Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
ozaj baby a nemate problemy so zapchou? ja som mala, kupila som si predvcerom psyllium a tu na fore som niekde citala, ze nejaky chalan si to pridaval k sejkom, tak som to vyskusala a ono to fakt funguje, len po tom treba vypit este pohar vody navyse a odvtedy som veru ani vobec nebola hladna
@martinecka555 ano mozeme, konzultantka mi to povolila..ma najmenej kcal a sacharidov. Pred chudnutim som si uzivala rano kavu a pocas chudnutia som sa jej nemienila vzdat 🙂 ale zase mi zakazala pit cierny caj zeleny a aky kolvek iny.neviem preco. A co sa tyka zapchy mam ju aj ja a tiez pouzivam psyllium. Len asi to ze len pijem a nejem takmer vobec zeleninu mi sposobuje ze mam pocit ze ani psyllium uz nepomaha🙂
@helika123 a to mlieko mas susene alebo tekute?
citala som tu nejaky prispevok o panovi, ktory nebol spokojny v Medissime v Bratislave, ako tam s nim zaobchadzali. link vsak uz nefunguje ( https://www.facebook.com/CambridgeDietSkusenost... ) , neviete poskytnut aspon zbezne vysvetlenie o co islo? zachytila som iba to, ze nieco 🙂 a potom, ze su tam obleceni ako v nemocnici v bielom, ze to mu vadilo....btw. aj v zahranici je to tak a to by mi asi vadilo najmenej, ved vieme, ze nie su lekari, a okrem toho su na stranka a vidim, ze nikto nema titul...
@martinecka555 v susenej je zakazane... myslim ze moje co pijem ma na 100ml 45 kcal..
@martinecka555 kupujem joya - soja Organic pure ma 100 ml 43 kcal, tuky 2,4 sach. -0,9 a bielk. 4,1...
Ahojte ako sa dari?? Vcera som porusila dietu dvoma poharmi vina.Zajtra idem na vazenie tak uvidim.. Paci sa mi na tejto diete to, ze pri inej by som nemala vycitky.Ale tu si stale hovorim dve veci: ze ta dieta je taka draha, a ako budem vyzerat na vazeni, ze som nic neschudla a ze som este aj porusila 🙂 preto je mozno ucinna 🙂 Drzte sa.
@helika123 tak veru, pravdu mas. aj ja som si raz srkla z vina, asi pred 2 tyzdnami, bola som na skoleni a po nom nam skolitel porozlieval sampano, co od nas minule dostal a nedalo sa z toho vyzut, ale na druhy den som vazila menej, tak mi to asi neuskodilo. ja idem zajtra na vazenie, mam pocit, ze mi to nejako zastalo, zajtra bude presne mesiac, mam dole 8,7 kg, cakala som viac, no aj tak dobre, uvidime ako to pojde dalej, drzte sa vsetky, nech sa vam dari 🙂
Myslis ze by si inou dietou schudla viac?? Ja som vela kil schudla s dukanovou (ale uz som potrebovala zmenu) ak schudnem s cambridge dietou tak potom asi cely zivot budem dodrziavat pravidla dukanovej 🙂 a ked ju uz drzis mesiac nemas nahodou teraz ten extra tyzden? Mozno preto ti stoji vaha, resp .ak budes mat teraz len ten extra tyzden tak po tom tyzdni sa ti pohne 🙂 tak uz nejak vydrzime, ciel sa blizi.
haha dnes som sa ozaj zasmiala, aka sme kazda ina 😎 😝 ...chilli polievka je podla mna super, rovnako ako coko shaky, najmenej ma bere kapucino a ten maslovy sajrat co tu niektore ospevuju. v nedelu som prvy raz olutovala, ze som si nevzala tu ich vegetu. ja totiz vobec nesolim, velmi malo, ale tak strasne mi chybala horuca polievka (milujem) , ze som porusila a dala som si hovadzi vyvar...takze zajtra, ked pojdem na kontrolu, si ho radsej kupim...ako sa drzite vy? 🙂
Mala by som si asi jednu chilli polievku zobrat na ochutnanie 🙂 mozno ma prekvapi chut.zobrala som si ich vegetu aj ked ju nepouzivam ale planujem ju do buducna pouzit ked budem robit maso alebo zeleninovu polievku 🙂 asi tri tu mame zajtra kontrolu tak drzim palce 🙂
No mne ta chilli veru nechuti, pachne nejakou umelinou, najviac mi chuti ta porkovo zemiakova, uz som si zvykla aj na zeleninovu, sampionovej som sa obzrala prve 2 tyzdne, lebo som ju stale striedala s kuraco-sampionovou a ta rajcinova vraj nie je dobra, ale tu som este nemala. A kOkteily mi celkom chutia az na mango, nemala som ten maslovy ani coko- mentolovy
@helika123 myslim, ze by som viac neschudla, je to super, len som asi nedockava, najradsej by som sa uz hned na druhy den zobudila chuda 🙂 a moj ciel je este daleko, potrebujem este dat aspon 15 kg, mozno 20, tak uvidime dokedy vydrzim. Som uz teraz rada, ze som sa vobec po 5 rokoch zmotivovala a zacala so sebou nieco robit. A reakcie okolia ma utvrdzuju, ze mam pokracovat dalej. A ten extra tyzden neviem ci budem mat, ja mam 3+1, takze mam kazdy den extra 🙂
Ozaj baby, cvicite pri tom niektora? Ja by som uz chcela trosku zamakat, popytam sa zajtra co vlastne mozem. A este jedna pikoska - vcera som si v robote dala skontrolovat labaky a cuduj sa svete vsetko super, dokonca cholesterol som mala 3,5, norma je 3,4-5,2, takze vsetko v poriadku, uvidim ako dopadnem zajtra na kontrole, rada by som pokracovala este do Vianoc. Tak sa vsetky drzte a ozvite sa. Pa
Dnes je 8 deň a 2,5 kg dole, som spokojná. Odporúčam.
Poznam ten pocit, ze si nedockava🙂 ale chudnem len dva tyzdne nemam pravo byt nedockava 😀 ja som dlho rozmyslala o tejto diete, ci neskonci tak ako predosle. Ale zatial v poriadku, menej resp.pomalsie chudnem ako vy, po 13 dnoch 3,9 kg. Ale uz 5 krat som mala tycinku na obed lebo chodim na pracovne cesty. Ale co by sa inym zdala byt normalna vec, ale ked ja jem orieskovu tycinku tak nic krajsie nie je 🙂 necvicim. Pred zacatim diety som aktivne sportovala kazdy den.ale tak ked budem mat extra tyzden zacnem. Povedaa som si, ze zacnem cvicit ked sa vaha zastavi 🙂 ..samozrejme ze konzultantka ti odporuci lahko cvicit.. tak drzim dnes palce, aby ste mali pekne vysledky
Ahojte včera som bola na vážení za 3 týždne mám dole 7kg, ketózu som týždeň nemala bola som na antibiotikách 🙂 ale ja tak to ide krásne držím palce ostatným 😝
@martinecka555 ja som sa vyvarovala kokt.coko -mint ale somho vyskusala a chuti ako take cokoladky v dezerte After eight..vyborne 🙂 .. aj tie dva kokteily co si spominala nemam problem vypit chutia mi, ale inym nechutia.vyskusaj niekedy ked uz budes prejedena toho co mas 🙂 velmi rada skusam nove chute🙂 a s tou chilli polievkou neviem. Silvike chuti a tebe nie, asi by som jednu mala vyskusat 🙂
@123tana123 super len tak dalej.je to dost kil 🙂.ides teraz na extra tyzden?
ahojte, takze dnes prve meranie po 7 dnoch. klasika to co som ocakavala, isla dole voda, takze krasnych 3,5 kila. nieco mi tam hovorila aj o tych inych hodnotach, ale kedze som bola prispata nepamatam si. jo a mala som uplne fialovu ketozu a to som lahko porusila. kazdopadne teraz to bude tazsie, ale aj nadalej si ju sama merat nebudem...vymenila som sampionovu, kvoli tym hubam co sa nerozpustaju. povedala, ze sa to ved moze horucou vodou zalievat, aj ked vsade pisu, ze nie a sama mi to povedala na prvom stretnuti 😀 takze asi tak. co sa tyka cvicenia, tiez som bola aktivna pred dietou dost, plavanie thaibox a flyfit yoga. mne cvicit prve dva tyzdne zakazala, ja mam velmi narocne treningy, takze preto. aj to dodrzujem, a kedze sa nebojim ovisnutej koze (lebo mam vybornu svalovu hmotu, len treba zhodit tie tuky co su okolo nej) tak necvicim a zacnem az v 3-4 tyzdni radsej. @martinecka555 je to zvrhle, ale ja si predstavujem, ze je to Tom kha (cinska kokosova polievka) 🙂 mne zial pachne umelinou vsetko 😖 ☹ kedze som sa predtym stravovala dost zdravo, toto je pre mna dost celkovo problem...ale vydrzim. pozdravujem vsetky bojovnicky 🙂
@maros313 aha, tak pardon, nerada by som tu poskytovala mylne info, tak nejako mi to zostalo v pamati, ale kazdopadne diky za tip 🙂
ahojte vospolok...mám za sebou 15-ty deň a ak váha neklamala,tak mám -6,3 kg.. 😎
@lazhaela super, gratulujem!
no ja neviem, ale mne ten "bujon" chuti ako vegeta. ta bez glutamanu.uplne rovnako a vobec nie ako bujon :(
@silvinkabb ano chuti, ale ja som to pochopila aj tak, ze si mozes v tom uvarit karfiol a urobit si polievku 🙂
@helika123 no alebo iba zaliat a zjest 🙂 a to je teda hnusne
Baby neviem ako vy, ale mne uz niekedy vsetko pripada hnusne ☹
@martinecka555 musis vydrzat tie chute, uz dlhsie drzia dietu preto je to pochopitelne.ja som jedla aj tycinky, mozno keby si si jednu kupila a ked uz nebudes mat na nic chut tak zjes tycinku. Vydrz.🙂

@helika123 a sojove mlieko sa moze? to by som si vedela tu kavu uzit ovela lepsie 🙂