icon

Bosu - skúsenosti, overené zostavy cvikov, rady

divabara665
2. júl 2013

Začínam cvičiť na bosu. Viete niekto poradiť dobré zostavy, príp. DVD? Dakujem

gretka2
3. júl 2013

Ja si davam len klasicke drepy, s predpazenymi rukami. Alepozri youtube.com, tam je toho plnoooo.

nativanativa
3. júl 2013

Vytáčanie v polohe ležmo, super na boky a brucho,kliky - klasika,brušáky,výpady - nohy, zadok - odporúčam
Potom už pre náročnejších pre hlboký svalový systém cviky s jednoručkami,rôznymi inými pomockami

demonique
3. júl 2013

@divabara665 bosu je uuuuplne super. cvicim na tom vo fitku. vsetky cviky z kalanetiky sa daju robit na bosu s tym, ze to mas ako vyssi level 🙂 kliky (tak ze mas na bosu kolena alebo opacne, ze tam mas ruky), lahnes na tu makku cast na bok a dvihas vrchnu nohu, potom spodnu nohu, lahnes si na brucho a dvihas obe nohy, no proste strasne vela cvikov. ake urcite najdes na tom youtube nejake cviky.

saska1911
3. júl 2013

@demonique
@nativanativa
@gretka2
@divabara665 Baby,ja som sem len nakukla....chcela by som sa opytat ci ste nahodou niektora neskusala internetovu stranku www.chudnutie-ako schudnut.sk a tam ten program na chudnutie kde treba vyplnit formular a oni vam zavolaju,lebo ja teraz neviem ci mam alebo nemam to vyplnit.....co mi akoze zavolaju,ze co????

demonique
3. júl 2013

@saska1911 fuuuha,nepoznam to.ale sak skus vyplnit a uvidis,co sa stane. len poriadne citaj, aby si sa k niecomu neupisala

nativanativa
3. júl 2013

@saska1911 neviem , nepoznam vobec 😖

miniarikova
3. júl 2013

@saska1911 ahoj, ja som to vyplnila a prišiel mi e-mail, že ma zaregistrovali a voľný pracovník sa mi v najbližších dňoch ozve tak čakám 🙂

divabara665
autor
3. júl 2013

ahojte baby. ja som to vyplnila asi pred styrmi mesiacmi a neozval sa mi doteraz nik 🙂 ale po uprave jedalnicka podla rad dietologicky a cviceniu som uz zhodila tri kila a pritom stale kojim takze dietu nedrzim ziadnu drasticku. ak budete mat zaujem, spisem vamm tie veci co mi poradila dietologicka :D