Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Aj dnes sniezikovych 14km 🙂
ahojte, tak dnes to vonku vyzeralo carovne spoza okna, ale 0 ed som vybehla, tak som mala 100 chuti sa vratit domov. U nas taky vetrisko, ze ked som sa vracala naspat, tak stopy z cesty tam uz boli zaviate. Dala som 7,5km vo vinohradoch a su to asi max. kopce ktore v tehotenstve dam. Dnes sa u mna zacala ina etapa behania, hodinky sa mi vybili a uz ich ani nenabijam. Suchtala som sa riadne, ale z behu po snehu som sa vytesovala, aj ked som si myslela, ze ma odfukne. 🙂
laja77@ a koľko odporúčaš na začiatok? Radšej dlhšiu trasu a pomalšie alebo menej a rýchlejšie?
Zeny, neviem preco, ale ja sa teraz dajak bojim behat. V tom zmysle, ze si nemozem dovolit zlomit nohu, ze som v tomto meste sama, total sama, muz kardiak, ze keby som lezala doma so sadrou, tak by bol problem s detmi, atd...
Ani po ine roky mi to nebolo nejake prijemne, ale odkedy som minuly rok tak fest pribila 2.1. a rozbila si co sa dalo a potom sa trapila s klbami, tak som dajaka priposrata.
Ale od 8.1. budem mat povinnu 6-8 tyzdnovu pauzu, tak by som dovtedy este rada vybehla.... 🙄
@markomonika tak ak je to uplny zaciatok, tak nejaku velmi dlhsiu trasu asi nedas, ale vseobecne ak chces schudnut, tak radsej dlhsia trasa v miernejsom tempe, niektore kocky si tu sleduju aj tepovu frekvenciu, ja to nerobim
@laja77 no v lete som behávala..ale ako sa ochladilo som prestala..a musim sa znova nakopnúť
Zima a mraz nas nemoze odradit ;) Preto som si dnes supla 11,7km ;)
zeny, dnes mi vratili prasule za moje asics gel pulse 5-juchuu. som rada, ze uznali reklamaciu, fakt sa nieco dokaslalo v podrazke a noha mi opuchala, prst som nemohla zohnut a tak, no des. hor sa do nakupu novych!
inak, ja som si odpalila hlasivky tym behom pri -5 a menej. zajtra sa asi nic nekona, kurna! i ked nadychujem len cez nos v tejto zime, vydychujem ustami, tak ci tak to nie je nejak ono. a nie som schopna mat cez usta nic, mam pocit,z e sa zadusim. to mavam inak furt, ked je taka chaldnejsia zima.
a muz sa mojmu darceku (startovne na maraton) neskutocne potesil, uz ma treningovy plan a uz zacal zarezavat podla neho. ja to moju polku nejak odbehnem 😀
Tak a je to! Dalsi sportovy rok v mojom podani ukonceny. Za december som odbehla 237km a za rok 2014 som celkovo odbehla - 2500 krasnych, uzasnych kilometrov. Bola som na 4 pretekoch a vdaka tomu spoznala novych ludi, dokonca aj dve kocky z kona ;) Beh mi dal velmi vela. A teraz si dam par dni zaslusenu pauzu od behu! p.s. VSETKO DOBRE V NOVOM ROKU!
@opica opica, to iste....zniem ako stary tuberak, a to som bola riadne zakuklena...ale vcera to bolo horsie...a to si hovorim skusena bezkyna 😝 .
kilometre vyhodnotit neviem, lebo mam excel v robote, ale po dovolenke pridam. Malo by to byt nieco cez 2000, ale na @iconka nemam. Mam za sebou prvy maraton, co beriem ako svoj tohotrocny uspech a tesim sa z rychlej 5km v oktobri. Ciel v dalsom roku je vydrzat behat , co najdlhsie. Mojim snom je byt schopna si "zabehat" este v den porodu, ale uvidime, ako to pojde.... a po porode sa opat postupne dostat do formy.
Zelam vam vsetko dobre a vela kilometrov v buducom roku.
tak mi to samozrejme nedalo a dala som si poslednych 5 km v tomto roku. ja sa na vas s km nehrabem ani z daleka s mojimi 1268 nabehanymi, ale kedze to je o 200 viac ako rok predtym, tak sa z toho nesmierne tesim. mam za sebou doteraz najkrajsi sutazny beh-pieninsky minimaraton. inak len dva sutazne-stafeta vo viedni a pomle run. na poli u nas som si v lete zlepsila polku a triatlon som si zlepsila o nevuveritelnych 5 minut.
kazdopadne aj napriek velkym nervovom kvoli mojmu zdravotnemu stavu, kde som za 2 tyzden schudla asi 7 kil a dlho mi trvalo, nez som sa dostala aspon ako tak spat do formy, novy rok zacnem treningovo (ako inak), kedze budem robit podporu mojmu muzovi 29.3. v den jeho menin na CSOB maratone a ten polmaraton dam sutazne pod 2 hodiny!!! to je moj ciel
dievcata, drzte sa, novy rok bude este lepsi!!!
tak dievcata, ked to tu uz tak pekne hodnotite 🙂 , ja svoj rok neviem zhrnut v km, kedze statistiku som si viedla asi len dva mesiace, kazdopadne nabehala som celkom dost, hlavne v lete, v oktobri a novembri som to dost flakala 😕 , takze moj ciel je menej sa buducu jesen flakat 🙂 i ked to bude asi tazsie, kedze v septembri uz zrejme nastupim spat do prace a budem mat toho neurekom 😕 a dovtedy behat aspon tolko, co som zabehala za tento rok 😵 .
No a kedze @iconka ma vie tak pekne nakupnut, tak napriek mojim ulievacskym planom na Silvestra, dala som predsa len silvestrovsku 9tku, vymrznuta som statocne, ale o to spokojnejsia 🙂 .
Zelam nam vsetkym veeeeela zabehnutych kilometrov, nasim bezeckym tehulkam bezproblemove tehotenstva a krasne vonave uzlicky a tym, ktore chcu schudnut, tak akurat zhodenych kg 🙂
Baby, ktore behavate a mate aj pas, na com sa vam lepsie beha? Vonku alebo doma pohodlne na pase? 🙂 Rozmyslam nad kupou bezeckeho pasu a viem, ze von sa chodit nedonutim.
@izabelkas ja Ta nechcem odradit 😉 , urcite sa tu najdu baby, ktore behaju aj na pase a su zvyknute, nemaju ziadny problem (no len pre mna bezecky pas nie je to prave orechove), ale myslim, ze vacsina beha skor von. Ked si ho chces kupit, skus si ist nan zabehat parkrat do nejakeho fitka a uvidis ako Ti sadne 🙂

@laja77 tak teda lepšie počkať na jar? Tak teda ešte počkám. Ja som mala zakázane behávať od základnej školy kvôli zdravotným problém a tak chcem isť na to pomaličky 🙂 zatial budem teda len kočíkavať nadalej 😀