnakova hrianka s tavenym syrom...len muz sa netvari nadsene, ked uz tyzden smrdim na cesnak :P

yanni
23. dec 2014

@katpetdo no mne ani to nehrozi. Ja som dala v campe priemer ca. 6. hroza.

Hihi viem si predstavit. ale tak nech si da aj on. Budete smrdkat spolu 😀 Ale ty s pazrava, urcite sa nechces s nim delit, chudacik 😀 Ja aj keby mi islo, by som nemohla. Asi by ma hned z dveri poslali z roboty domov 😕 😀

katpetdo
23. dec 2014

@yanni to vies, vyhoda sucasnej prace z postele, kedze som uz tyzden doma v polohe lezmo...do roboty by som si nedovolila....moj muz cesnak neznasa...ale hold musi vydrzat. O hodinu idem k dr...nebavi ma toto cakanie.

laja77
23. dec 2014

@katpetdo no ja si tento rok to pecenie veru nejako uzivam 😀 , ale uz sa tesim, dnes navecer pridu moji chlapi z lyzovacky, tak zajtra uz konecne isto vybehnem, lebo posledny tyzden nist

laja77
23. dec 2014

@katpetdo joooj, no Kristinu Lapinovu som videla v lete v Piestanoch v priamom prenose, vsak ona je ako robot (myslim, co sa tyka vykonu 🙂 ) , uzasne isla, klobuk dolu 🙂

katpetdo
23. dec 2014

@laja77 mne je velmi sympaticka, lebo zacinala s trialtonom dost neskoro a celkom sa jej dari. Tusim som raz niekde citala rozhovor s nou, kde hovorila, ze na prvych pretekoch plavala prsia 🙂, ale to muselo byt hodne davno

yanni
23. dec 2014

@katpetdo hihi poloha lezmo je najlepsia, ked cloveku nic nie je 😀 😀 😀 😀
Drzim palceky beim doc, dufam, ze hematom zmizol a babo ti zakyva. Ja musim cakat az do pondelka a uz zacinam byt nervozna, ci je vsetko ok.

katpetdo
23. dec 2014

@yanni jasne ze je ok...neries 🙂
ja sa potom ozvem ako som dopadla

laja77
23. dec 2014

@katpetdo ano, ano, velka sympatacka to bola 🙂 , on isla uazsne, proste pozrela si na nu pocas zaverecneho behu a ona si bezala s usmevom, normalne som nechapala

opica
23. dec 2014

dievcence, krasne sviatky behaujcim aj nebehajucim, tehotnym aj netehotnym, hlavne aby sme boli zdravi a mohli behat s radostou cim dlhsie

katpetdo
23. dec 2014

@yanni tak najkrajsi darcek uz som dostala, u dr vsetko v poriadku a mam povolenie zaradit sa spat medzi behajucu populaciu. dokonca mi prizkukovala aby som neprestala sportovat, lebo to bude pre mna este horsie...podla nej tam hematom ani nebol a skor akoby MS, ktoru by som v tom case normalne mala mat.

Takze ja si zajtra dam svoj tradicny stedrodnovy beh, aj ked iba chvilu...odkedy eham, tak tak sa vzdy snazim vybehnut tesne pred sumrakom, vtrdy je vsade neskutocne ticho a je to krasne.

opica
23. dec 2014

@katpetdo super ;) ja tiez standardne zajtra, beh musi byt...a aj na silvetsra a prveho januara vzdy ;) tak si uzivaj sviatky

laja77
24. dec 2014

Vianocnych 9km vo velkonocnom pocasi 😵

Stastne a vesele dievcata 🙂 🙂 🙂

iconka
24. dec 2014

Aj ja som si bola aj dnes trosku nohy prevetrat. Stastne a vesele..;)

laja77
26. dec 2014

vcera taky 6km vyklus, no s plnsim bruchom sa tazsie beha 😀

iconka
26. dec 2014

Dnes strasne prijemnych 14km ;)

laja77
26. dec 2014

@iconka a ja rozmyslam, vybehnut v tom vetre? Nevybehnut? Fuuuu a zatial vyhrava nevybehnut 😀 . Ci u vas nefuka?

iconka
26. dec 2014

@laja77 rano nefukalo, ale teraz je to uz horsie 🙂

laja77
27. dec 2014

Dnes prijemnych mrazivych 6km, normalne som neverila, ze si este tento rok v mraze zabeham 😀 😀 😀

iconka
27. dec 2014

Slnecne a mrazive rano ma opat zlakalo na behacie potulky ;)

laja77
28. dec 2014

Po dlllllhom case behanie po snehu....ked tak premyslam a spominam, ja si uz veru ani nepamatam, kedy som naposledy bezala po snehu. Pred dvomi rokmi? 😀 Ale teda riadne som cupitala, co som robila mini krocky, normalne som mala obavu, ze sa tam niekde rozcapim 😀

iconka
28. dec 2014

@laja77 aj ja dnes po snieziku - moja premiera ;) (11,4 km)

kuukii
28. dec 2014

Baby už konečne pôjdem na beh a chudnutie aj ja. Nemôžem sa na seba už pozerať. Chodievate normálne behať aj do snehu? 🙂

laja77
29. dec 2014

@kuukii ja chodievam 🙂 . Ale ak si doteraz nikdy nebehavala, neodporucam zacat v tomto mraze, mohla by si mat problemy s dychanim, ak nie si zvyknuta. Skus radsej rychlu chodzu zatial. Samozrejme, ak si behavala aj predtym, tak iste vies, ako na to.

romanovic
29. dec 2014

Zeny, ja som rano vstala, pozrela sa na tie zamrznute chodniky a lahla som si nazad.... 😀 😀