icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

laja77
29. máj 2015

na dnes odbehane 🙂
@romanovic a Ty? 😉

bandura
29. máj 2015

mne velmi pomaha aj chodza ked denne som s kociarom 2hodky je to super ze mame nohy 😀

romanovic
29. máj 2015

@laja77 rano 11 😀 a teraz cervene 😀 , zajtra ZOO Vieden.

timea7
31. máj 2015

@apvn musíš upraviť v prvom rade stravu, mať dostatok tekutín, beh sám o sebe je málo

romanovic
1. jún 2015

Dnes 11. Vcera asi 4 rezne 😀 😀 😀

ajkava
1. jún 2015

@apvn keď kojíš, musíš jesť aj viac. Podľa mňa ak škrtíš jedlo, tam bude problém. Pridaj na jedle a podľa mňa sa váha pohne.

apvn
1. jún 2015

@ajkava
@timea7 dakujem za odpovede. Co sa tyka upravi stravy ta je v poriadku myslim ze tam to nie je lebo vo mam znamwho trenera tak vravel ze to je ok skor my vytkol ze nemam desiatu a olovrant takze to mam pridat. Cize viac jest a dodrziavat pravidelnost co sa mi vobec nedari.

ajkava
1. jún 2015

@apvn lenže ty kojíš. Zohľadnil to tréner?

timea7
1. jún 2015

@apvn nemyslela som úpravu stravy len čo sa týka zloženia, klesanie váhy sa zastaví často aj vtedy, ak je príjem nízky, alebo máš celodenný príjem rozložený do troch jedál denne. Jedno aj druhé tu už bolo písané. Ideálne je päť, šesť jedál denne, aspoň 3 l vody a pohyb k tomu. Tá pravidelnosť je dôležitá, keď dávaš jesť malému, daj aj sebe a je to. Ak kojíš, treba príjem ešte navýšiť, lebo tvoj organizmus to môže brať ako stav ohrozenia, núdze a začne šetriť, ukladať, takže chudnúť nebudeš.

pusinka7
1. jún 2015

Ahojte, je tu niekto, kto prave zacina s behom? ja sa pokusam v posilovni na bezeckom pase, lebo cvicim hlavne na elipticali a na steperi, ale zatial je to take vselijake.....mam problem s dychanim, preto by som potrebovala nejake rady....alebo akym stylom to zacat.....chvilu bezim, potom rychla chodza a tak..do kopca a na striedacku...ma to nejaky efekt? rada by som sa dozvedela ako to mam spravne robit....dakujem vopred za rady a napady

romanovic
2. jún 2015

Dnes 11. Vcera ziadne rezne, iba 2 prijemne vodecky s grepom na vecer... 😀 😀

laja77
2. jún 2015

@romanovic tak si sa polepsila, ze rezne uz netlacis vecer 😉 😝 . Ja som dnes v noci uz tretiu noc poriadne nespala, co ma svrbelo oko, tak rano som sice vstala, ale neisla som behat, ale k dr a ona ze herpes viecka 😕 . No nist, vsak zajtra rano vybehnem, dufam, ze sa v noci konecne vyspim 😅

romanovic
2. jún 2015

@laja77 kokso, ze herpes viecka! To je virus? Co si na to dostala?

laja77
2. jún 2015

@romanovic ano virus, ja nechapem, dr povedala, ze tak ako sa vyhodi na perach, rovnako sa moze aj na viecku 😅 . Len riedeny betadine, u nas nie je registrovane ziadne lokalne virostatikum.

romanovic
2. jún 2015

Tak prajem, nech rychlo prejde!
Inak moja mladsia mala zapal mocovych ciest, po 5 dnoch ATB jej opuchla uzlina pod krkom, vysvitlo, ze je to kombinovane so zapalom slinnej zlazy, aj jej to prepichovali (pod jazykom), ale bez uspechu, takze zajtra dalsia kontrola na Kramaroch a Dr. sa vyjadril, ze asi bude treba rezat... A taky detail, ze 3 tyzdne platim tetu opatrovatelku radsej ani neanalyzujem....

laja77
3. jún 2015

@romanovic och, tak nech sa jej to rychlo vylieci babulke

laja77
3. jún 2015

dnes odbehane, odcvicene 🙂 , riadne som sa zapotila v tom teple 😀

janinkakvetinka
3. jún 2015

ahojte babule, nemám čas tu chodiť, aj behu sa venujem veľmi sporadicky, no idem sa pochváliť, včera som bola na svojom prvom registrovanom behu - moon run - bol niekto z vás?

mobilka
4. jún 2015

Ahojte, idem si k vám opäť po radu. Poslednú dobu ma pri behu bolia nohy, akoby som mala "ťažké" nohy, doslova ich za sebou ťahám. Čudné je, že s dychom vládzem v pohode, ale tie nohy ... nestretli ste sa s tým? Kde robím chybu? ďakujem 🙂

ajkava
4. jún 2015

@mobilka máš dobrú obuv? Mne to tiež niekedy robí. Väčšinou, keď vymením obuv.

laja77
4. jún 2015

@mobilka mna zvycajne takto bolia nohy vtedy, ked som pretrenovana 😉 . Ako casto a kolko behavas?

laja77
4. jún 2015

11km v tom teple riadna fuska 🙄 , ale tak mi treba, ked sami rano nechcelo vstat 😀

mobilka
4. jún 2015

@laja77 ale práve nie tak často - tak tých 3-4 x do týždňa, aj to len po 5-7 km, no štve ma to

laja77
4. jún 2015

@mobilka hm, tak potom neviem, no moze to byt aj obuv. Predtym si taky problem nemala?

mobilka
4. jún 2015

@laja77 nie nikdy, predtým som skôr mala probém s dychom, ale teraz tie nohy, ma to hnevá, lebo aj by som viac zabehla, ale nohy vlečiem za sebou

riverparkdanceschool
4. jún 2015

Na chudnutie a formovanie postavy je výborný tanec 🙂 Príďte si vyskúšať tanečné hodiny s lektormi zo známej bratislavskej tanečnej školy Riverpark Dance School. V nedeľu 28.6.2015 organizuje tanečná škola Riverpark Dance School v spolupráci s TV JOJ ďalší ročník obľúbenej tanečnej akcie pre širokú verejnosť - JOJ DANCE DAY s RIVERPARK DANCE SCHOOL. Za symbolické vstupné 5€ môžete absolvovať až 5 tanečných hodín a pripravený je aj bohatý sprievodný program, tanečné aj spevácke vystúpenia. Príďte si po poriadnu dávku energie, tanca a zábavy a ROZTOČTE to opäť spolu s nami na nábreží River Parku v Bratislave! Vítaní sú všetci 🙂 Viac informácií na našej internetovej stránke alebo na našom profile.

romanovic
6. jún 2015

12,5 km. Po roku idem na kozmetiku a potom sa obzrat na opekacku 😀
Zeny, nejdete niektora zajtra s krpcami bikmi na hradzu?

romanovic
8. jún 2015

Vcera sauna+masaz, dnes 10,5.

laja77
8. jún 2015

@romanovic ja vcera rano 10km a potom s detmi na biku 40km, ale ja nejako neviem prist bicyklu na chhut 😀 😅

bandura
8. jún 2015

zienky zlate ja vaas obdivujem to ako viete naraz zabehnut tolko km...ja ked idem behat mam dost po troch koleckach na ihrisku ☹ dajte tip ako sa naucist behat aby som zvladla viacej koleciek aj ja