Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojte, kolko ste zaplatili za tuto dietu? plati sa vsetko naraz alebo sa da platit postupne pri kontrolach?
@mirus1205 no v tom pripade aj ja zacinam asi 4krat. Este pred vianocami som chcela raz, po vianociach, po silvestri, pred 2 tyzdnami a teraz ☹.🙂 takze je to u mna smutne. Ale zatial sa drzim 4 dni. Nejak to vydrzime 🙂 aj ja tuto dietu uznavam, lebo ak som si sama vymyslela zdravu dietu, tak som nechudla.zrejme kcal boli velke alebo mnozstvo jedla.
@veronique55 3 eura za kazdy sacok, treba ti denne tri sacky, ( za tyzden 63eur) postupne znizujes sacky a pridavas jedlo. Vstupna konzultacia 10eur a este take nieco ako vegetu ti ponuknu aj to stoji nieco ale nepamatam si. No kazdu konzultaciu mas moznost si ich dokupit nemusis platit vsetko naraz.a aj sama mozes povedat ze kazdy tyzden chces platit keby si si to rozmyslela napr.
@helika123 no ja chudnem vlastne celý život - je to so mnou ako na hojdačke - niekedy sa mi darí, inokedy sa prežieram ako divá svinka 😀 .....no CD je síce dosť drahá diéta, ale o to viac to človeka motivuje vydržať, a samozrejme viem, že keď vydržím úspech je zaručený 😉 (aj keď je to niekedy strááááášne ťažké, hlavne víkendy, oslavy - keď vidím ako sa všetci okolo mňa prežierajú a ja si len popíjam svoj koktejlík poprípade pohryzkávam kalerábik 😝
@mirus1205 ja tvrdim to, ze ked raz zacnes s dietou tak potom sa dostanes do takeho zacarovaneho kruhu. Prezierame sa alebo hladujeme, nepozname taky stred 🙂 a ked nevidime, ze nam ide doatatocne rychlo vaha dole tak nedokoncim dietu a prejedam sa 🙂 aspon u mna to tak je. Vcera trosku neuspesne dieta lebo uz som rano nemohla vidiet dietu tak som si dala miesto obedu jogurty biele a na veceru take celozrnne oplatky.ale dnes pokracujem 🙂 drz sa
no asi tak nejak....aj ty sa držkaj
Ahojte, ja drzim CD 14den a mam len o 3kg menej , je to malo, presne to dodrziavam,dokonca dnes ked som sa vazila som mala o 40dkg viac. Kde mohla nastat chyba??😢
@helika123 Ahoj moja! Dlho som sa neozvala, pisem teraz specializacnu pracu, mam toho dost, tak nestiham...s dietou tak vselijak, posledny mesiac som zase na nej, spociatku som to dost kazila a zacinala kazdy den odznova, posledny tyzden sa drzim a pekne to ubuda. Som teraz doma, tak si varim obedy a dari sa. Ja mam stale 3+1, takze mam jedno jedlo denne povolene, inak by som to asi nedala. Keby som sa nebola na Vianoce tak spustila bolo by to lepsie, ale v postate mam od troch kralov o 6 kg menej, co mi celkom vyhovuje. Teraz nam vymienaju vytah, tak musim slapat pesi, to mi urcite tiez len prospeje. Drz sa a ked budes mat cas napis. Drzim palce v chudnuti aj v inych veciach, papa 🙂
dnes zacinam po x-tý krat, bože nech to konečne vydržím, lebo nic ine mi nepomože, skušala som aj paleo, je to fajn,ale potrebujem nieco jednoduche, CD ma vyhodu zatrepem a jem, momentalne nemam čas ani chuť premyslat co kupit, navarit si, zvlast sebe, zvlast rodine, je tu niekto kto je na CD? koli podpore,,,drzte mi palce 🙂
@nekonecna drzim ti palce, celou silou 🙂
Ahojky dievcata 🙂 prosim Vas mate niekto na predaj cambridge dietu? mam zaujem o kupu, ak ano napiste prosim do posty 🙂
No co baby, ako sa vam dari???
@martinecka555 No ja len tretí deň,tak ťažko....Dúfam, že keď nabehne ketóza tak to bude lepšie.Otázka na kavičkárky,káva s príchuťou napr.karamel sa môže?
@alla13 to veru neviem, skus si pozriet zlozenie, ci tam nie je cukor alebo co to vlastne obsahuje
AHOJTE BABY..tak som tu zas, chcem docieliť moje čislo 56 kg🙂 začiatok: 72,,, koniec :64kg... od nedele som zacala zase s cd, 2 kila dole.. drzim palce vsetkym bojovnickam.. treba pevnu volu a prazdnu chladnicku🙂 dnesne váženie 62 kg bojujem dalej bez porusenia.. nesmiete to porusit zienky.. stoji vam to zato? .. nie chceme byt krasne tak dotoho...žiadne skraty a žiadne podvádzanie! budme silné🙂
chcem sa tiež trochu podeliť, ja to teda užívam 2 týždeň, ale ked sa to dodržiava tak to fakt funguje. Mám poradkyňu ktorá zhodila 25 kg a vyzerá úžasne aj po roku, takže samozrejme ked sa nebudete prežierať tak jojo efekt nenastane. len treba vydržať. teraz som bola na meraní a za týžden sa mi znížil vnútorny tuk z 8 na 7 a to som pri užívaní normálneho i ked dietneho jedla nezažila, tak si myslím že aj ked sa dajú peniaze ale efekt to určite ma a záleží od každého ako bude pokračovať
@lenkaz357 ahoj ak môžem tak prave som bola u svojej poradkyne a kase by sa mali robit tak 1,7 lebo potom sú riedke a môže sa do toho pridat psilium tak 2 lyzicky aby trochu zhustla psilium nie je navykove a este ak teda uz ste na 3 tyzdni tak ta kasicka sa môze posypat kakaom alebo skoricou ze je to vyborne tak treba skusit
@moncikova Ahoj Monika, ja by som potrebovala len shake-y....ruzove, zltea cokoladove iba klasicke, tie orange nie.... prosim udaje k platbe a cenu....
Ahojteeeeeeeeeeeeeeee....kupim sacky...ponuknite mi,najlepsie na moj mail : sona.ivaskova@gmail.com........a napiste kolko kusov a aka cena...diky moc...som teraz ulietana,niekedy sa mi neda ist na tuto stranku,ale gmail musim mat zapnuty....moc vam vsetkym dakujem....papa
@lucia1974 ahoj...Lucka,aka to je dieta ci sacky NUPO ????? Mozem ta poprosit o blizsie info ? na moj mail...sona.ivaskova@gmail.com...dakujem moc
Ak mate niektora nejake vyrobky, ktorych sa chcete zbavit, hocijaka znacka/firma - odkupim, napiste mi. Nelubim omelety a neprosim si napoje - tych mam dokonca aj navyse na predaj, ak by ste chceli 🙂 Ale kludne mi ponuknite do spravy vsetko ostatne, kase, polievky, chlebiky, atd 🙂
ahojte,
zostali mi po diéte sáčky: šejky chocolate-mint: 4 ks, čokoládový 1 ks a polievky - oriental chilli 7 ks a leek potato (zemiaková) 2 ks. Spolu 14 ks po 2,50 eur. Pri odbere všetkého po 2,20 eur.
Ak máte záujem, píšte do správy.
Ahojte babky, kúpim CD sáčky...tak ak neviete čo s nimi, kľudne sa ozvite :D

Ahojte, tak po dlhej prestávke som od dnešného dňa opäť na CD 🙂 ...no som sama zvedavá ako mi to pôjde, chcela by som aspoň mesiac vydržať 😅 ....tak uvidíme....