icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

cililing1123
9. okt 2014

@silvinkabb hm, ja som cd drzala ako prvu dietu v zivote. naucila ma pit vela vody a ten rozdiel som videla - ziadna unava. okrem toho kludny spanok, pretoze v prazdnom zaludku sa nemusi nic travit 😀 a tiez viem, ze mesiac takejto ocisty, ked sa telo zbavi "bor.de.lu", mi len pomohol.

jurkom
9. okt 2014

ja začínam v pondelok, našetrila som si 130 Eur na prvých 2 týždne, potom ak bude výsledok budem šetriť ďalej, mám dve kamošky, čo schudli a zmenili šatník z čísla 48 na 42. Môj sen 8 kg. Len vydržať
ť

pinguinka
9. okt 2014

Ahojte, tak dnes som bola na prvej konzultácii a od zajtra sa k Vám pridávam. Dúfam že to zvládnem.Už som sa nevedela dočkať kedy sa do toho budem môcť pustiť. Môj cieľ je 25 kg..Je tu niekto taký s podobným cieľom? Alebo niekto, komu sa to podarilo??

jurkom
9. okt 2014

@ivulienka26 maš ešte niečo voľné?

martinecka555
10. okt 2014

@pinguinka ahoj! ja som na CD 16-ty den, mam dole 6,5kg a este v plane 22, tak sa tu asi este budeme nejaku chvilu vidat 🙂 Tie prve dni boli tazke, ale uz som si zvykla a teraz tu uz ani moc neregistrujem a idem podla zabehnuteho programu a ide to samo...len vydrzat...tiez mam obavu z toho, co bude po diete, ale zatial to moc neriesim, vidim, ze ked mam nejaky prehresok, vyha sa zastavi alebo aj pribudne, ale dalsi den ked nehresim to ide zasa dole...tak sa drzte, ja sa budem tiez

silvinkabb
10. okt 2014

@cililing1123 ok dakujem🙂 dobre info. Tiez sa mi jedna o nejaky restart. A teda aj si hresila?

silvinkabb
10. okt 2014

Baby a este ak sa mozem spytat kolko mate tak napriklad rokov?

cililing1123
10. okt 2014

@silvinkabb age 39 😀 pocas diety som nezhrasila ani raz. akurat som drvila zelenu a bielu zeleninu na kila, a islo to aj tak dole. karfiol uz do mna vsak nikto asi nedostane 😀 moja jedina kombinacia bola nakoniec sampinony + cuketa

helika123
11. okt 2014

Ahojte, tak aj ja sa pridavam, dva dni uz mam za sebou, prve den bol katastrofalny, myslela som na jedlo kazdu polhodinu, bola som uplne bez energie. Vcera zase naopak nejak ma opustilo nadsenie z diety a stale som myslela na to, cim by som dietu porusila - niecim malym "zdravym", co mi neuskodi 🙂 Preto obdivujem vsetky co vydrzali tuto tietu a napisali, ze neporusili ani raz 🙂 😅 Len som sa presla vcera po meste, vsade na mna cihali nastrahy 😎 Moj ciel 8-9 kg. Tak zatial drzte sa.

martinecka555
11. okt 2014

@silvinkabb ja mam zo zdravotnych dovodov 3+1, teda k tym 3 sackom mam povolenych este 200g bielkovin a 3 lyzice zeleniny, ale casto si dam tych bielkovin viac, potom mam vycitky, sladkosti a ine zakazane veci nejem, 2x som si dala po 2 kolieska klobasy a zacala som si kavu sladit steviou, aj ked pisu, ze umele sladidlo len vynimocne, zvykla som pit kavu s mliekom a steviou aj predtym a ta horka cierna mi vobec nechuti. ale asi je to ok, dnes zacinam 17-ty den a -7,1kg. tesiiim sa. a mam 38rokov.

martinecka555
11. okt 2014

@helika123 hej, tie prve dni boli fakt krute, vsetky tie mnamky okolo a ustavicny hlad, mna zmotivovalo asi to, ze prve 3 dni som mala kazdy den o kilo menej, potom to uz slo pomalsie, ale vtedy ma to fakt nakoplo. tak ti drzim palce, ved vsetky tie fajnotky si mozes dat neskor, aj ked nie v takom mnozstve, ale myslim, ze ta to vsetko pocka. drz sa!

martinecka555
11. okt 2014

@cililing1123 a ako si si robila tie sampiony? ja si cez vikend davam file alebo kuracie prsia, ale to iba dusim na vode, trochu to poprasim tym ich bujonom, no dala by som si aj hriby

pinguinka
11. okt 2014

Ach jo..dnes mám len druhý deň a bolo to strašné...prišli k nám známi a varil sa guláš, paprikový bôčik a všetci popíjali a jedli a jedli 😠 normálne som musela odísť. Šla som do domu a čítala som si všetky vaše príspevky. To mi fakt pomohlo a a hrdo môžem povedať že som odolala všetkému...síce som bola zúrivá 😖 ale vydržala som. Zajtra idem našťastie do práce, tak doma nech si baštia koľko len chcú 🙂 Dúfam že najhoršie sú naozaj len tieto prvé dni a potom už to budem zvládať bez problémov. Držte pršteky aj ja vám budem a aj sebe 😅

cililing1123
11. okt 2014

@martinecka555 robila som si ich na pare, ako buchty 😀 cca 15 min, cuketu 4 min. mnamka 🙂

helika123
11. okt 2014

@martinecka555 Ja som sa po prvom dni odvazila a mala som dole 0,1 kg 🙂 takze motivaciu som nemala ziadnu. Dakujem za podporu. Dnes bol takisto katastrofalny den, neverim ze si zvyknem na mnozstvo stravy 🙂 najhorsie je, ked druhy z partnerov je vsetko a kupuje si same dobroty, ktorym som doteraz neodolola :( mozno by som prijala prvy tyzden tak ako ty mas 3+1 :/

helika123
11. okt 2014

@pinguinka Ahoj presne viem o com hovoris, aky je to pocit, ked okolo teba jedia vsetko 🙄 ja takisto dufam, ze to bude trvat len par dni.. Konzultantka povedala, ze to trva 4 dni a potom pride pocit stastia.. No neviem neviem, neverim, ze si moje telo zvykne:/

123tana123
12. okt 2014

Ahojte baby, neviem ako vy ale ja som išla do toho s tým že neporuším a ani som neporušila chcem predsa schudnúť a na jediné čo myslím je ako sa zmenšujem a ako si nakúpim pár nových a hlavne MENŠÍCH ,,handier" ;) nech si jedia ostatný čo chcú stále som myslienkami pri mojej novej ,,vysnívanej" postave a najviac ma poteší keď si oblečiem rifle a sú mi veľké .... tak hlavy hore a bojujeme ďalej do úspešného konca 😝 😝

nekonecna
12. okt 2014

@helika123 ked sa telo dostane do ketozy nebudes pocitovat taky vlči hlad ani chute, ale stale to bude boj

martinecka555
12. okt 2014

@pinguinka chvalim ta, ja som mala tiez v prvy den diety gulasove pokusenie, prisla som k svagrinej a prave ho dovarila a vsade to tam rozvoniavalo, tak som intenzivne inhalovala a srkala bylinkovy caj a povedala som si, ze takych gulasov este bude...a odvtedy ma uz pokusalo plno dalsich dobrot, no nejako ma uz netankuju, konzultantka mi povedala, ze bielu a zelenu zeleninu mozem kolko chcem, tak chrumem kalerab, uhorky a brokolicu, po vcerajsku mam -0,7kg, bala som sa, ze ked budem mat 3+1 pojde to pomaly, ale po 17 dnoch 7,9 kg si myslim, ze je v pohode. tesim sa a drzim vam vsetkym palce, teraz to dame!

silvinkabb
12. okt 2014

Myslim, ze mozem aj ja pomoct svojimi skusenostami. Zacnem asi tym, ze som nikdy nemala rada mado, takze gulase a klobasky ma az tak netankovali. Jadne, ze svokrobv si raz za cas dam alebo babkine rezne, mam stastie ze moji rodicia ziju zdravo. Rano vsetci pijeme smoothie a volame si,kto si ake namiesal a podobne. Rovnako ked som povedala ze chcem ist do toho, prestanu varit a nebudu provokovat. Co si myslim, ze je dolezite, podpora najblizsich.a moj muz uz dostal echo, ze sanajblizsie dni doma nenaje :D nejem ani sladke, poviete si stastna to zena. Jedinecǒu neviem odolat su slane tycinky. Nejem ich casto ale ta sol ma urcite zavodnila a pribrala som podla mna aj zo syrov ktore milijem. Insk jem vela zeleniny, strukovin no je to taka skor makrobioticko vegetarianska strava.skuste presvedcit rodinu nevh vas podporuje, alebo aspon kamosku. Myslim, zemat podporu je 50% uspechu. A samozrejmf vdaka za vase prispevky to je velikanska odpora tiez. Mam este jednuvec pre tie, ktore sa boja hladu a chuti atd. Nola som na detoxe. Tyzden na stavach, nic viac. Myslela som ze tonedam. Prvy den som skoro umrela od hladu. Potom som si nakupila caje ktoremozeme aj tu a hlad nic🙂 potom to uz islo. Telo prestalo pytat. A po tyzcni sy mi ani nechcelo zacat normalne jedt. Dokonca som mala tak naucenu sanku ci vo, ze som nevdela zut🙂))))) no srsnda. Takze dy sa to. Telo si zvykne navsetko. Drzim palce. Ja podla vsetkeho zavinam v utorok. Peknu nedelu 🙂

martinecka555
12. okt 2014

rodinna rada prave rozhodla, ze ideme na vylet a obed si dame v restike, tak sa uz tesim na tie "obzerance" a viem, ze to zvladnem

pinguinka
12. okt 2014

@martinecka555 uff moja, a ako si to zvládla??? Tie vône v reštike veľmi dobre poznám...vtedy by som si dala zo všetkého 😝 Ja som dnes mala super deň. Baby do práce priniesli štrúdlu, ale keďže vedia že mám dietku, tak ma neprovokujú. Touto dietou si u nás prešla asi každá druhá 😀 takže ma podporujú a chápu. Ale keď som prišla domov, tak ešte stále bolo vo vzduchu cítiť vôňu z obeda. A mala som hroznú chuť dať si zeleninku z vývaru...tú ja zbožňujem...ale zapila som to poriadnym dúškom vody a predýchala som to 😅 Vieme prečo to robíme, tak si musíme ísť za svojím snom 🙂 Držím palčeky

martinecka555
12. okt 2014

@pinguinka slintala som jak bernardin, ale dala som si len kavu a mineralku 🙂

pinguinka
13. okt 2014

@martinecka555 Tak to si super -) Ja od kedy držím túto dietu akosi nemôžem spávať. Vypijem denne tak 3 kávy..neviem či je to tým. No skúsim si kúpiť bekofeinovú..Snáď to pomôže. Letím do práce..prajem všetkým pekný deň bez pokušenia 🤐

jurkom
13. okt 2014

@cica022 dnes som začala

marcela_bosnyakova
Odpoveď bola odstránená
ewka23
14. okt 2014

Ahojte od dnes sa pridavam znova uz som raz CD drzala a schudla som z 95 kg na 75 je to rok co som skoncila a teraz chcem zacat znova .moja momentalna vaha je 79kg.. pri mojej vyske 168 cm by som mala mat cca 62 kg takze sa o to pokusim predtym to bolo pre mna velmi tazke pretoze mam velni rada jedlo 🙂 asi ako kazdy .tak dufam ze to dobojujem.. drzim aj vam vsetkym paste.. vazim sa v piatok tak dam info o aktualnej vahe 🙂

martinecka555
14. okt 2014

caute baby! chcela by som sa este opytat ci mi neviete poradit ako je to s umelymi sladidlami, pripadne steviou, moja poradkyna mi povedala, ze mozem, v brozurke pisu, ze v malom mnozstve, tak neviem. mne ta vaha nejako posledne dni neubuda, mam dole 8 kg, neviem ci to nekazim tym sladidlom. drzim vam vsetkym palce a dajte vediet ako to ide... 😉

ewka23
14. okt 2014

@martinecka555 myslim si ze stipka stevie ti neuskodi pokial nepijes 5x za den kavu a caj a nedas si vzdy do toho steviu alebo sladidlo.. ja caj nesladim vobec a kavu som sa naucila nesladit pretoze som si na steviu nemohla zvyknut.. ale pokial tebe nevadi a potrebujes sladit myslim ze ked si osladis 1 ,2 kavy tym nemozes nic pokazit.. tiez mi vaha zacala stat po prvych 8 kilach potom sa to asi na tyzden zastavilo a nesla som dole uz potom tak rychlo.. samozrejme treba sa vazit len 1x za tyzden pretoze potom to lezie na mozog 🙂 aspon podla vlastnej skusenosti to viem.. vazila som sa kazdy den a mala som potom z toho depku ked sa vaha nepohla aj 2 dni..

123tana123
14. okt 2014

Ahojte baby dnes som bola na vážení po 2 týždňoch mám 6 kg dole 😝 bojujem ďalej držte sa 😉