icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

martinecka555
20. nov 2014

@silvinkabb ja myslim, ze s imunitou v pohode, napriek tomu, ze pri cd neuzivam cecko, ktore som predtym bravala denne

helika123
20. nov 2014

@martinecka555 uplne ako keby som o sebe citala.stazovala som sa konzultantke ze ked som pila sacky tak som vydrzala a ako jem uz konecne tak cokolady jem... nechapem.ziadna motivacia.nic ☹ predchvilou som zjedla dve cokoladky..takze aj ja prosim o pomoc☹ .. kazdy den zacinam.vydrzim do 4 hod.a potom koniec.

martinecka555
20. nov 2014

@helika123 vidis, ja som dokonca taky zbabelec, ze som ani konzultantke nevolala, este stale mam sacky na 2 tyzdne, lebo ked som jedla normalne som si ich nedavala a potom som vynechala viackrat vecer, ked som si dala nieco ine, dnes som zvladla doobedie a ked v robote doniesli na Oddelenie obed /rezen a zemiakovu kasu/ tak to tam rozvoniavalo, ze sme si s kolegynou, ktora tiez dietuje doobjednali obed a isli sa natlacit. Povodne som si chcela dat len rezen, ale zbuchla som to cele. Fakt som na seba nesmierne pysna...v sobotu ideme na zabijacku, to uz je jasne, ze sa natlacim, no a potom sa bud vzchopim alebo to budem moct zabalit ☹

helika123
20. nov 2014

@martinecka555 mne sa tiez zvysili sacky..naco ich mam pit ked aj tak porusim. Nepovedala som jej ze velku cokoladu som zjedla.to by som nemohla.citila by som sa hlupo, ze som do tej diety min.250 eur dala a zjem cokoladu.Zase si vravim, ze od zajtra zacnem.tak drz palce ☹...taky rychly jojo efekt pride, ze sa z toho nespamatam.

martinecka555
21. nov 2014

@helika123 drzim palce a verim, ze dnes to dam, v robote to nemam cim porusit a ked pridem urobim si spenat, snad si s nim vystacim. pekny den 🙂

helika123
21. nov 2014

@martinecka555 dakujem.no ale zase je tu vikend a zase plno pokuseni 🙂. Priserne to je.Najlepsie by bolo sa na vsetko vykaslat 🙂 tak sa aj ty drz a potom napis ci si ten vikend zvladla a vaha ukazala o nieco menej 🙂

katrina122
21. nov 2014

Kúpim CD sáčky, kto nezvládol túto dietu, rada odkupim koktaily a polievky

helika123
21. nov 2014

@silvinkabb este stale si chora? Nedokazes sa vyliecit? ..moze byt ze to bude aj tou dietou. Predsa len take ovocie sme nejedli vobec. Prajem ti skore uzdravenie.ja som sa tiez v noci zobudila spotena s bolestou hlavy, hrdla.

silvinkabb
21. nov 2014

@helika123 jj mam zapal priedusiek. Takze preto sa pytam na imunitu lebo takto chora som nebola hadam aj 5 rokov :( jj ovocie mi hrozne chyba. A zabijacku to das, to mas ako paleo 🙂 precitaj si co mozes a uvidis ze bielkovinami neporusis az tak. Ja som pn dva tyzdne musela som zrusit an posledne meranie a vazenie, takze neviem ci vobec mam potom este ist tam alebo nie.

poctivka
21. nov 2014

Ahojte mam na predaj zvysne polievky shake-ky a kase polievok je 31 shakeov je 8 a 2 kase 41ks za 150euro a gratis tycinka plus 3/4plne golden vegetable kto ma seriozny zaujem kontaktujte ma na e-mail co najskor (ak nikto kamoska zoberie) carloska55@centrum.sk do predmetu dajte cambridge dieta

Dakujem a prajem pekne chudnutie ktore stoji za to!!!

katrina122
21. nov 2014

@poctivka kupim koktaily a polievky / cena 110,-€

lakepake
21. nov 2014

Má ešte niekto na predaj CD? prepasla som akciu 3+1

nekonecna
21. nov 2014

dievčatá ked porušujete nema zmysel do toho pchať peniaze,,,ja som vdaka CD pred 1,5rokom schudla cca 30kg, nevratila som sak bežnej strave miš maš, len na par vynimiek ale v podstate sa stravujem paleo, nemam vykyvy chuti aj ked jasne ze obcas si dam aj rozok s maslom a medom ako aj dnes grahamovy, ale nerobim z toho vedu, a vahu si drzim cca +3 kg, tiez somsi presla tym ze rano som si dala sacok aj na obed a vecer som zhltla co sa dalo a vravela som si od zajtra, ale takto nefunguje, potom pride len jojo efekt, naucila som sa pucuvat svoje telo kedy je hladne a nie hltat vtedy ked som ja pažrava, a sacharidy a uhlohydraty su naozaj riadne glykemicke nalože čo nas robia zavislimi od jedla, este stale mitreba dat dole nejakych 10-15 kg a verim ze raz to bude, len to treba cas a vytrvalost,,,drzim vam vsetkym palce

helika123
21. nov 2014

@nekonecna samozrejme ze to nema zmysel je to draha dieta.uz nepijem kokteily a mrzi ma to, ze teraz sa mi to postupne vrati vsetko ☹ si osoba ktora ma pevnu volu za co ta obdivujem.drz sa a nech ti to vydrzi navzdy.

helika123
21. nov 2014

@silvinkabb tak zacni papat ovocie, hlavne vyzdrav. Asi nema vyznam teraz drzat dietu.resp.si ju prerusila uz ako si pisala..nie je to nic prijemne a chapem ta.urcite ma na to vsetko vplyv dieta.Mne napriklad neprisli zenske dni musela som ist na vyvolavacku.nikdy sa mi to nestalo..Co uz ked je ta dieta zdrava a lekarmi odporucana 😉 😀 😅

martinecka555
21. nov 2014

@silvinkabb a to uz dva tyzdne mas ten zapal priedusiek? A beries aj antibiotika? To sa mi zda hrozne dlho. A si fajciarka alebo nie? Na tvojom mieste by som sa naladovala ceckom, hlivou a cajikmi, ale tie 2 tyzdne su aj tak moc

martinecka555
21. nov 2014

@helika123 dnes som to zvladla / asi to bude tou vidinou zajtrajsej zabijacky/, ale citim sa tak istejsie, zajtra vynecham a od nedele idem prisne dalej. Prajem vam krasny vikend a drzim palce 😉

silvinkabb
21. nov 2014

@martinecka555 nie, iba od pondelka. predtym som mala nadchu a necitila som sa dobre. beriem antibio, lebo babskymi receptami mi to nezaberalo, kedze som chytila virus. dnes uz to nie je, ze sa zle oblecies, ale jednoducho to chytis uz ides ☹ ale aspon mam darceky :D
@helika123 nie, ja som skoncila. neprerusila. schudla som 6kg za 5 tyzdnov a to mi staci. tie 4 dam dole uz s paleo dufam do vianoc.

silvinkabb
21. nov 2014

@martinecka555 hlavne sa tam drz a jedz malo 😉 a nehovor si ze zase odznova, lebo to moc nepomaha. len pokracuj, nemusis si stale hovorit ako si to dodrbala porusenim :- to je psychologicky efekt, ktory ta oslabuje...
krasny vikend damy, drzim vam palce a pamatajte, zeleniny mozeme kolko chceme. akurat tlacim parenu brokolicku a dominam Golden, mi trosku ostalo este 🙂 takze som s vami 🙂

ivaskaivaska
21. nov 2014

ahojte..tak ja som po diete 3 tyzden...dala som dole este 2 kila...moja strava je taka,ze som vynechala vsetky sacharidy,ale jem maso,zeleninu..vajcia,slaninu,klobasu..domacu/..davam pozor,aby nikde nebola muka.vsetko tak primerane a hlavne syry a cottage syr..teraz stojim na vahe...a rada by som dala dole este zo 5 kg.....a tak rozmyslam,ci si este nekupim sacky na dva tyzdne..alebo dievcata,ktora mate ...a by ste chcela predat..KUPIM...inak kamoska..drzala ju dva mesiace...krasne schudla 15 kil...potom zacala jest..vratila sa k strave...vsetko je s mierou...a pribera..je z toho nestastna..tato dieta je vynikajuca..ale jedine tak,ze sa uz nevratite k nicimu,co obahuje sacharidy..inak kila idu hore...a este raz prosim...ak mate niekto sacky..ozvite sa...

helika123
22. nov 2014

@martinecka555 Ahoj drzb sa tam, dufam, myslim, ze o zabijacke si predtym pisala, ze to tvoj ciel alebo motivacia, ze ta uvidia, ze si schudla, tak sa tam drz 🙂 zabijacku papat mozes, bielkoviny, super 🙂

helika123
22. nov 2014

@ivaskaivaska ahoj, dobre sa cita, co pises, tak by som si mala z teba brat priklad. presne dva a pol kila potrebujem schudnut a chcela by som takym sposobom ako ty. takze si moj vzor 😎 drz sa..

helika123
22. nov 2014

@silvinkabb Ahoj, tak som to myslela, ze prerusila, skoncila.. ale pokracujes s normalnou dietnou stravou. mame tu obavany vikend, ale my to zvladneme 🙂 ano vacsiu cast si schudla a teraz to uz len dokoncit 🙂 a my to dokazeme 🙂 uz sa tesim na tie po vianocne zlavy ako chude nakupujeme 🙂 😎 😀 Drz sa silvinka zatial

helika123
22. nov 2014

Tak ja idem dnes na chatu a na obed sa zastavime v restauracii, tak uvidime co z toho bude.. Priznam sa v restauracii som nebola asi 4 mesiace, lebo aj pred cambridge dietou som planovala "schudnut". Drzte sa dievcata, dame to 😉 😠

silvinkabb
22. nov 2014

@helika123 v restauracii aj tak nic nemaju 😀 😀 😀 @ivaskaivaska skus si vazit jedlo este. Lebo mala by si dat dole viac. Napr. Po 18 dnoch 5kg. Co je pekne. Ono to nie je len o dodrzovani ale aj o velkosti porcii atd. Kamoska nepapa viac? Lebo po diete by fakt mala jest porcie ako 1,5 hrste a podobne

ivaskaivaska
22. nov 2014

@silvinkabb no tak ona je 5-6 krat denne,ale male porcie...ja uz neviem,tiez potrebujem dat dole...ale stojim a stojim na tej istej vahe...kolkokrat by som teda mala jest ???

silvinkabb
22. nov 2014

@ivaskaivaska ani nie ze kolkokrat ale kolko. Mnozstvo. Treba si stravu vazit, sacharidy do 30g al chce chudnut. Su nato tabulky ratas si prijem kalorii a neskor uz budes sj sama vediet co kolko ma. A aj to co hovoris nie je uplne tak, mozes aj sacharidy ale malo. Nie je pravda ze uz nikdy v zivote zemiaky atd. A napriklad su aj skryte sacharidy takze bacha

bozskypalo
23. nov 2014

@poctivka Ahoj,este to mas na predaj??

helika123
23. nov 2014

Ahoj dievcata, tak ako ste prezili vikend?
@silvinkabb nooo by si sa divila, ale v jedalnom listku je aj strana s dezertmi 🙂 🙄 uz sa citis lepsie? ja som celu chatu prelezala v posteli a ucajikovala sa.
@martinecka555 tak ako zabijacka? vychutnala si si ju? 🙂

helika123
24. nov 2014

Inak ako som pisala vyssie, ze potrebujem schudnut 2,5 kg co sa mi nepodarilo s kokteilami a vidim, ze to bude problem🙂..dva dni si davam pozor na to co jem a idem rano s nadsenim na vahu a nic myslim, ze som aj 0,2kg pribrala:-/ noo uvidime nesmiem stracat chut a nadej, ale stracam ju.Drzte sa aspon vy.