Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@helika123 NIE!!! MAS BYT STASTNA A ZDRAVA a potom aj stihlejsia....neuzenieme si hadam nejaku chorobu ze? 🙂 ja ta uplne chapem, aj ja som ju stratila, ale pocuj, dnes som sa vazila a pol kila dole, napriek malemu porusovaniu, ktore som sa vsak snazila dodrziavat podla jedalnicku tej cyklickej ketonovej...takze Cambridgom nic nekonci neboj, len sa musis trosku tomu jedlu venovat a pojde to dole. a co sa tyka ciela. poviem ti tak, vzdy som bola stihla. po 30 sa zacali diat veci a uz 4 roky bojujem s tym, ze mam nadvahu. napriek tomu ze 3x do tyzdna cvicim atd. no aj ked som jedla zdravo, tak som pribereala. a vies napriklad z coho? z makrobiotickej stravy, ktora je plna strukovin zeleniny a natural ryze. jeden by si povedal, ved to je zdrave. je, ale plne sacharidov!! takze ratajme si vsetko zo zaciatku a potom to bude uz automaticke. a jedla ktore su zle mastne a nezdrave? daj si zalyzicu ako ja, alebo si daj kusok chleba a budes uspokojena...telo sa nauci na vsetko, len je trosku viac mudre ako by sme chceli, takze sa musime viac potrapit 🙂 nevzdavaj sa, nikdy nie je neskoro 🙂 a vobec niesom sikovna, len sa snazim zacat mat rada svoje telo a nastavit ho tak, aby sme boli spolu v pohode 🙂
Čaute babky, tak od utorka začínam aj ja (v pondelok je voľno, tak to si chcem ešte užiť 😀 t)...celkom sa teším, až na tie prvé dni- fúúú to zase bude masaker si zvyknúť 😖 ....už som aj priateľa pripravila na to, že budem troška nervnááá 😲 🙂 ...tak mi držte palce 😉
@silvinkabb silvinka si skvela.dakujem..neviem preco dnes mam taku depresivnu naladu ale velmi pekne dakujem, povzbudila si ma. Ano mozno to je aj tym, ze som par dni nic neschudla a mam o pol kg viac ako pred par dnami. Mozno ze preto som stratila naladu.a miesto toho aby som vydrzala dnes, je 11 hodin a rozmyslam nad tym co si kupit v potravinach, a cim malym porusit... ano obmedzit sacharidy musime.trocha cvicit. ..... tak je dobre ze cyklickou dietou si uz pol kila schudla a hlavne papas. To je to co ta motivovalo a to pol kila menej 🙂.... raz chodila na prime relacia: naha jsi krasna.. jeden muz asi stylista ucil zeny mat sa radi take ake su.este najdes par casti na internete.. tak by som si mala z nich brat priklad.🙂 .. ked si dam lyzicu niecoho nezdraveho ako ty, tak sa vo mne nieco spusti 🙂 a uz idem a jem vsetko 🙂 ...uvidim no.
@helika123 inak dnes je otrasne pocasie, to aj preto...
@silvinkabb ked ide o jedlo stracam rozum 🙂 naozaj sa zo seba niekedy smejem, ze v kazdej veci co robim, rozmyslam, ale vzdy ked islo o jedlo, a dietu, tak som sa spravala ako zmyslov zbavena 🙂 co uz 🙂 mozno aj pocasie, ale zase je piatok tak ten mi mohol urobit radost aspon 🙂 kazdopadne, musime vydrzat tie tri dni volna 🙂
Caute baby! Mne bolo vcera rano na odpadnutie, tocila sa mi hlava, poobede zas, tlak som mala 90/60 napriek 3 kavam a kolegyne mi poradili, nech idem domov a najem sa, tak som sa rozhodla, ze si dam na vikend pauzu, budrm jest co budem chciet a v pondelok sa znovu dam na dietu. A vysledok- dnes mi je lepsie, tlak v pohode a o kilo menej 🙂 drzte sa, pekny vikend
@helika123 najdi si inu zalubu 🙂 lebo potom naozaj su ti na nic dietky 🙂 alebo fakt skus malo, verim ze sa to da. ja som bola zavisla na chlebe a teraz? dam si dva kusky a som spoko. @martinecka555 uplne ti to schvalujem. treba pocuvat telo a hlavne je to v hlave. to si ja snazim do nej natlct 🙂 a hlavne je citit sa dobre. ja mam asi stastie, nikdy som nemala ziadny problem naopak mam ovela lepsiu naladu aj energie viac ani zle mi nikdy nebolo. ale tak ja som ani tlak nikdy nemala nizsi...urcite to bude super, ked zase nabehnes, budes mat kopu elanu do toho 😉
@silvinkabb vsetky prispevky som citala dala som si zalezat 🙂..dakujem.. a tebe sa ako darilo cez vikend?? Ja som dost porusila, vecne som hladna 🙂 ..asi stale..myslim, ze teraz nastupuje spominany jojo efekt🙂
@martinecka555 no to ti gratulujem, mas zazracne telo 🙂 ja sa najem a uz mam o pol kila viac 🙂
@helika123 moja stoji 🙂 takze tak.v pohode, uz niesom hladna, ale mam teplotu a som zase chora takze sa tesim, ze v stredu koncim...
@silvinkabb
@helika123
babky ďakujem za podporu 🙂 ....držím CD už asi štvrtý krát...vždy sa mi podarilo niečo zhodiť...teraz som troška pribrala, tak by som chcela CD aspoň na mesiac - nejak sa opäť dostať z toho prežierania sa 😀 ...pri tejto diéte sú u mňa najhoršie víkendy 😖 - žiadny koláčik, žiadny pohár vína , no hrúúza ☹ ..najlepšie je keď sa človek niečim zamestná - musím si vymyslieť nejakú činnosť na víkend 🙂 ...tak sa držkajte 😉
@silvinkabb no aspon ze stoji 🙂 aj to potesi niekedy.no ale si chora je to pochopitelne..ja v stredu tiez koncim..teraz mam tri dni take ze som na 1 kokteily ale ked si predstavim, ze ho mam vypit aj ked mi chuti tak ach..takze v jeden den som ho nevypila vobec.v iny den som ho vypila a hned na to sa najedla :-/..chvala bohu ze koncim... mam este 2 a pol kila naviac co som povodne planovala schudnut a rozhodla som sa ze ho schudnem dukanovou dietou.takze od zajtra dukanova..
@mirus1205 tie vikendy poznam...a zvlast ked su tri dni volne ako teraz 🙂...aj ten pocit s tym vinom poznam 🙂 aj napriek tomu som si ho niekedy dala🙂 drz sa pevne nervy. Tazko sa znova zacina. Ja som uz drzala rozne diety a ked som si predstavila, ze znova ich mam drzat uz to neslo..ale ja som celkovo slaba osoba v dietovani.u mna sa striedaju obdobia chudnutia a prezierania 🙂... ale ty vydrz!!!
no sme na tom asi rovnako 🙂 ...tiež mám obdobie, kedy sa stravujem ukážkovo a ešte aj cvičím.. no potom príde nejaký zlom a začnem sa prežierať 😠 ...už mám takýto stav asi 3 týždne a preto to musím stopnúť...CD mi vždy pomohla.....po nej je človek vďačný aj za obyčajné jablko 🙂
no my ženy sme asi večné dietárky 😒 ...ale tak nedeprimujme sa zbytočne 🙂 ....veď do leta a plaviek ešte času dosť 😉
@helika123 coze su to dve kila 🙂) to das dukanobou, riadne si to nastuduj, su veci ktore mozes stale a vela 🙂 ja by som potrebovala este 10 🙂
kúpim CD je jedno aké množstvo, koktaily a polievky
@silvinkabb po vcerajsku uz asi 3 a pol kila...vcera som zjedla celu velku cokoladu a k tomu 3 male..asi dokopy 1500 kcal.dnes mam vazenie...uzasne fakt som na seba hrda...to nic nestazujem sa.pokracujeme..Ciele vytycene ide sa. 😠
je tu aj niekto kto z nej neschudol? ja ju držím 5 týždeň a mám dole len 5 kg a je to neskutočne deprimujúce.... kopec vyhodených peňazí, som malatna nič sa mi nechce, keď som poradkyni povedala, že mi tie šaláty z bielej a zelenej zeleniny robia zle a mam tak fungovať celý deň, tak jediná odpoveď bola, že si ju mám variť... dnes s ňou končím... zatiaľ najhoršie zvládajúca dieta čo som držala, a mám ich za sebou neúrekom
@sivka22 ahoj tak su tu zeny, ktore schudli.myslim, ze z tej diety sa da dobre schudnut.urcite sa ta kazdy spyta, ze kolko vazis teraz. Tak mozno, ze tvoja pociatocna vaha nebola vysoka. popripade pridaj pomaly cvicenie, aby ti to slo rychlejsie a salaty nemusis jest.ja som ich nejedla ale len pila kokteily.Tak vela stastia.
Ahoj dievcata, ako sa vam chudne??? Treba mat pevne nervy a volu.Minule som sa s niekym bavila o tom, ze ci sa chudne lepsie v lete alebo v zime.Neviem ani sama, ale chladne pocasie mi nepomaha 🙂 No tak este vcera som porusila chudnutie, ale dnes uz som od rana zacala s tym, ze dnes dodrzim 🙂 Drzte sa a piseme, do Vianoc to musime stihnut 🙂
Ahojte tak ja idem na važenie zajtra ale včera som porušila tak som zvedavá aké budem mať výsledky dnes sa držím ja v práci vydržím ale premna je problém doma to je hrozné.
baby ako to mate s imunitou? ja mam pocit, ze sa mi rapidne zhorsila
Caute baby! Vidim, ze pekne dalej dietujete, ja potrebujem nejak nakopnut, lebo po tom poslednom vikende zacinam kazdy den odznova a kazdy den to porusujem, uz mam na seba nervy, ale nedari sa mi nastartovat tak ako na zaciatku, vtedy pre mna nebolo nic problem, v pohode som zvladla aj tyzdnove skolenie v Ba na sackoch a to som chodila aj s babami do restiky, oni obedovali, ja nie a nic to so mnou nerobilo, no v poslednej dobe som jak odtrhnuta z retaze. POMOOOC!!!

@silvinkabb ahoj, tak dobre ze si vydrzala dalej drzat dietu aj napriek tomu, ze si zrejme este trosku chora 🙂..neverim, ze to musim zase napisat, ale je tu opat piatok 🙂 a opat obavany vikend ☹ 🙂 a este k tomu sa nam prida dalsi volny den 🙂 ach 🙂.
Martinecka555 - je dobre ze mas motivaciu, resp.ciel toho 4.12..ja nemam absolutne ziadnu motivaciu☹ byt stihla? To ma byt moja motivacia? Cely zivot mam rovnaky ciel a nikdy nebol dostatocne silny. A teraz uz stracam dievcata akukolvek motivaciu .. no nic nechcem vas znechutit 🙂 vy ste sikovni drzte sa