Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ahojte 🙂
tak ja som dnes zas raz vybehla, ale necítim sa celkom fit. Okrem toho, že mám nádchu, tak ja asi nebehám správne, lebo ma po čase začne bolieť krčná chrbtica a kríže 😒 Dnes bolesti až do hlavy a to som dala 10 kolečiek na futbalovom štadióne. A tak rada by som behala!!!
@laja77 trapim sa ako kon. Boli ma chrbat a citim tych 7 kg navyse (oproti normalu) a neviem sa ich zbavit. Dnes som dala 10, ale tempo plazive.
Jedine pozitivum je, ze som po rokoch zacala lepsie spat - z mojich 2-4 hodin som zrazu isla na 6-8, co fakt nechapem 😕 😕
Nezmenila sa iba moja chut na vecerny alkohol 😀 😀
Ahojte, poradte prosim dobre boty do lesa.
V com behate?
Natalka,mam trailove tenisky od asics, nie su zle,ale poskulujem po minimusoch....
@behulovab behám v takých Nike botaskách, myslím, že boli na tenis určené. Bežecké využívam na domáce športovanie. Ja mám ale celkovo zlé držanie tela. Mám 180cm a odjakživa sa hrbím. Teraz sedím nad diplomovkou pri počítači a tá krčná ma bolí denne... ☹ Tak rada by som pravidelne behala! Od začiatku roka som dávala pravidelne doma Focus + posledný mesiac aj orbitrek navrch, ale už je to nuda. Vybehnúť von je lepšie.
@bandura ja cvičím pravidelne od posledného pôrodu, prestávky mávam väčšinou len v lete, to chodíme na turistiku a vtedy skôr behám, či kopem na záhradke 😀
@sisa.b Aha, takze to nie je len vyslovene pri behani. To moze byt tym ako cumis na monitor. Asi si to neuvedomujes, ale pri sedeni za pociatacom nedrzis hlavu v "normalnej" polohe, ale mas ju v predklone, ci vystiznejsie napisane v predsune a to da chrbtici zabrat. Vobec by som sa necudovala, keby si mala aj stuhnute ramena. A co takto skusit masaz, nech sa Ti trosku pouvolnuje to stuhnute svalstvo?
Sisa, ruku na srdce. Keby si chcela, tak by si si urcite nasla denne aspon par minut na to vybehnute si. Ale je mi jasne, ze clovek je tvor lenivy a ked ma chvilku cas, tak sa radsej posadi pred telku, alebo za pocitac a tak zabija cas. ☹ Ale vedz, ze nie si jedina. 🙂
A preco v bezeckych teniskach nebehas? Ved na to su urcene? Obuv na tenis je podla mna nastavena trochu inac ako bezecka obuv.
baby pomohol vam beh aj s celulitidou? mam len 25 ale kedze cele dni sedim pri knihach nemam ziadny pohyb dost sa to podpisalo na postave, hlavne stehnach a zadku, normalne sa bojim letnej dovolenky s priatelom ☹
@granatove_jablko mne len trochu, je to aj o predispozicii, treba si davat aj dost pozor na jedlo a vela pit,malo by sa to zlepsit, beh je skor na spevnenie tela, ale celulitida ti uplne z neho nezmizne...aspon taka je moja skusenost
@behulovab asi som sa zle vyjadrila, ale tu nejde o to, že by som nechcela 🙂 Ja cvičím takmer denne. Len proste keď mi to behanie nerobí dobre, lebo zrejme asi neviem, ako správne behať.
A ver, že sa veľmi teším na chvíľu, keď vypnem počítač a hlava sa bude môcť venovať niečomu inému 🙂
Baby odporúčam super e-shop na kvalitné bežecké tenisky MIZUNO, oblečenie atď. http://www.sportos.sk/
Predávajúci je veľmi ochotný, ak by ste sa potrebovali poradiť ohľadom vhodnej obuvi, rád vám poradí a odporučí tú správnu obuv pre vás..
Mohla som si pri behani rozbit koleno? No mohla 😀. Nedas 6km domov s rozbitym kolenom ked mozes? No das, lebo ina moznost nebola 😀 . Koleno som mala rozbite tusim naposledy na zakladke 😅
Tak som sa postazovala a hned mi je lepsie 😀 😝

@bandura len behom nedas dole