icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

bandura
19. apr 2015

@tilly tak tak niejak, ale ja som dnes aj vcera ostala v šoku dostala som Menstruaciu a nechuti mi jest ...nechapem no ale zase co sa tyka mojej diety je to super

opica
19. apr 2015

@laja77 ja som si takto roztrepala koleno, ked som sla asi pred mesiacom na pilates, nezaviazane vibramy a sa mi zachytili snurky, odcvicila som to,ale hojilo sa mi to paradne dlho...

tamichloe
19. apr 2015

@bandura aku máš diétu? 😉

laja77
19. apr 2015

@opica to mi ani nehovor, ja som tu uz nedavno pisala, ze mi ruplo v kolene- to bolo lave a stale ma boli, ale behavam aj napriek tomu. Dnes ako som padala, tak nejako podvedome som sa snazila nepadnut na to bolave koleno a tu to mas, uz mam rozbite aj druhe 😅 . Ale tak nekrvacalo mi to nejako velmi, tak hadam sa to rychlo zahoji. Viacmenej ma to dost stipe, uz som zabudla na taky druh bolesti 😀 .
A behavala si aj s rozbitym? Lebo ja planujem ze pojdem 😅

bandura
19. apr 2015

@tamichloe smoothies a acidkovu 😀

tamichloe
19. apr 2015

@bandura kolko si dala?

bandura
19. apr 2015

@tamichloe co kolkosom dala? dole kg? za 5dni 5kg

tamichloe
19. apr 2015

@bandura ano kilov...to vaaažne???napiš čo jes cez den,R,O,V vieš že smoothie a acidko 🙂

opica
19. apr 2015

@laja77 ale jasne, aj na pilates som chodila, len som cvicitelu poprosila, ze co najmenej cvikov na kolenach ;)

romanovic
20. apr 2015

Prvykrat po dlhom case som pokorila 10 km 😀

bandura
20. apr 2015

@tamichloe rano ked vstanem dam si vodu s citrónom potom smothie si urobim obed zeleninovy salat a vecer acidko s uhorkom koprom a cesnakom

laja77
20. apr 2015

@bandura tak to mas moj obdiv, ja by som pri takom mini mnozstve jedla asi nevladala behat 😉 . Ja sa priznam, ze stravu dost flakam momentalne, ale v zasade som zastanca teorie vsetko s mierou 😎 , co najviac obmedzit chlieb, pecivo a sladkosti. Tot moja teoria 🙂

katpetdo
20. apr 2015

Ahojte, toto krasne pocasie za oknom ma zabija...hned by som vybehla. Ale potom sa postavim z postele a vdaka pocitu, ze mi dieta vypadne von, ma hned chut prejde. Dnes to mam presne 3m do terminu (sice asi dovtedy nevydrzim), ale je to hrozne daleko, cize beh najskor o 5m. Uz nesiac mebeham a idem sa zblaznit z toho prebytku energie.

K tej strave, @laja77 tiez som zastanca vsetkeho s mierou ,ale je pravda, ze ja sacharidy velmi nemusim (okrem ovocia), mam z nich kyselinu (teraz v tehotenstve este horsiu), tak ich vela nejem. ALe boli obdobia, ze som an to kaslala a to vaha sla hned hore. AJ ked ja jem celkovo dost vela.

@bandura fuha...by som umrela od hladu 😝 ...a dokazes takto fungovat normalne?

laja77
20. apr 2015

@katpetdo veru, hlavne ked sa von vycasi, je to tazsie lezat a oddychovat, ale ako sme uz pisali, Ty sa este nabehas 😉 . Posielam Ti srdiecko 😉.
Inac teraz mam tiez obdobie, ze dost vela jem, aspon podla mna, ale tak hadam ten apetit s prichodom vyssich teplot pojde trosku dole 😀

yanni
20. apr 2015

@katpetdo hej, caf zenus, stale lezis? No mna by asi porazilo. Tiez neviem co s nohami, to pocasie ma ubija, a hlavne "preklinam" vsetkych joggerov, co stretavam na ulici 😠 Od dovci nebeham, uz ma fakt bolel cely spodok, a bolo to fakt asi behanim, lebo ako som prestala, tak ani slabiny ani podbrusko neboli.
Ale zato som zazila v sobotu rano sok, vstanem a spinenie. Ja uplne na vetvy. Tak som skocila do auta a hybaaaj o 7 rano do nemocky. Ale nastastie vsetko ok, vraj to mam nejak velmi prekrvenu cuntulu aj zacervenelu a to z toho. Do vecera to preslo a vcera uz bolo vsetko OK. Zase vytok ale vdaka bohu ziadna mykoza, dva razy mi stacilo. ale dokina mi zakazala plavaren, tak ma ide porazit. Skracuje sa mi krcok, tak sa mam setrit ale lezat nemusim. No neviem ako sa mam setrit. Ved to sa ani neda. 😠 Behom rano na vlak, v kancli sice sedim ale to mi tiez nerobi tobre na krize, behom vecer domov, este mam dva skolenia, v stredu letim do Berlina a hned v ten den este spät, zajtra rozluckova "party" v robote, tak som vcera piekla tortu a pripravila si veci na "slonie zradlo" a po dvoch hodinach na nohach v kuchyni takmer odpadla. Normalne mi na vykyd bolo. Tlak som mala urcite v minuse 😕
Ale tak uzl len dva tyzdne office a potom dovcaaaaaa az do konca. Juuuuj ako s aja tesim, ze mozem lebedit v posteli do nejakej 7dmej 😀 A v maji idem za muzom, tak dufam, ze sa nic nepototo a budem moct letiet. Uz sa chcem konecne vyblaznit v nakupovani ruzovych veciciek pre copanu 😕 😀 😉

@bandura pre boha ziveho, ved to ani jedlo nie je 😠 Jasne, clovek si po par dnoch zvykne, ale ja aj mimo tehu potrebujem riadnu stravu. Vsetko s mierou, trochu sportu, 3,5 dietata a jeden chlap a clovek nema sancu pribrat.
A nedojedat po detoch!!!!! To u nas robi moj muz 😀 😀 😀 😀 Chalani stale vravia "Papa ist unser Hausschwein" 😀 Tak mame domace prasiatko a to vsetko zbasti 😀 😀 😀 😀

katpetdo
20. apr 2015

@yanni lezim, lezim....aj ked mi dr dovolil pbehovat po dome, ale mojmu telu sa to nepaci. Zajtra mam kontrolu krcku ,tak som zvedava, lebo mam za sebou velmi zly tyzden, ked sa mi spustali kontrakcie kazdy den. Tie posledne boli kazde 3min a trvali 6h s bolestami v podbrusku a krizoch, fakt som si uz myslela, ze rodim, ale podarilo sa mi zaspat a preslo to. Stale si nahovaram, ze si telo zo mmna len robi prdel a krcok je taky ako predtym....uvidime

to lezanie je otravne, ale uz som si zvykla, apson ze mozem orbit z domu, tak zamestnam mysel. tak si uzi orzluckovu party.
@laja77 dakujem za srdiecko

yanni
20. apr 2015

@katpetdo fuuuuu to nie je dobre. Tak len lezkaj a nechaj sa obskakovat. Uz mame "len" tri mesiace, uz to dako dobacujeme do konca. 😉

bandura
20. apr 2015

@katpetdo dokazem fungovat normalne staci mi to... 😉

katpetdo
20. apr 2015

@bandura to vies pre nas zrutov, to znie malo 😉

yanni
20. apr 2015

@katpetdo inak zenus, kolko si uz pribrala? 😕

bandura
20. apr 2015

@katpetdo ja to chapem prvy tyzden neskutocne tazky ked som zacala s tou dietou lebo chute az az ...a riadne ale potom sa niejak clovek uz nastavi a chudne 😉

katpetdo
20. apr 2015

@yanni 7kg, presne rovnako ako pri prvom v tomto tyzdni, uvidime, kolko to bude do konca 😝 Prve bolo 8kg za cele 8m tehotenstvo.

@bandura jasne, ked clovek potrebuje schudnut, tak rozmysla inak. Tak drzim palce aby si dosiahla svoj ciel.

bandura
20. apr 2015

@katpetdo dakujem krasne vies 21 maja mame vyrocie s manzelom teraz mam vahu 77,8 ale mam na to mesiac a chcem ho prekvapit s vahou 66kg...tolko som mala po prvom porode a bola som s tym spokojna 5rokou ak to takto pojde dalej tak to zvladnem ale i napriek tomu drz palceky neskor napisem ako to dopadlo... 😉

yanni
20. apr 2015

@katpetdo supi. Ale tak hadam sa nechystas uz o mesiac rodit. tentokrat to musis potiahnut az do konca. Nic take sa predbiehat. Pojdeme narovnako 😀 😉
Ja som zatial 8. Ale uz dobrych par tyzdnov to stoji. Ja som tak naraz 4 kg a potom zase naraz 4 a odvtedy nic. ale urcite to este pride, mam taky pocit, ze sa nalievam vodou, nohy mam obcas ako pampuchy. Uz nemozem topky ani na najmensom opätku, len rovne 😠 😠 😠 😠
Dnes prisla kolegina a vravi mi, jaaaaj uz aj daco vidno. Dlho nebola v office, tiez robi väcsinou z domu, a naposledy sme sa videli pred ca. mesiacom, to som nemala ani naznak tehotenstva 😕 A ked som jej povedala, ze ved aj musi, ze 8 kg naviac, tak na mna kukla, ze kde. Ze v tom bruchu 8 urcite nemam a inde nevidno. A to mam dnes faj obtiahnute satocky na sebe 😀 Ale ja citim, mne sa to uklada do zadku a stehien. Podprdy este stale nosim moje povodne. Som si aj objednala nejake tehu veci, no ti poviem, na nervy, vsetky velke. Ide ma z toho porazit.

yanni
20. apr 2015

@bandura fuuu alee to nie eje dobre len za mesiac schudnut tak vela. Odporuca sa najviac 500g az 1 kg za tyzden. Daj pozor aby ta nenavstivil ujo Jojo.

bandura
20. apr 2015

@yanni ujo jojo sa dostavil tak som musela odznovu akoby ale ked sa nevratis k starym zlym stravovacim navykom tak sa nedostavi nema dovod ppotom, dam si pozor

laja77
20. apr 2015

@katpetdo
@yanni zeny, ma nestvite, to len ja musim pribrat v tehu 30kg a potom ich poctivo vybehat? 😀 😀 😝

yanni
20. apr 2015

@laja77 aaaale, ved mame obe este tri mesiace. Kazdy mesiac 10 kg, to bude aj nad 30 😀 😀 😀 😀
A aj ked nie, ono tie kilecka pojdu dole, ale ja si musim poctivo vytrenovat tu mlandravinu 😠 😠 😠 Juuuuj to bude pilatesovania a vzdychania 😠 😠 😠 😠 Nadsena som hrozneeeeee 😕 😠

laja77
20. apr 2015

@yanni Ty si taka akcna, ze podla mna copana uz aj behat bude, ked sa narodi 😉 😵 . Vsak ked citam, co cez den stihas, mam dost a to ani tehu nie som 🙂

yanni
20. apr 2015

@laja77 jaaaj to stiham lebo este chodim do roboty. Vtedy nejak viac stiham 😕 Ale ked ostanem od maja doma, tak asi nebudem uz nic stihat. V Saudi u muza zleniviem a doma, ked nastane ticho a vsetci sa zdekuju kade lahsie, budem asi cely den len cumiet na telku. aj ked neviem, v telke nic nedavaju 😀
A uuz som aj tak leniva, muzove kosele nosim do cistiarne lebo sa mi ich nechce zehlit 😀