icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

silvinkabb
30. okt 2014

@ivaskaivaska kriste fakt koncim :D neviem ci pisem po taliansky alebo co. ale ved nejes len tie kase a okrem toho mas aj inu vyzivu v sackoch...

helika123
30. okt 2014

@ivaskaivaska samozrejme ze mozes pisat vsetky nazory, aj negativne.rada si precitam o vsetkom co sa tyka tejto diety.pisala som to uz predtym, ze tato dieta je ucinna lebo ked mas ju porusit si uvedomis kolko stoji penazi a ze predsa nebudes pred konzultantkou a okolim vyzerat ako neschopna.. mna drzia najme tie peniaze.keby som drzala dietu aku mas ty teraz a niekto by ma s niecim ponukol, by som si povedala ved od zajtra zacnem🙂 preto som tolkokrat skusala dietovat..ale pri tejto diete si poviem ze vydrzim ked som uz tolko zaplatila..samozrejme ze by som schudla aj inymi lacnymi sposobmi..ale moja povaha je taka ako som napisala hore. Preto kazdy clovek schudne sposobom 5krat male porcie ale ja som si vybrala tuto dietu.a aj ked som schudla 5kg za 3 tyzdne som spokojna.chcela by som este 4kg...Tak sa drz a vela stastia v chudnuti, dokazeme to 😉 ahoj

ivaskaivaska
30. okt 2014

@helika123 ano,helika presne je to o tom ako si napisala...lebo ja som pisala to iste..aj ja ti drzim palceky,vsetkych desat....ja som uz skoncila,tak uvidim...dufam,ze sa mi to nevrati...budem sa snazit jest len zeleninku...a maso...ale na grile,bez oleja...po tyzdni ta poinformujem 🙂

helika123
30. okt 2014

@ivaskaivaska ano to si vysvetlovala, Preto drzim palce a napis o tyzden ci aspon kilo a pol si schudla 🙂 ... zase chapem silvinkubb co chcela predtym vysvetlit, ze tato skupina je zalozena na podporovanie sa a negativne nazory sa mozu pisat ale mame sa tu podporovat.podpora je dolezita.

helika123
30. okt 2014

Takze prosim piste len podporujuce prispevky.chudnutie je aspon pre mna najnarocnejsia vec.jedlo ma robi stastnou 😀 Drzte sa kocky, ved uz zachvilu je tu vikend☹ ..aspon ze mam extra tyzden, ale vy ostatne drzte sa. Ahoj

maros313
Odpoveď bola odstránená
ivaskaivaska
31. okt 2014

@maros313 to bolo len vcera..dnes som bola ukoncit dietu na vazeni...sla som o den neskor a rano som mala o pol kg menej...po odvazeni hodnot...svalova hmota narastla,vnutorny tuk ,krasne dole...vlastne vesetky hodnoty som mala vraj ukazkove...ale teda ze nevie preco len 5,5 kg...a to pol kg som dala dole za vcerajsi den-bez CD,bez sackov...dnes som na zelenine..a syr...uvidim,budem informovat

maros313
Odpoveď bola odstránená
helika123
2. nov 2014

Ahojte, tak ako zvladate vikend? uz je tu nedela. Cez pracovny tyzden si dam zalezat na pitnom rezime, ale cez vikend nanho doslova kaslem. Asi vy nemate problem s pitnym rezimom. 😎 Inak si celkom uzivam extra tyzden, ale hladna som rovnako 😅 Drzte sa,

ivaskaivaska
2. nov 2014

@maros313 ..a preco ?? rano a vecer mam sacok..obed mam ako som pisala a mam uz dole kilo a pol../3 dni /gratulujem si ...ako vidis,da sa to...s rozumom...a konecne som nie ani hladna..co ma tesi🙂) drzim palce vsetkym....

ivaskaivaska
Odpoveď bola odstránená
ivaskaivaska
2. nov 2014

ahoooj...ak ma na predaj niekto sacky,napiste mi do spravy...dohodneme sa...dakujem....

helika123
2. nov 2014

Dievcata mam krizu.ach ☹ pri pozerani filmu myslim na jedlo.ako ste na tom vy?

silvinkabb
2. nov 2014

@helika123 napi sa vody vypni film a chod spat 🙂 ale ja sa nepochvalim. Mala som pracovnu veceru a teda musela som jest, takze sa mi vaha zastavila a idem zase odznova :(

helika123
3. nov 2014

@silvinkabb dakujem za radu 🙂 mozno ani nie hladna som bola, ale uz to budu 4 tyzdne, ked mam chut nieco ine zjest :-/ zastavila ale uz dnes rano alebo zajtra sa pohne 🙂drzim palce. V stredu mame vazenie, musime mat dobre vysledky 🙂

silvinkabb
3. nov 2014

@helika123 o tych chutiach mi hovor. ja co som nikdy nejedla rezen, teraz by som zan dala pol kralovstva 😀 😀 no som zvedava na tu stredu 😀 😅 citim sa ako v skole, ale vsak to je dobre, aspon ma niekto kontroluje. ja idem treti tyzden zatial nema viac dole, ale tak hadam sa to pohne ako vravis. a druha vec je, ze sa to mozno pohlo zvnutra 🙂 tak pekny pondelok, chvalabohu je po vikende

helika123
3. nov 2014

@silvinkabb ano nieco take vyprazane 🙂 presne ako v skole, ked ma vazi na vahe ani nedycham 😀 citala som aj take, ze par dni sa nepohla a zrazu o kilo mali menej.drzim palce.najlepsie by bolo nevazit sa kazdy den ale to nejde 😀 mozno o cm bude uzsia 🙂 ja zase nemam pravo pisat o chutiach ked som na extra tyzdni.. uz asi aj ty sa dockas od stvrtku ze?

silvinkabb
3. nov 2014

@helika123 neviem co mi doporucia, no ja by som este potiahla. extra tyzden mi rozbohuje vsetko a zase sa budem napravat. nevazim sa kazdy den, teraz som sa iba tak a teda som to nemala robit 😀. vsak uvidim, co v stredu 🙂

silvinkabb
3. nov 2014

inak dnes som mala paradajkovu polievku a coko shake a utvrdzujem sa v tom, ze mi chutia najlepsie 🙂

helika123
3. nov 2014

@silvinkabb myslis? Tak pravda je ze mne povedala, ze musim trocha organizmus zošokovať.uvidis. mne chcela dat extra tyzden po 2 tyzdnoch.som ju presvedcila o tyzden neskor 🙂 . Mne vsetky kokteily chutia aj polievky 🙂 vzdy sa tak tesim na ne 🙂

silvinkabb
3. nov 2014

@helika123 mne nechuti v podstate iba mango shake a sampionova. ostatne v pohode, tiez sa na ne tesim, len aj tak som hladna :(. a kase co tu nadavali na ne, tak ja neviem mala som dve, ale obe vynikajuce mnam. tak ale ked niekto nelubi kase, verim, ze to nie je moc pre neho 😀

helika123
3. nov 2014

@silvinkabb ja som uz tolkokrat citala o tych kasach, ale nemala som moznost si ziadnu kupit.mozno by som nejaku vyskusala. Mas pravdu aj ja som stale hladna aj ked mi to chuti 🙂 ale mam extra tyzden takze sa nemozem uz stazovat 🙂 ale inac ako si pisala o tom vikende ze je konecne za nami, tak rodinka mala na obed v sobotu masko na sampionoch s cestovinami a v nedelu jaternicku s kapustou 🙂 o tom o sladkostiach a ranajkach co jedli ani nehovorim.noo.takze chvalabohu ze je vikend za nami 🙂 ,

martinecka555
3. nov 2014

Caute baby! Tak ja sa tiez nemam moc cim chvalit, v poslednej dobe sa mi coraz castejsie stava, mam na nieco strasnu chut a nakoniec si z toho dam, vcera by som bola vrazdila kvoli prazenym mandliam, tak som si ich nakoniec kupila a neodradila ma ani info, ze na 100g maju 647kcal, no ale vaha stale ide pomaly dole, aj ked obcas zastane, vtedy sa skrotim, dam si psyllium a pol litra vody a rano je zas dobre...snazim sa to nebrat tragicky, teraz mam akurat "svoje dni", mozno preto mam tie chute, ale idem dalej a verim, ze zajtra budem disciplinovanejsia...🙂 a vecer pred spanim si hovorim, ze kazdy den som chudsia a chudsia a rano sa zobudim znovu o nieco chudsia 🙂 tak bojujme dalej, nie je kazdy den nedela...drzte sa 😎

silvinkabb
3. nov 2014

@martinecka555 strasne som som rada, ze niesom sama 😀 ale ano, treba sa kontrolovat, a ja si vidis musim kupit uz to psyllium. btw. ked som mala dni, tak to bolo strasne :( takze chapem a je to urcite kvoli tomu. drz sa 😉

123tana123
3. nov 2014

Ahojte baby tak dosiahla som svoj cieľ 🙂 od stredy začínam prechádzať na ,,normálnu" stravu 🙂 držte sa a bojujte

helika123
3. nov 2014

@martinecka555 ale najlepsie je, co som si vsimla, ze ked aj troska porusis dietu tak ti vaha ide pomaly dolu 🙂 ja by som hned pribrala vela a neschudla to 🙂 ty uz drzis dlhsie dietu takze je to asi pochopitelne 🙂

helika123
3. nov 2014

@123tana123 super 🙂 ja este potrebujem nieco schudnut, ale prechadzam.uz na normalnu stravu.tak dufam, ze s nou schudnem 🙂 a co ti povedala konzultantka ako budes prechadzat? Kolko sackov budes pit?

silvinkabb
4. nov 2014

@123tana123 no to je super, nejako ta neviem dohladat. kolko si schudla a za ako dlho? 🙂

helika123
4. nov 2014

Ahojte dievcence, na stranke cambridge som videla ze je nejaka nova prichut kase vanilkovo ryzova tusim a ovocna tycinka ktora ma 86 kcal. Kolko kcal ma hocijaka kaša? Nikdy mi ju konzultantka nenavrhla tak neviem. Myslim, ze po prechode na pevnu stravu, by sme uz kasu miesto kokteilu mohlo brat 🙂

helika123
4. nov 2014

@123tana123 precitala som si ze si schudla cca 10 kil za 28 dni.. uplne skvely vysledok.za taky kratky cas oproti mojmu chudnutiu.