Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Milackovia, neviem, ktora to bola, tusim @yanni, objednala som si vecer tu podprdu z Tchiba, tak som zvedava...
Vcera som kupila aj v Lidli, ze vraj extra tuha, za tusim 3,99€ , ale som ju zabudla v aute, tak neviem aka je.
Vcera rano som sa nevosla do rifli z leta. Kua, ale ja nie som tehotna, len vyzrata! 😠 😠 😠 😠
@romanovic zeno, ta srandistka. Ze vyzrata? No uz si to viem predstavit ako si tyyyyy vyzrata. 😀
a aku si si objednala? Tam boli myslim dva ci tri druhy.
Ja si musim zase plavky kupit. Zatial sa zmestim ale pupok uz pomaly rastie, este par tyzdnov a bude riadne napuceny. A myslim, ze uz mi tma aj nieco zblnka. Je by gumac uz nebol len krapac?
A zase musim utekat na cik. Porazi ma.
@romanovic rada Ta tu vidim 🙂, ja tiez tie dve kila "zimne" by som chcela vypustit, ale drzia sa ma ako kliest 😀 . Ale dnes som fajne vybehla 🙂 . Ako sa predlzuju dni, tak mam viac moznosti ist si zabehat, co ma tesi a verim, ze za chvilu vybehnem aspon 4-5x do tyzdna, teraz som bola rada, ak sa 2x podarilo.
žienky v behu som začiatočník..ale baví ma to ...no chcela by som aplikáciu do mobilu pre svoj osobný prehľad ,na beh a bicykel ,existuje taká aplikácia a najlepšie by bolo keby je v slovenčine alebo češtine 🙂 kedže anglický neovladam len nemecky ,dakujem vám za pomoc ...
Zeny, za 2 tyzdne mozem pomaly zacat....jaaaaj, tak sa tesim!!!
66 kg a taka som rozozrata, ze ja, klobasovo-syrovy typ, som prave sundala velke Rafaelo, kuaaa.... 😀 😀 😀
@silvia0310 vyskusaj aplikaciu STRAVA, prehladna aplikacia na behanie a bicykel, sice v AJ, ale ozaj velmi jednoducha...a tusim cez pc sa da aj jazyk zmenit na SJ pripadne nemcinu 🙂
zeny, co to 😕 , tu sa nebeha ? 😀
Tak ja vcera 8,5km a dam si znovu detox, pred sviatkami 😎
@laja77 ja uz nebeham. nejak ma pobolieva brucho. uz aj trosku vyskocilo 😕 uz len tehotensky pilates, prechadzky a plavanie. Pri behu mam taky blby natriasaci pocit. Takze uz som skoncila.
Inak mam normalne depku z priberania. Brucho mi vyskocilo minuly tyzden zo dna na den a hned ma chytila depka, ze budem ako delo 😕
baby, ja sa hlásim späť. 🙂
Behám niečo vyše týždňa, zatiaľ len také 5ky, lebo Anna asi nejak vycíti, že nie som doma a hneď sa zobudí. 😅
Zatiaľ mám +13 kíl, ako som začala behať, tak som hneď dve kilá pribrala. 😖 Už to vidím, že ani jedno kilečko nepôjde dole zadarmo. 😝 Ale tak do leta času dosť. 🙂
@mracik juuuj zenus, neboj, to pojde dolu ani sa nenazdas. Mesiac po porode väcsina zien ani nevie, co je sport 😕 A po tolkych mesiacoch nebehania, ved to je super, ze das uz 5 km. 😉 Nerob si stresy. Kolko si vcelku pribrala?
Mne muz slubil 😀 😀 😀 , ze ma do Vianoc da dokopy, tak som zvedava ako to chce zrealizovat, ked zhruba mesiac po porode zase odlieta 😕 Takze z nejakeho behania asi nic nebude. ☹ 😠
Je nádherná, aj ja by som pri pohľade na ňu slzila <3 🙂
@mracik silvi, ja by som aj po mojich dvoch za dievca dala prve posledne, ale asi ostane len pri tych nasich certoch....uzasna je!!! starsne ti to prajem a @yanni podla mna aj ty budes mat dievku, ved to by tiez bola vymodlena ;) tak nech to vyjde
moja sestra caka baby a o 2 tyzdne ma velky UZV tak vsetci dufame, ze to bude dievcatko (okrem jej muza 😀 ), lebo generacia terajsich deti v nasej rodine sa o dievca len obtrela tusim-z 10 deti je len jedno ;)
a inak ja beham riadne. vsak trenujem na konecne rychlejsi polmaraton, ale poviem vam, ze uz sa tesim, ked bude po 29.3. najlepsie je behat, ked ma clovek chut a naladu a behat tolko, na kolko sa citi. moj muz mal minuly tyzden druhy najdlhsi beh (29 km) a tuto sobotu ma 32. uz si dal aj metu, som zvedava. ja sa momentalne vobec necitim v uzasnej forme ako som dufala,ze budem. ale ved o nic nejde, len nech sme zdravi ;) kazdopadne to strasne zerie cas, ked behame podla planov a najma tie mirove dlhace ;)
@opica no ved to, aj my mame v rodine nejak len samych chalanov. A celkovo, v mojom okoli aj kamosky na SK maju nejak vsetci len chlapcov. Ved co potom chudatka ti nasi chlapi, sa ani nepozenia. Budu sa bit 10. o jedno dievca 😕 😀
Ja mam zajtra druhy screening, tak som zvedava, ci nam bude zase len rit otrcat ako naposledy. Ja uz by som fakt rada vedela, co sa nam tam hra na skryvacku. ale to dieta je fakt strasne lenive. Nejak sa mu hybat nechce, len ked si lahnem na ten moj sudok, tak ma stuchne, to sa mu nepaci. Ale inak niiiiist. Tak dufam, ze bude zajtra s ujom doktorom spolupracovat.
Ale mam taky blby pocit, ze to bude chlapec. Takze nam tiez ostava 4 chalani a jedno dievca???ß 😕 No neviem, ci sa na dalsie dam. Nejak to zle znasam. Vkuse nejake strachy, ked sa nehybe tak panika, uz druhy den ma pobolieva v podbrusku, tak zase panika, mam totalnu depku z priberania, nic ma nebavi, uz dva krat mykoza, co som v zivote nemala a tak dalej.Asi som uz fakt stara. 😕
Zeny, prisla som Vam zdvihnut sebavedomie 😀 😀 😀
Takze som dnes po 11 tyzdnoch vyrazila..teda skor sa vyplazila, ako vyrazila 😀 a dala som to s mohutnym casom 8km/73 minut (podla GPS zase cez vodu 😀 ) a 2 stahovacim podprsenkami 😀 😀
Odbehnut som to vladala, sice ako vypaseny slimak, ale odbehla som 😀 Takze ma caka pomaly nabeh a zhadzovanie hlavne centimetrov.
@mracik GRATULUJEM a posielam velke objatie!!!!
A vsetky moje partacky tu - velke cmuk pre Vas!!
@mracik krasna je...gratulujem
baby ja beste beham. Pri prvom som teraz v 22tt skoncila a musim priznat, ze sa mi beha super. BEham este 4x do tyzdna ale max 8km. V podnelok bolo tak krasne, zeo sm sa musela brzdit, tak som a rozbehla, ze zrazu namiesto mojho standardneho tehu tempa 5:45-5:50, mi ukazovalo 5:20 po 2km. Zapojila som opat hodinky..neviem si ce na co, ale nevadi. Uz som vsak musela uplne vyradit kopce, aj nase vynohrady s prevysenik 150m mi daju zabrat. Beham len v poli po rovine, nie je to ono, ale osm vdacna, za kzdy dalsi tyzden behania. Este trochu aj cvicim nejake cviky na nohy a ruky, lebo ma chrbat zacinal boliet, ale nic extra.
@yanni ja mam brucho obrovske oproti prvemu, ale to preto, ze krpate sa tlaci dopredu...aspon mi nezavadzia pri behu 🙂 . Dr. ma chvalil, ze este sportujem a kontroloval aj krcok a drzi zatial. Tahania a pichania mam tiez, ale len z toho ako sa krpate ulozi a kope.

@katpetdo caf Pamela 😀 😀 😀 😀
Tak ja este nespamelievam (jeeezis, to je co za slovo 😀 ), cez den v pohode ale vecer oz mi idu balony vyskocit z podprdy. Tie sportove uz su len tak tak. Skor male ako dobre. No neviem, asi sa obviazem plachtou 😀 😀 😀
Ina s tym jedenim mi ani nevrav. Ja jem ale skor len tak zobkam cely den. Stale nejak nemozem varene, zaha jak svina. Akurat zemiaky, suche bez nicoho, su ok. Polievku mozem zabudnut. A taaaaak by som si dala taku obyckovu slepaciu s rezancami. Hmmmm
Brucho cez den je oki, ale vecer tiez nafukne a prdy (sorry za vyraz) mam cely den. A vecer a v noci ide zo mna riadna "kanonada" 😀 😀 😀 😀
Inak to upchatie nosa moze byt uz to tehuotenske. To sa objavuje okolo 18.-19.tt. Ja fukam stale ale to uz mesiac, takze ja uz sa nad tym ani nepozastavujem.
Inak z nejakeho efektivneho behania uz asi nic nebude. Po prve je strasne kosa a po druhe, vyjdem jeden kilometrik na roh a uz ma tlaci na cik. A vonku ci robit nebudem. Ani len ta kukurica tam nie je 😀 😠 😕 On mna to potom zacne strasne tlacit a ked dlho drzim tak ma zacne boliet brucho. Takze, ja to hned musim "vypustit" 😕