icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

silvinkabb
14. okt 2014

Zajtra zacinam 😨 Takze drzim si palce 🙂 a pozdravujem dalsie odvazne damy 😎

silvinkabb
14. okt 2014

Este som sa babky chcela spytat, ako to zvladate pocas menstruacie?

helika123
15. okt 2014

@silvinkabb ahoj aj my ti drzime palce 😉 co sa tyka zenskych dni, mna to prave postihlo tento moj prvy tyzden a bez problemov som to zvladla, az som sa divila.asi to je len o pevnej voli.vela stastia 🙂

helika123
15. okt 2014

@nekonecna dakujem...vlci hlad pocitujem stale, zrejme aj vzdy budem vzhladom na porcie jedla,ale chute zmizli 🙂 celkom sa to da vydrzat.cas v praci je najhorsi, ked uz som doma a zamestnam sa niecim, da sa to zvladnut 🙂

helika123
15. okt 2014

@123tana123 skvely vysledok.., ja idem dnes na vazenie po 6 dnoch diety, a vyzera ze mam 2 kg dole.. takze ti zavidim 6kg🙂 vela stastia v chudnuti len tak dalej.

martinecka555
15. okt 2014

@ewka23 dakujem za radu, dnes som zostala dost sklamana, robila som si rano test na ketolatky a nic, odvtedy rozmyslam kde robim chybu. dnes som na CD presne 3 tyzdne, mam 3+1, takze mam povolenych navyse 200g bielkovin + bielu a zelenu zeleninu. Poradkyna mi povedala, ze mozem jest kuracie maso, rybu, cottage, tofu alebo nizkotucny tvaroh. Cez vikendy si robievam rybie file alebo kura na vode, cez tyzden jedavam bud cottage alebo tofu, biele, lahodkove alebo bazalkove a k tomu zo 2 listy ladoveho salatu alebo kusok uhorky, inak iba CD a ako som uz pisala do kavy si dam 1-2x za den steviol /take male tabletky ako sacharin/, 1x denne niekedy ani nie si dam orbitku. Co robim zle? Ak mi viete poradit cim si kazim tu ketozu budem rada. Zavolam dnes aj poradkyni, ale mam pocit, ze sama v tom nema az tak jasno a viac menej jej ide len o zisk, vybavi ma vzdy sa 10 min. aj s cestou. Tak asi tolko, drzim vam vsetkym palce, vidim, ze tu pribudaju nove tvare, tak do schudnutia a drzte sa!

ewka23
15. okt 2014

@martinecka555 ja som len na CD tak si mi narobila eiadne chute ;) no ja sa priznam ze som si ketozu nikdy nemerala tak v tomto ti neviem poradit.. a nemerala som si ju prave koli tymto stresom.. islo to zo mna pomali dole a tym som bola spokojna.. oni je toto najtazsie ked sa stale vazime merame ketozu a nieje to podla nasich predstav sme zufale a chceme s tym tresknut.. teda aspon podla mojej skusenosti to tak je.. ale treba vydrzat a pojde to .. toto obdobie je to najtazsie ked sa vaha zastavi chceme zistit co robime zle..ale telo tiez potrebuje trosku casu na spamätanie sa a nemozeme ist dole hned 10 kg za mesiac ked sme si to tak pestovali 🙂 chce to chvilku cas a ono sa to znovu pohne.. drzim palce

martinecka555
15. okt 2014

@ewka23 dakujem za odpoved aj za podporu, volala som aj tej poradkyni, bola celkom mila, povedala mi, ze mi to ide dobre a niekto tu ketozu nemava, ale mam za 3 tyzdne dole 8kg, tak je to vraj v pohode. tak na to kaslem a idem dalej. drzte sa, papa

123tana123
15. okt 2014

MARTINECKA555 ..... ty si na 3 týždni CD a papáš mäsko? moja sa o tom ani nezmienila, len o uhorke karfiole a kalerábe čo som mohla počas prvých dvoch týždňov..... to aj ja si môžem pridať mäso?

ewka23
15. okt 2014

@123tana123 ona ma program s 1 jedlom denne preto moze papat masko my co sme len na CD sme bez maska len so zeleninkou 🙂

123tana123
15. okt 2014

ewka23 ďakujem 🙂 ja že mi niečo zabudla povedať lebo naposledy to bolo tak vybavenie narýchlo 🙂

martinecka555
15. okt 2014

caute baby! dnes som si urobila dusenu cuketu so sampionmi, posypala golden vegetable a bola to uuuuzasna mnamka, doporucujem!

silvinkabb
16. okt 2014

Ahojte, tak prvyden za mnou. Celkom v pohode, male bolesti hlavy, zapila som vodou a bolo. Ten shaker je fakt zly 😀. Takze si budem musiet nosit do prace mixer. Dnes mam konferenciu tak uz sa trasiem kde tam budem zobrat teplu vodu 😀 Co sa tyka chuti nemam, ale fakt si musim zvyknut na tu pachut, necudujem sa, ze to niekto vobec nemoze :( @martinecka555 moja kamoska mala ketozu az neskor. Tiez papala aj masko. Asi to s tym suvisi a aj tak nie je zdrave vela schudnut za 1 mesiac 🙂 a kolko mas vlastne za ten cas dole?

pinguinka
16. okt 2014

Ahojte kočky,tak ako sa držíte?? Ja zatiaľ super..dostala som menštruáciu,tak som dáka nafúknutá a stále hladná 😖 ale prekonávam to. Dnes idem po 6 dňoch na kontrolu a na váženie. Tak som veľmi zvedavá... A čo sa týka tých prúžkov na meranie ketózy....nerozumiem tomu, ale ja som ho už na druhý deň mala úplne fialový...či je to tým že som bola v prvý deň diéty na dvanástke v práci a keďže som masérka, tak som vydala zo seba kopec energie...no netuším...ale od vtedy ho mám stále úplne fialový..

silvinkabb
16. okt 2014

@pinguinka vitaj v klube,opat raz vieme, ze sme zeny. Zvladam to celkom dobre.

martinecka555
16. okt 2014

@silvinkabb dakujem za radu, mam dole 8,2kg po 3 tyzdnoch. myslim, ze to je v pohode, len ma nastvalo, ze po ketoze ani stopy. inac mne tie koktejly a polievky celkom chutia, neviem ci uz mi z toho celeho prepina, ale niektore si uplne vychutnavam 🙂 drzte sa a ozvite sa, prajem pekny den

pinguinka
16. okt 2014

takže ja mám po šiestich dňoch dole 3,8 kg...a 2 cm z brucha aj z bokov..neviem či je to dobre.Tak nejak som myslela že to pôjde trochu rýchlejšie..no ale čo už..musíme bojovať 😅

pinguinka
16. okt 2014

Ozaj a mne povedala že môžem normálne papať zeleninku. Vraj pomedzi koktejli, tiež ako druhú večeru. Tak neviem...máte s tým skúsenosti?? Chudnete aj tak??

martinecka555
16. okt 2014

@pinguinka gratulujem, ved ti to ide super! o tej zeleninke hovorila aj moja, tak asi hej. a co som citala tieto stranky /asi po str. 40/, tiez to tam pisali

ewka23
16. okt 2014

@pinguinka waw ved to je super za 6 dni 3.8 kg to by si ako chcela este rychlejsie ?🙂 niektore schudnu tak 2 kg za 6 dni takze toto mas dost rychlo 🙂 gratulujem ja sa budem vazit asi az v sobotu .. som na cd po druhy krat od utorku tak sa neviem dockat soboty co vaha ukaze 🙂

helika123
17. okt 2014

Ahojte, viete mi poradit, myslim ze uz to jedna z vas spominala, ale nemate problem so spankom? 3dni spim len 4 hodiny dokopy .konzultantka spominala ze po 4 dnoch budem mat vela energie a samozrejme pijem dve kavy denne, ale az tolko energie ze nebudem vediet spat?? Nikdy som nemala problem so spankom.
Inak citam vysledky vsetkych, velmi pekne vam to ide 😎 drzte sa

pinguinka
17. okt 2014

@helika123 ja som tiež prvé dni mala problém so spaním. Vypila som denne tak 3 kávy. Vysvetlila som si to tak, že keďže prijímam veľmi málo energie, tak zrejme ten kofeín na mňa viac pôsobí,tak som si kúpila bezkofeinovú a od vtedy spávam ako mimino 🙂 Tak neviem, skús aj ty a uvidíš

silvinkabb
17. okt 2014

ahojte, tak musim sa pochvalit. vcera som bola cely den na konferencii, viete si predstavit tie stanky s obcerstvenim, vecerna recepcia, kde bolo vsetko od vymyslu sveta. a vydrzala som. jedine co som zjedla bol vareny losos, taky kusok a za misku rukoly. tak dufam, ze to nevadi. som na CD 3 den a zatial ma len trochu bolela hlava, ale niesom hladna vobec.tak dufam, ze to tak bude pokracovat.

silvinkabb
17. okt 2014

a prave teraz mam obrovsku krizu a som prvykrat hladna :((((( a veceru mam az o 6. budem musiet dat zeleninu a uz sa teda "tesim" na vikend...v robote ma aspon vela toho zamestnava, ale doma, no uvidim

silvinkabb
17. okt 2014

@katrina122 a mozes jest kazde dve hodiny? lebo ma byt odstup 4 nie?

ludmila4
17. okt 2014

ahojte, ma niektorá na predaj CD?

helika123
19. okt 2014

@pinguinka - Na tu bezkofeinovu kavu som myslela aj ja, ale som rano velmi unavena :/ dakujem za radu.

Tiez sa trosku divim, ze vam nechutia polievky a kokteily (niektorym zenam), mango kokteil som neskusala, ale uplne vsetky kokteily si vychutnavam, velmi mi chutia a co sa tyka polievok chilli som neskusala a paradajkova mi troska menej chutila, inak ostatne mi velmi chutia 🙂 bala som sa toho, co som citala prispevky.
Este vydrzat nedelu a uz zase je vikend - pokusenie za nami 🙂 Drzte sa

silvinkabb
19. okt 2014

@helika123 mne napriklad nechuti mango shake preto lebo je taky nezazivny a to som cakala aka to bude mnamka. Polievka mi zatial vadi sampionova, lebo tym, ze sa nemoze dat horuca voda tak su tie huby "neuvarene". Chilli som neskusala, paradajkova je podla mna o tom, ze bud ju milujes alebo neznasas :D inak kolko si davas vody? Tak ako je na krabici? 2,3 dcl?
Este vydrzat nedelu ;)

silvinkabb
19. okt 2014

@helika123 a neskusala si uplne prestat s kavou? Mne prestala chybat, je to len v hlave, unava prejde a da sa to riesit zelenum cajom. Je to klasicka zavislost na kofeine, ktory si mozes doplnit aj inak

helika123
19. okt 2014

@silvinkabb ..nazaciatku som si davala 2,3 dcl, ale nedokazem cez den vypit 2,5 litra vody, tak som nejak konzultovala s konzultantkou o tom a teraz si davam 4dcl vody.. najprv som si myslela ze to bude velmi vodove, ale vobec, tie kokteily su sladke , takze trosicka menej su sladke teraz..

Rozmyslala som nad tym, ze prestanem pit kavu, ale kupila som si sojove mlieko, takze ta kava je velmi dobra.. ked som hladna zasyti ma.. nejem az tak vela zeleniny, skor som to nahradila kavou 🙂 nejak zacat musim 🙂

ano este vydrzat nedelu.. uz sa nemozem pozerat na to, co papa moj zvysok rodiny 🙂 Drzte sa..Vydrzime to, podporuju ma ked citam prispevky 😵