Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
mne velmi pomaha aj chodza ked denne som s kociarom 2hodky je to super ze mame nohy 😀
Dnes 11. Vcera asi 4 rezne 😀 😀 😀
@apvn nemyslela som úpravu stravy len čo sa týka zloženia, klesanie váhy sa zastaví často aj vtedy, ak je príjem nízky, alebo máš celodenný príjem rozložený do troch jedál denne. Jedno aj druhé tu už bolo písané. Ideálne je päť, šesť jedál denne, aspoň 3 l vody a pohyb k tomu. Tá pravidelnosť je dôležitá, keď dávaš jesť malému, daj aj sebe a je to. Ak kojíš, treba príjem ešte navýšiť, lebo tvoj organizmus to môže brať ako stav ohrozenia, núdze a začne šetriť, ukladať, takže chudnúť nebudeš.
Ahojte, je tu niekto, kto prave zacina s behom? ja sa pokusam v posilovni na bezeckom pase, lebo cvicim hlavne na elipticali a na steperi, ale zatial je to take vselijake.....mam problem s dychanim, preto by som potrebovala nejake rady....alebo akym stylom to zacat.....chvilu bezim, potom rychla chodza a tak..do kopca a na striedacku...ma to nejaky efekt? rada by som sa dozvedela ako to mam spravne robit....dakujem vopred za rady a napady
Dnes 11. Vcera ziadne rezne, iba 2 prijemne vodecky s grepom na vecer... 😀 😀
@romanovic tak si sa polepsila, ze rezne uz netlacis vecer 😉 😝 . Ja som dnes v noci uz tretiu noc poriadne nespala, co ma svrbelo oko, tak rano som sice vstala, ale neisla som behat, ale k dr a ona ze herpes viecka 😕 . No nist, vsak zajtra rano vybehnem, dufam, ze sa v noci konecne vyspim 😅
Tak prajem, nech rychlo prejde!
Inak moja mladsia mala zapal mocovych ciest, po 5 dnoch ATB jej opuchla uzlina pod krkom, vysvitlo, ze je to kombinovane so zapalom slinnej zlazy, aj jej to prepichovali (pod jazykom), ale bez uspechu, takze zajtra dalsia kontrola na Kramaroch a Dr. sa vyjadril, ze asi bude treba rezat... A taky detail, ze 3 tyzdne platim tetu opatrovatelku radsej ani neanalyzujem....
dnes odbehane, odcvicene 🙂 , riadne som sa zapotila v tom teple 😀
ahojte babule, nemám čas tu chodiť, aj behu sa venujem veľmi sporadicky, no idem sa pochváliť, včera som bola na svojom prvom registrovanom behu - moon run - bol niekto z vás?
Ahojte, idem si k vám opäť po radu. Poslednú dobu ma pri behu bolia nohy, akoby som mala "ťažké" nohy, doslova ich za sebou ťahám. Čudné je, že s dychom vládzem v pohode, ale tie nohy ... nestretli ste sa s tým? Kde robím chybu? ďakujem 🙂
11km v tom teple riadna fuska 🙄 , ale tak mi treba, ked sami rano nechcelo vstat 😀
Na chudnutie a formovanie postavy je výborný tanec 🙂 Príďte si vyskúšať tanečné hodiny s lektormi zo známej bratislavskej tanečnej školy Riverpark Dance School. V nedeľu 28.6.2015 organizuje tanečná škola Riverpark Dance School v spolupráci s TV JOJ ďalší ročník obľúbenej tanečnej akcie pre širokú verejnosť - JOJ DANCE DAY s RIVERPARK DANCE SCHOOL. Za symbolické vstupné 5€ môžete absolvovať až 5 tanečných hodín a pripravený je aj bohatý sprievodný program, tanečné aj spevácke vystúpenia. Príďte si po poriadnu dávku energie, tanca a zábavy a ROZTOČTE to opäť spolu s nami na nábreží River Parku v Bratislave! Vítaní sú všetci 🙂 Viac informácií na našej internetovej stránke alebo na našom profile.
12,5 km. Po roku idem na kozmetiku a potom sa obzrat na opekacku 😀
Zeny, nejdete niektora zajtra s krpcami bikmi na hradzu?
Vcera sauna+masaz, dnes 10,5.
zienky zlate ja vaas obdivujem to ako viete naraz zabehnut tolko km...ja ked idem behat mam dost po troch koleckach na ihrisku ☹ dajte tip ako sa naucist behat aby som zvladla viacej koleciek aj ja

na dnes odbehane 🙂
@romanovic a Ty? 😉