icon

Bežecký pás do 600 eur

30. sep 2023

Ahojte . Vždy som bola zástanca behu vonku .behavala som mesačne aj cez 200km .avšak mám doma tri deti ,z toho dve do 3 rokov ,a nemám tolko možnosti vybehnúť von .najbližšie fitko je 20km v meste . Teraz idem raz týždenne ,skúšala som aj s Thule vozíkom ,no a dve deti v ňom ,proste v našich kopcoch mordor , sa včas sa dá ,ale nie denne ,a ani mi tam nechcú vydržať .
Pás by využil aj muž .
Máme pozrety pás https://www.decathlon.sk/p/148080-8909_bezecky-...

Vie mi niekto poradiť ,či je to dobrá voľba v tej cenovej hladine ?
Hlučnosť neriešim ,bývame v dome .miesta mám tiež dosť .
Ja meriam160 a muž 172 cm . Teda dĺžka pása by postačoval aj na vyššie tempo . Netreba mi milión funkcií . Doma mám hrudný pás aj garminy, len ,aby nepresmykoval a nebol nejaký kazovy . Diky

macekovam
30. sep 2023

Pozri si taky aby mal dostatočnú dĺžku pasu(ak je muž vyšší aby mohol mať normálny krok).. Aby bol mozorovy... P. Možnosti nosnosť co najvyššiu... A keby bol el. Zdvih bolo by dobre.. Mala som gallop ten bol super.. Teraz je drahší ale bol fakt dobry

autor
30. sep 2023

@macekovam ďakujem .písala som že ja mám 160 a muž 172 . To nie je veľa . Muž ani rýchlo nebehava ,má miernu nadváhu .on skôr rýchla chôdza .. a áno jedine motorový . Tento má nosnosť 130 ( ja vážim aktuálne po porode 65 a muž má 85 ) takže tiež by to asi mohlo byť .
Ak niekto vie konkrétne tento z decathlonu poradiť , budem rada .zajtra si ho chcem ísť na predajňu pozrieť .minule ho mali aj rozložený , tak by som ho rada skúsila

jajanka31
30. sep 2023

Mam ho uz treti rok, vzdy ho pouzivam len v zieme.. tuto jesen som si vsimla ze mi vypadli na monitore nejake diody a vo vyskkvej polohe 0 dost vrzga neviem preco, tak bezim na 1 lebo mi vadi to vrzganie na 0. Uz nie je v zaruke. Zatail som na nom odbehla zial iba 500km

autor
30. sep 2023

@jajanka31 a údržbu mu robíš ? Keď vrzga ,nejaké premastenie viem že sa dáva .

jajanka31
30. sep 2023

Nie nic take sme nerobili. Ale vzhladom na to vrzganie sa na to chystame.. na jar to nerobilo

ana82
30. sep 2023
autor
30. sep 2023

@ana82 vďaka .. od toho predajcu sme brali kedysi štvorkolku pre syna ( sklad mal v pb ) a stále sa na nej niečo kazilo , tak chcem byť opatrná ,keďže on predava asi všetko 🫣😆. Nemala si žiadne problémy ,žiadne opravy ?

elmivelmi
30. sep 2023

Radsej si doloz 600€ a kup porieny.Ja by som si pas za 600€ nekupoval,naozaj.

ana82
30. sep 2023

klopem si zatiaľ ok

micolijana
4. okt 2023

https://www.insportline.sk/23488/bezecky-pas-in... Mám tento už pár rokov kupovala som ho za 1000€ vtedy tusim a je super 10 ročná záruka stále ide ako ma aj keď už ho nepoužívam dlhšie kedze som momentálne v 7 mesiaci ale po pôrode ho začnem zas používať … za mňa je to vec do ktorej treba investovať keď ju budeš používať často

autor
4. okt 2023

@micolijana ďakujem pekne ..nakoniec som kúpila tento https://www.smajl.sk/bezecky-pas-hertz-active-a... . Zatiaľ som spokojná . Po 3 dňoch mám na ňom 15 km , len sa rozbieham po pôrode , tak snáď poslúži na čo má .

Ďakujem za rady