Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte chudla som od 1.10 a dala som dole 11,1 kg 🙂 od zajtra idem prechádzať na normálnu stravu, držím palčeky kočky nezvdávajte to ! stojí to zato
dievcata som v depresii. pol kila naviac, no to sa dalo cakat, kedze som musela porusit :( ale aspon vnutorny tuk siel dole a citim sa stale dobre. este tyzden a potom mam extra tyzden, ktory by som najradsej ani nemala ☹ ale tak co uz ked sa to musi. @123tana123 naozaj krasny vysledok. wau. a teda ani raz si neporusila? dakujem za podporu, viem, ze to zato stoji. pri mojej praci to je vsak strasne zlozite :( a stale nemozem cvicit, z coho som na nervy...no idem si dat ranajky a vychutnam si ich ako nikdy 🙂 pekny den a dajte vediet tie co ste sa boli vazit 🙂
Ahojte babky, nemáte na predaj koktejly a polievky ? potrebovala by som aspoň 33 sáčkov 🙂 ..Inak CD diétu môžem len doporučiť. Je to diéta, ktorá fakt zaberá. Samozrejme, že sa dá chudnúť aj inak, to všetko mám naštudované i odskúšané - jesť 5xdenne, menšie porcie, viac sa hýbať atď atď.... - no len niekedy je to veeľmo ťažko dodržiavať 😒 ..pri CD je tá výhoda, že už len peniaze, ktoré ste do toho vrazili Vás prinútia ju dodržiavať a výsledok je zaručenýýý 🙂 😉
@mirus1205 co by som dala zato, keby som mohla jest 5x denne 😀 😀 😀 btw. @123tana123 ako som pozerala, tak si nemala tyzden ketozu a aj tak si rychlo schudla, niekde pises, ze pomalsie, no to vobec teda 😉 kazdopadne si moja inspiracia, kedze uz je nas tu malo
@silvinkabb silvika nebud z toho smutna.ja sa idem dnes vazit po extra tyzdni. Po celom tyzdni si pribrala pol kila? Nevadi porusila si, telo dostalo vsetko co mu chybalo a pokracujes. V extra tyzdni neporusis dietu lebo budes jest masko alebo cottage a 80 g je tak strasne malo, ze schudnes. A takisto zdoraznujem tuk siel dole, nohavice su na tebe tym padom vacsie 🙂 Drz sa.
@silvinkabb - 27 dni drzim dietu a necvicila som. nemam cas ani chut cvicit.takze s tym cvicenim nie si sama 🙂 ani pocas extra tyzdna som necvicila.
Aj tak nechapem,silvonka porusila cez tyzden a uz po tyzdni ma plus pol kila? Co bude ked zacnem jest normalne??? Je to deprimujuce. Ja som raz mala platok sunky so syrom a dva pohare vina a pribrala som za jeden den pol kila. Kef zacnem normalne jest nie slubovane dva kila priberiem ale min. 4 kila. ☹
@helika123 za dva tyzdne. som zabudla napisat. nie to nebude tak, lebo pomalicky si telo zvykne. citala som tu niekolko bab, ktore max 1-2 kila pribrali, ale to jedli normalne, rozumej nezdravo :D takze toho sa nebojme. a dakujem za podporu, poradkyna sa ma spytala, ze co sa stalo? vy ste boli taka svedomita :D a ja nato, no zial, ked idete na pracovnu veceru nemozete si tam shakeovat polievku :D tak sme sa aj zasmiali, pri tej predstave. teraz ma nic necaka, moja pevna vola nie je taka ako by som chcela, ale tak to uz chodi.
Ahoj babenky ak ma niekto na predaj polievky alebo koktejly rada kupim dakujem 🙂
@silvinkabb a kolko kil si za aku dobu doteraz schudla?mozno na zaciatku si vela schudla a teraz to ide pomalsie.pekne ti povedala, ze svedomita🙂 no ano mna caka o tyzden taka vecera.tak polievku zjem bez cestovin a masko bez oblohy a kolacik vynecham planujem 🙂 ano ak si porusila, nemas taku pevnu volu, ale tento tyzden ta nic necaka, takze uz sa nebudes moct vyhovarat:- ) srandujem. Tak drzim palce, ale ako som vyssie pisala, myslim ze neporusis dietu kvoli tej pridanej malej porcii jedla. Dufam, ze to tak bude s tym pridavanim jedla ako pises. Jednu zenu som stretla pri konzultantke, tak hned som zacala zistovat, ze ako sa jej dari.tak uz druhykrat ide na dietu, schudla 13kg a 2kg pribrala a to len preto ze bolo leto a dovolenky. Tak ma troska utesila vtedy 🙂.
je toho teraz medzi bielkovinovou dietou vela. treba si dat pozor na kvalitu a niekedy aj chut. v zasade to je ale velmi ucinna dieta. mam to odskusane cez e-ambulanciu dr. Kozara. bolo to jednoduchsie bo uz som skusala paleo. tu je to ale odbornejsie ak pridu problemy. a k sackom len tolko ze je dost kriku ale protein sa inac v takomto podiele neda vyrabat a museli by ste pojest strasne vela bielok alebo masa aby ste dosiahli ucinok.
Ahojte dievčatá tak vám k tomu teda niečo napíšem.... počas diéty som pila 3l vody + čaj + káva + šejky... necvičila som vôbec, pred diétou som cvičila pravidelne každý deň no ako som začaka fungovať na sáčkoch nemala som chuť ani len začať cvičiť...no od včera poctivo zarezávam ;) počas diéty som zhrešila hlavne tm že keď som chodila do Tatralandie nepila som celý deň žiadnu vodu vôbec nič.... a jeden deň som si dala dve lyžičky s torty- niako sa to neodzrkadlilo na váhe ... a nekupovala som si psilium si ako sa volá prípravok s ktorého vás malo preháňať ( podľa mna je to somarina) 🙂 takže tak v skratke ak by ste chceli niečo vedieť opýtajte sa.... ja som maximálne spokojná s výsledkom s touto diétou -11,1 .... dokopi od začatia chudnutia pred tromi rokmi som do dnešného dňa dala dole 22,8 kg 🙂 v marci by som chcela ešte pokračovať v tejto tiétke aspoŇ na 3 týždne 🙂 tak sa potom ešte ozvem ak sa tu niektorá z vás ešte bude zdržiavať 🙂 nevzdávajte to kočky budete sexi.... a ešte taká info nohavice som nosila 42 teraz 38 :P
@123tana123 chcela som sa poradit s tym psylliom, nepotrebovala si nic brat? Dakujem za informacie..tak ti drzim palce dalej v chudnuti 🙂
Ani ja nepotrebujem psyllium, ale je to iba vlaknina tak co. Obcas precistenie nie je zle. Helika no malo. 5kg za tri tyzdne.a teda aktualne 4,5. Inak @123tana123 toto mi prosim ta vysvetli, ako to ze sme pribrali ked pravidelne cvicime??
@silvinkabb silvika to nic tuky sli dole.uz kupujes mensiu velkost 😎 tento tyzden to das a schudnes 2 kg 😉 drz sa naozaj.
@silvinkabb ahoj tak to sme na tom boli nejako rovnako aj ja som mala strasnu depku a porušila som zrovna dnes idem na váženie a normálne sa bojim co to ukaže lebo mam zlý pocit že som pribrala
@silvinkabb bola som na vazeni vcera a mam za 27 dni dole 6,3kg asi.. no ale oddnes uz mam len 2 kokteily a 2 jedla..nechcela som povodne ale presvedcila ma☹ do mojho ciela zostavalo 2,5 kg.. tak som planovala ze budem este 2 tyzdne drzat 3 kokteily..takze nakoniec som usetrila 126 eur. No bola som vcera z tohk smutna..kazdy chce dosiahnut nejaky ciel..tak budem velmi dufat ze schudnem este tymi 2 kokt.aspon 1kg.
@silvinkabb ano teraz sa treba venovat sebe, aby sme ako tak boli stastne.nemoze byt vsetko rychlo ☹ i ked by sme chceli...aj ked mam dva kokt.tak sa hecujeme.lebo ja tych 2,5kg musim schudnut nejak. Drz sa zatial. 🙂
určite dam vedieť ja som začala pred dvoma týždnami pred týžnom na prvom Vážení som mala dole 4,1kg a aj s tukov som dala docla dobre ale som važne zvedava ako to dopadne dnes určite sa ozvem,
Ahoj kocky tak ako dnes?uz sa zase blizi vikend ☹ momentalne som taka hladna ☹
Silvinkabb .... ja ti mám vysvetľovať prečo si pribrala? :D opýtaj sa konzultantky, nie mňa
Helika123.... psylium som si mohla a nemusela kúpiť, tak som nekupovala 🙂
@123tana123 tebe to nie je divne, ze si pred dietou cvicila a napriek tomu si pribrala, tak som to myslela. A co sa tyka konzultantiek tak oni neriesia tvoj zivot predtym. A nevyznaju sa. To skor nejaky vyzivovy poradca, seriozny myslim
@silvinkabb ja som pochopila co tym cvicenim myslis. Vsade sa hovori ze ak chces schudnut tak 70 per.tvori strava a 30 sport.je to tak bohuzial a aj ja pre dietou som cvicila kazdy den behavala 7km, chodila do posilky a zacala som byt vycerpana.samozrejme ze som jedla..nie kaloricke bomby, ale dala som si oriesky, susene ovocie, musli tycinky,čokapic, a take prehresky a vaha zacala stupat.tak si povedala dost. A vidis ide to teraz bez sportu a citim sa skvele..konzultantka mi doporucuje cvicit, aby ta postava vyzerala lepsie, tak som jej povedala, ze tolko som v minulosti cvicila, ze si chcem oddychnut..🙂 prepac troska som sa rozpisala, ale je mozne ze si bola na tom tak ako ja predtym 🙂
Babky fakt nemá nikto na predaj koktejly a polievky ? 😒
@helika123 ahoj tak po včerajsom važeni som docela zostala milo prekvapena lebo vaha išla dole o pol kg a na pase o jeden cm a aj tuky išli dole na to ako strašne som to porušila ma to milo prekvapilo ale povedala som si a dost už sa to nemože stat od včera sa držím a držat sa aj budem lebo potrebujem isť ešte o veľmi vela dole. pozdravujem všetkých a držte sa 🙂
helika123 Dakujem za gratulaciu a ved to že sme boli zvyknuté všetky problemi riešit jedlom ale to sa zmení a naučime sa to riešiť inak lepšie a hlavne dosiahneme svoj ciel a zaroven sa naučíme zdravo stravovať. ale ja ked som včera vydela moju konzultantku ako super vyzera tak som si povedala že jedlo nie je všetko a že to dokažem aj ja 🙂
Ahojte, viete mi prosím Vás poradiť nejakú konzultantku z okolia Žiliny ? 🙂

@helika123 kase su vseobecne kalorickejsie, aspon tie moje 2. musim ale kuknut presne doma...