icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

martinecka555
5. jan 2015

Caute baby! Tak ja hlasim, ze po 2 tyzdnoch aktivneho obzerstva bez hranic mam 4 kila spat a zajtra zacinam opat s CD. Prida sa niekto?

decuso
6. jan 2015

@martinecka555 ahoj ja som zacala vcera. tiez som cez vianoce pribrala. tak som zvedava zeci to pojde dole

lucia1974
6. jan 2015

Aj ja som zacala,uz sa nemozem na seba pozerat
Potrebovala by som aj podporu aby som to po tyzdni nepokazila😞este som aj rozmyslala o svet zdravia na fedinovej. Mate niekdo skusenosti ?

martinecka555
6. jan 2015

@decuso
@lucia1974 jeej baby, potesili ste ma, pred Vianocami to forum uz dost chatralo, nejako som stratila motivaciu, tak som rada, ze v tom nie som sama, dnes zatial dobre, tak dufam, ze to pojde ako po masle. Drzte sa a ozvite sa 🙂

saluza
7. jan 2015

Ahojte babenky, aj ja sa k Vám nanovo pridávam od dnes začínam nanovo tak mi držte palce dufam že to vydržím. Ja som to riadne porušila a pribrala som naspeť 6kg ale to musim dať čo najskvor dole a pokračovať v tom dobrom. Držkajte sa

martinecka555
7. jan 2015

caute baby! ja mam po vcerajsku o kilo menej, velmi ma to potesilo, je to take motivacne 🙂 tak s radostou ficim dalej. drzim vsetkym palceky 😉

saluza
7. jan 2015

@martinecka555 tak to je super len sa drž aj nadalej tie 4 čo si cez vianoce nabrala tak daš určite čo najrýchlejšie dole drž sa

silvinkabb
7. jan 2015

@lucia1974 je to odrb, bohuzial
BABY drzim palce, ja nato nemam uz nervy, stacilo mi na sackoch 5tyzdnov a vysledok bol ok, ale nie az taky ako sa inym podaril, tak sa stravujem ako viem, okrem toho mne sa to vratilo, teda vaha naspat "iba" tri kila, ale tak hadam to dam dole nejako. a obdivujem vas 🙂

martinecka555
7. jan 2015

@saluza jej, si zlata. verim tomu, ze tie kila rychlo odidu, neboj, ved tebe urcite tiez. dnes uz som v robote, tak na jedlo ani nemam kedy moc mysliet, to je super. vela stastia, do schudnutia! 🙂

ivaskaivaska
8. jan 2015

ahojte...tak ja po sviatkoch som dala hore 3 kg...kupila som ined sacky..na dva tyzdne..za 5 dni,dole 4 kila a teda pitny rezim nulovy,mozno ani nie liter...sem tam som zobla aj kolacik,lebo v praci sa to nejako nedalo 🙂) ibaze ja tam lietam 12 hodin...myslim si,ze dieta je vyborna na schudnutie...ale ak chcete byt stale rovnake,chude...uz naozaj nikdy nie chlieb a ziadne sacharidy...vobec...lebo sa to vrati ako bumerang...dieta je dobra,vynikajuca...akonahle ale prestanete,musite obmedzit strasne vela jedla a musite mat dostatok pohybu....bez tohto sa to vsetko vrati...tak bud sa rozhodnete po diete obmedzit sacharidy a budete sa hybat,alebo zas vysolite peniaze...na chvilu...ja keby som nejedla tuie kolace cez sviatky a vsetko co bolo...mam vahu rovnaku uz druhy mesiac po prvej diete...uz som ani nevedela ako chutia zemiaky,ryza,chlieb atd...tak drzim palce...tato dieta vam mam dokazat,ze sa musite zbavit dost vela veci...lebo ak nie,vaha pojde tam kde bola

mirus1205
8. jan 2015

ahojte babky, nemáte niektorá sáčky nazvyš ? rada by som kúpila 😀

lucia1974
8. jan 2015

@mirus1205 skus v dm NUPO
su dobre .

lucia1974
8. jan 2015

dnes 2 den celkom dobre zatial 😉 musimmmmmmmmmmmmmm
po 2 tyzdni uz bude ok.

helika123
8. jan 2015

Ahojte tak mne sa tiez vratili nejake kila :-/ takze od pondelka tiez zacinam,lebo som pozvana na svadbu mimo mojho domova takze urcite by som porusila ale chcem 2 -3 tyzdne drzat cambridge a potom opat sa stravovat zdravo🙂 uvidime ako mi to pojde.je tazke do toho sa znova dostatm tak sa drzte.

martinecka555
9. jan 2015

@helika123 cau, zdravim ta, rada ta vidim. uff, veru je to tazke, taka ta euforia a odhodlanie ako predtym mi teraz nejako chyba, ale zatial sa drzim, tak snad to casom pride 🙂

miluska221177
10. jan 2015
miluska221177
10. jan 2015

@cililing1123 ahoj mas este nieco na predaj dakujem

miluska221177
10. jan 2015

Ahojte kúpim CD najlepšie kaše a shaky, polievočky ešte mám. Dakujem ponuknite

martinecka555
10. jan 2015

Caute koceny! Ja mam po 4 dnoch o 3 kg menej, takze este kilecko a som na predvianocnej vahe 🙂 tesim, tesiiim. Ako pokracujete?

martulkamarhulka
10. jan 2015

ahoj ak máte nejaké CD na predaj ozvite sa mi rada by som ich odkúpila .

decuso
11. jan 2015

ak mate niektora na predaj cd kupim

helika123
11. jan 2015

@martinecka555 tvoje chudnutie ma poriadne motivovalo, ide ti to super.ja sa skor bojim ze druhykrat sa do toho nedostanem, ale na tebe vidim, ze ti to ide🙂 od zajtra zacinam.

saluza
12. jan 2015

@martinecka555 ahoj,tak ako od dnes začínaš? aj ja akosi je to tažké zas nato nabehnuť druhý krát ale musim to dať už som sa rozhodla nadobro tak sa ozvy ako sa ti darí

perla200
12. jan 2015

@lucia1974 prosím ťa to NUPO je akoby nahrada cambridge? či ako to je ja som na to už kukala ale neviem čo to je?

lucia1974
12. jan 2015

@perla200 ja mam oboje nupo je lacnejsia strava.mne chuti ,som skusala protissimo to bol hnus .

lucia1974
12. jan 2015

mam prvy tyzden za sebou ,zatial ok a citim sa aj lepsie . 🙂

perla200
12. jan 2015

@lucia1974 super mozem ti napísat IP?

lucia1974
12. jan 2015

@perla200 samozrejme

mirus1205
13. jan 2015

@lucia1974 ahoj Lucka dakujem za radu...vyskusam...a kolko to stoji prosim ta v tej DM?da sa kupit aj jeden sacok?chcela by som to zatial len vyskusat 😒 ..

martinecka555
13. jan 2015

@helika123 cau, rada ta vidim, tiez mam ten pocit, ze uz to nie je ako prvykrat, ale nejak to neriesim, po tyzdni mam 4 kila dole a uvidime, ci sa to pohne dalej. Stale sa nalievam vodou a zujem nejaku zeleninu, zatial to zvladam, som zvedava co bude po mesiaci, ked sa toho prejem. Drz sa
@saluza ja som zacala pred tyzdnom, som s tym vyrovnana, zatial to ide. Drzim palce